09.12.2018
LJ
/ -0°

Štefan Spudič, dr. med.

Otorinolaringolog in cervikofacialni kirurg, ki se ukvarja z odkrivanjem, z medikamentoznim in s kirurškim zdravljenjem bolezni in poškodb ušes, nosu, žrela in grla, ukvarja pa se tudi s funkcionalno in estetsko kirurgijo nosu in endoskopsko kirurgijo obnosnih votlin.

Štefan Spudič
Štefan Spudič, otorinolaringolog in cervikofacialni kirurg, ki se ukvarja z odkrivanjem, z medikamentoznim in s kirurškim zdravljenjem bolezni in poškodb ušes, nosu, žrela in grla, ukvarja pa se tudi s funkcionalno in estetsko kirurgijo nosu in endoskopsko kirurgijo obnosnih votlin. (Foto: Dare Čekeliš)

Medicinsko fakulteto je končal leta 1991 v Ljubljani. Leta 1997 je postal specialist otorinolaringolog. Tri leta je bil zaposlen na ORL oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto, od leta 2000 do 2006 pa se je na Kliniki za ORL v Ljubljani, pod mentorstvom prim. Podboja, ukvarjal z rinokirurgijo (funkcionalno in estetsko kirurgijo nosu in obnosnih votlin). Dodatna praktična znanja je pridobil na ORL klinikah v Gradcu, Ulmu, Amsterdamu in Milanu.

Leta 2006 se je vrnil na ORL oddelek v Novo mesto. Enkrat tedensko opravlja ambulantno in konziliarno službo tudi v Splošni bolnišnici Brežice. Glavnina njegovega dela je odkrivanje in zdravljenje bolezni ORL pri otrocih in odraslih.

Poleg kliničnega dela deluje tudi kot pedagog za laično in strokovno farmacevtsko, sestrsko in zdravniško publiko. Njegova specialnost in veselje pa je funkcionalna in estetska rinokirurgija.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave