15.11.2018
LJ
12° / 8°

Maruska Reiter, dr. med.

Homeopatinja in aromaterapevtka, sicer specialistka za anestezijo in intenzivno medicino na kliniki na Dunaju, ki v svoje redno delo na področju intenzivne medicine integrira tudi aromaterapijo.

Ana Reiter
Maruska Reiter, homeopatinja in aromaterapevtka, sicer specialistka za anestezijo in intenzivno medicino na kliniki na Dunaju, ki v svoje redno delo na področju intenzivne medicine integrira tudi aromaterapijo.

Študij medicine je končala v Gradcu in na Dunaju. Po opravljenem izobraževanju za zdravnico splošne prakse je nadaljevala izobraževanje za anestezijo in intenzivno medicino na Univerzi za medicino na Dunaju.

Dela na kliniki na Dunaju, kjer sodeluje v več znanstveno raziskovalnih študijah. Sodeluje tudi pri publikacijah in vodi predavanja s področja intenzivne medicine in homeopatije.

Po končanem izobraževanju je odprla zasebno homeopatsko prakso, kjer se individualno posveča bolnikom, ki se dodatno želijo zdraviti s homeopatijo, v zadnjem času v svoje redno delo na področju intenzivne medicine integrira tudi aromaterapijo.

Leta 1991 je v Sloveniji ustanovila Slovensko homeopatsko društvo, katerega predsednica je bila 10 let. V društvu ji je uspelo zbrati zdravnike, farmacevte in veterinarje, ki se zanimajo za homeopatijo in jim posredovala izobraževanje iz homeopatije, ki je priznano tudi v Evropi. Organizacija seminarjev iz homeopatije še vedno ostaja ena izmed glavnih dejavnosti v Sloveniji.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave