18.01.2019
LJ
/ 4°

Mirjam Kovačič, dr. dent. med.

Mirjam Kovačič je zobozdravnica zasebnica, ki svoje znanje nadgrajuje s sodobno opremo in visokimi standardi strokovnosti.

Mirjam Kovačič Čadež
Mirjam Kovačič

Zobozdravnica Mirjam Kovačič je študij stomatologije dokončala leta 1993 na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Do leta 1999 je bila zaposlena v Zdravstvenem domu v Ljubljani, zadnjih deset let pa paciente sprejema v zasebni zobozdravstveni ordinaciji Mirjam Kovačič, dr. dent. med.
na Kotnikovi ulici 20 v Ljubljani.

V njeni ordinaciji v centru Ljubljane največjo vlogo igrajo prijaznost, predanost in strokovnost. Njihov slogan »Zdravje se začne v ustih« namreč  ni le slogan njene ordinacije, temveč temelj za zdrav in lep nasmeh, temelj za estetsko zobozdravstvo.

Dr. Kovačič svojim pacientom želi zagotoviti najboljše rezultate zdravljenja in ne le najlepše, pač pa tudi zdrave in zadovoljne nasmehe. Preverite na njeni spletni strani www.zobozdravstvo.com.

 

Postavi vprašanje

V spodnji obrazec vpišite svoje vprašanje. Svetujemo vam, da pred tem v arhivu vprašanj in odgovorov preverite, če odgovor na vaše vprašanje že obstaja. Sodelujejo lahko le registrirani uporabniki. (Registracija). Podrobnejša navodila o svetovalnici ...

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave