22.04.2018
LJ
26° / 11°

Melani Kovač, aromaterapevtka

Aromaterapevtka Melani Kovač staršem svetuje, kako lahko z eteričnimi olji lajšajo zdravstvene težave, izboljšajo čustveno stanje in kako naj negujejo kožo z naravnimi kozmetičnimi izdelki.

Melani Kovač
Melani Kovač, aromaterapevtka (Foto: osebni arhiv)

Melani Kovač zelo rada deli svoje znanje o aromaterapiji s članki, predavanji, svetovanji in delavnicami, ki jih lahko poslušate na različnih lokacijah po Sloveniji.

Poleg lastnih delavnic in seminarjev, ki jih vodi od leta 2009, pripravlja tudi specializirana predavanja za podjetja, šole ter različne organizacije. Pred kratkim je izdala tudi svojo prvo knjigo 'A quick guide to essential oils'.Trenutno končuje projekt izdelave računalniške aplikacije za aromaterapijo.

Zaradi široke uporabne vrednosti aromaterapije lahko svetuje na različnih področjih:

- klinična aromaterapija (kako si z eteričnimi olji pomagati pri različnih fizičnih težavah, kot so nahod, glivice, išias ...).
- psihoaromaterapija (kako eterična olja delujejo na um, čustva – koncentracija, komunikacija, libido, žalost ...).
- aromakozmetika (kateri aromaterapevtski materiali so primerni za določen tip kože in kako omiliti, lajšati ali odpraviti kožne nevšečnosti).

Aromadelavnice
Melani deli svoje znanje na aromadelavnicah, kjer poskuša ljudem približati čarobni svet aromaterapije in jih poučiti o zdravilnih učinkih eteričnih olj. (Foto: osebni arhiv)

Postavi vprašanje

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Hujšanje

Ste se že lotili hujšanja pred poletjem?

Uporabne povezave