16.11.2018
LJ
11° / 6°

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

Zdravnica družinske medicine je 25. 1. 1996 diplomirala na medicinski fakulteti v Ljubljani in 30. 3. 2010 opravila specialistični izpit iz družinske medicine.

Tadeja Hauptman
Tadeja Mantel Hauptman je specialistka družinske medicine in se ukvarja z zdravljenjem in preventivnimi pregledi odraslih. (Foto: osebni arhiv)

V Zdravstvenem domu Litija je bila zaposlena od 1. 6. 1999 do 30. 09. 2006.

Zadnjih pet let opravlja delo v zasebni ambulanti družinske medicine Lantana – zdravstvene storitve, d. o. o., Partizanska pot 8a, 1270 Litija, v okviru koncesije z ZZZS.

Ukvarja se z zdravljenjem in preventivnimi pregledi odraslih bolnikov, urejanjem celotne medicinske dokumentacije na primarnem nivoju. Delo splošne ambulante samostojno opravlja dvanajst let, poleg tega izvaja delo urgentne medicine in vodenje antikoagulantne ambulante.
Izkušnje ima na področju vodenja starostnikov v Domu starejših občanov Tisje, Šmartno pri Litiji.

Redno se udeležuje izobraževanj v Sloveniji, občasno tudi v tujini.

V ambulanti opravlja manjše kirurške posege, kot so šivanje površinskih ran in odstranjevanje nesumljivih kožnih sprememb, s pošiljanjem na histološko preiskavo.
Naročanje na telefonski številki:01/898 11 93

Izvajajo tudi hidrokolon terapijo – notranje čiščenje črevesja, v Litiji na Zasavski cesti 3 in v Zdravilišču Laško, Zdraviliška cesta 4, Laško. Naročanje na 040 59 59 36.

Več informacij o storitvah in koristni nasveti na www.lantana.si.
 

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave