16.01.2019
LJ
/ -1°

Tanja Križaj

Fizioterapevtka, katere delo obsega predvsem zgodnjo terapijo dojenčkov z motnjo v razvoju drže in gibanja. Vodi terapije otrok in izobraževanje staršev za pravilno ravnanje z njihovimi otroki (handling).

Tanja Križaj
Tanja Križaj, višja fizioterapevtka, specialistka nevrofizioterapevtka, ki se ukvarja s terapijami dojenčkov z motnjo v razvoju drže in gibanja.

Po končanem študiju na Visoki šoli za zdravstvene delavce v Ljubljani se je zaposlila v Zdravstvenem domu v Radovljici. Pod mentorstvom prim. dr. Tatjane Dolenc Veličkovič je pričela delati z otroki z motnjami v gibanju. 

Leta 1987 je opravila specializacijo za RNO - razvojno nevrološka obravnava otrok s poškodbami možgan. Dodatno pa se je izobraževala tudi iz področja hranjenja oseb z motnjami v gibanju in obravnave odraslih oseb po kapeh in poškodbah glave.

Vsa leta sodeluje z Društvom za cerebralno paralizo Gorenjske in se kot terapevtka udeležuje kolonij in šol za starše. Kot strokovna sodelavka že nekaj let sodeluje tudi v društvu Sožitje, kjer pripravlja predavanja in seminarje za starše duševno manj razvitih otrok.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave