19.01.2018
LJ
/ 5°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite, zakaj

Edita iz Maribora: 'Po treh tednih so mi nehali izpadati lasje'

Mamica treh otrok Edita Predan se je z izpadanjem las srečala po drugem porodu. "Izpadali so mi res enormni šopi las," pripoveduje. Močno se je prestrašila. Obupno se je trudila najti rešitev in jo našla pred tremi meseci.

Izpadanje las - 9
Edita po treh mesecih nima več težav z izpadanjem las. Svojo zgodbo nam je zaupala, ko smo jo pospremili k frizerju, kar si lahko ogledate v zgornjem videoprispevku. (Foto: Aljoša Kravanja)

'Prve spremembe sem opazila zelo hitro'

"Sem pričakovala, da mi bodo po porodu lasje izpadali bolj," pove Edita Predan. "Ampak meni se je zdelo, da mi kar enormno izpadajo. Povsod so ležali. Po vsem stanovanju. Prav enormni šopi las. Tudi ko sem prala glavo, je to izgledalo absolutno drugače kot običajno." Obupno se je trudila najti rešitev. "Preizkušala sem, marsikaj prebrala … Vse uporabljala redno in kot je pisalo v navodilih. Ampak pravega efekta ni bilo." Potem pa ji je frizer priporočil serum v obliki pršila Lux Factor Hair.

"Prve spremembe sem opazila zelo hitro. Po treh tednih. Lasje so začeli manj izpadati. Potem so začeli rasti mladi lasje. Volumen je postajal vedno večji. Vedno manj las je bilo po celem stanovanju, v avtomobilu … Ko sem si oprala glavo je bilo povsem drugače." Lux Factor Hair je treba uporabljati tri mesece in pri Editi po treh mesecih sedaj nihče ne bi mogel uganiti, da so ji lasje kadar koli povzročali skrbi. "Roman (frizer op. a.) me ob vsakem obisku pohvali, da so lasje videti vedno lepši," se smeji.

Izpadanje las - 4
Lux Factor Hair pomaga moškim in ženskam tako, da spodbudi delovanje lasnih mešičkov, ki so predolgo v fazi mirovanja. Vedno je nekaj mešičkov v fazi mirovanja. A včasih se zaradi hormonov zgodi, da jih je naenkrat preveč, mi pa to opazimo kot nenormalno izpadanje las, pojasnjuje farmacevtka Nina Šurbek Fošnarič. (Foto: Aljoša Kravanja)

'Mislil sem, da lahko pomaga edino presaditev'

Priljubljen mariborski frizer Roman Novak je začel serum proti izpadanju las Lux Factor Hair priporočati, potem ko je najprej pomagal njemu. "Izpadati so mi začeli tukaj," kaže na svoja senca. "To se reče moška plešavost." Kot frizerju mu ni bilo vseeno. "Prvo pomisliš – joj, kaj bom pa zdaj. Začneš iskati produkte. Greš na seminarje, kamor te vabijo kot frizerja. Prvo ne verjameš. Jaz sem mislil, da lahko pomaga edino presaditev. Potem pa začneš preizkušati."

Lux Factor Hair mu je pomagal po dveh mesecih. "Kdaj pomaga je odvisno tudi od tega, kako hitro osebi sicer rastejo lasje," pojasnjuje. "Nekomu začnejo lasje rasti prej, drugemu malo kasneje." Kaže, kako mu poganjajo vedno novi mladi lasje. "Potem sem se začel spet beliti pa mi še vedno rastejo, tako da jih niti z beljenjem nismo uničili." Zaradi svoje osebne izkušnje sedaj ta serum v obliki pršila svetuje vsakemu, ki se mu potoži zaradi izpadanja las.

Samo za bralce Vizite je izdelek Lux Factor Hair s kodo hair50 na voljo s še dodatnim 50-odstotnim popustom.

Izpadanje las - 6
Frizer Roman Novak je Editi in drugim strankam začel serum proti izpadanju las Lux Factor Hair priporočati, ko se je s to tegobo z njim uspešno spopadel sam. Plešast je začel postajati na sencih. Sedaj mu rastejo novi mladi lasje. (Foto: Aljoša Kravanja)

Farmacevtka: pomaga patentirana kombinacija naravnih zelišč

"V vsakem trenutku je v našem lasišču nekaj lasnih mešičkov v fazi mirovanja," razlaga farmacevtka Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije. "A včasih hormoni povzročijo, da jih v fazi mirovanja ostane preveč." Lasje potem izpadajo, novi pa ne rastejo. "Takrat pomaga Lux Factor Hair. Vsebuje patentirano kombinacijo naravnih zelišč, ki spodbudijo delovanje mešičkov in lasje spet začnejo rasti." Lasišče je bolj zdravo tudi, ker spodbudi njegovo cirkulacijo. Krepi lase v globini lasnega mešička ter tako povzroči, da imajo ti, ko spet zrastejo, boljšo, krepkejšo strukturo. 

"Primeren je tako za moške kot ženske. Preprečuje, da bi lasje še naprej izpadali, spodbudi njihovo rast. Ko zrastejo, zrastejo močnejši," opisuje učinek frizer Novak. Lasišče je bolj zdravo, lasje bolj sijoči. "Las zraste potem lepši, bolj zdrav, lažje se tudi dela z njim, kar pomeni, da lahko naredimo spet pričeske, ki jih sicer ne bi mogli, da lahko recimo svetlimo spet lase itn."  Da bi za svoje lase naredili čim več, pa predlaga še, da se izogibamo stresu, uživamo bolj zdravo hrano, predvsem pa z njimi nikoli nismo grobi.

Izpadanje las - 3
Serum v obliki pršila preprečuje, da bi lasje še naprej izpadali, spodbudi rast las. Ko zrastejo, zrastejo močnejši in bolj sijoči, razlaga priljubljen mariborski frizer. (Foto: Aljoša Kravanja)

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave