24.03.2018
LJ
/ -0°

Tanja Križaj

Fizioterapevtka, katere delo obsega predvsem zgodnjo terapijo dojenčkov z motnjo v razvoju drže in gibanja. Vodi terapije otrok in izobraževanje staršev za pravilno ravnanje z njihovimi otroki (handling).

Tanja Križaj
Tanja Križaj, višja fizioterapevtka, specialistka nevrofizioterapevtka, ki se ukvarja s terapijami dojenčkov z motnjo v razvoju drže in gibanja.

Po končanem študiju na Visoki šoli za zdravstvene delavce v Ljubljani se je zaposlila v Zdravstvenem domu v Radovljici. Pod mentorstvom prim. dr. Tatjane Dolenc Veličkovič je pričela delati z otroki z motnjami v gibanju. 

Leta 1987 je opravila specializacijo za RNO - razvojno nevrološka obravnava otrok s poškodbami možgan. Dodatno pa se je izobraževala tudi iz področja hranjenja oseb z motnjami v gibanju in obravnave odraslih oseb po kapeh in poškodbah glave.

Vsa leta sodeluje z Društvom za cerebralno paralizo Gorenjske in se kot terapevtka udeležuje kolonij in šol za starše. Kot strokovna sodelavka že nekaj let sodeluje tudi v društvu Sožitje, kjer pripravlja predavanja in seminarje za starše duševno manj razvitih otrok.

Postavi vprašanje

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Arašidi

Imate radi oreščke?

Uporabne povezave