18.01.2019
LJ
/ 4°

Nataša Požar, dr. med.

Anesteziologinja in reanimatologinja, ki opravlja splošno in regionalno anestezijo pri kirurških posegih, epiduralno analgezijo pri porodih in intenzivno zdravljenje poškodovancev in kirurških bolnikov.

Nataša Požar
Nataša Požar, anesteziologinja in reanimatologinja, ki opravlja splošno in regionalno anestezijo pri kirurških posegih, epiduralno analgezijo pri porodih in intenzivno zdravljenje poškodovancev in kirurških bolnikov.

Po končani srednji šoli naravoslovno matematične usmeritve v Murski Soboti je vpisala in zaključila študij medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Zaposlila se je v Splošni bolnišnici Brežice.

Po opravljenem pripravništvu in strokovnem izpitu se je specializirala za anesteziologijo in reanimatologijo, pretežno na Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Kot specialistka anesteziologije in reanimatologije je zaposlena v Splošni bolnišnici Novo mesto.

Njeno delo obsega splošno in regionalno anestezijo pri kirurških posegih različnih kirurških strok, epiduralno analgezijo pri porodih in intenzivno zdravljenje predvsem poškodovancev in kirurških bolnikov.

Kot članica upravnega odbora Slovenskega združenja za anesteziologijo in intenzivno terapijo se aktivno vključuje v vodenje in razvoj anesteziologije, reanimatologije in intenzivne medicine, deluje pa tudi kot inštruktorica ERC (Evropskega združenja za reanimacijo) mladih zdravnikov.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave