12.12.2018
LJ
/ -3°

Vojka Gorjup, dr. med.

Kardiologinja, ki se ukvarja s kritično bolnimi pacienti, posebno s tistimi z boleznimi srca in ožilja.

Vojka Gorjup
Vojka Gorjup, specialistka interne medicine, ki se ukvarja s kritično bolnimi pacienti, posebno s tistimi z boleznimi srca in ožilja.

Po končanem študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani je opravila specializacijo iz interne medicine in končala podiplomski študij iz pulmologije.
Zaposlena je v Centru za intenzivno interno medicino, ki deluje v okviru Kliničnega centra Ljubljana. Poleg rednega kliničnega dela v intenzivni enoti in ambulanti, se ukvarja tudi z znanstveno raziskovalnim in pedagoškim delom. Razvija telemedicinsko dejavnost v Sloveniji s posebnim povdarkom na transtelefonski elektrokardiografiji. Je medicinski direktor Drugega mnenja Slovenija.
V prostem času se posveča svoji družini. Za vzdrževanje dobre psihofizične kondicije se redno ukvarja z rekreacijo. Veliko časa preživi v naravi, rada kolesari in planinari. Redno sodeluje tudi z aktivnimi športniki, saj kot zdravnik pomaga pri rokometnem klubu.

Postavi vprašanje

Zdravnik v spletni svetovalnici ne sodeluje več. Lahko pa preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v njegovem arhivu vprašanj in odgovorov, ali pa izberete drugega zdravnika iz istega specialističnega področja.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave