18.12.2017
LJ
/ -2°
Možgani Preprosta navada, ki zmanjša tveganje za Alzheimerjevo bolezen Voda Že poznate 1-mesečni sladkorni detoks in vse njegove prednosti? Maščoba 4 bolezni, ki jih lahko zavremo tudi naravno Čokolada Kaj se zgodi s telesom, če samo za 9 dni prenehamo uživati sladkor?

Gel, ki razstrupi in pomaga pri prebavi, alergijah, hujšanju

Vas muči prebava? Imate alergije? Se borite z napihnjenostjo in odvečnimi kilogrami? Ali pa bi z razstrupljanjem radi preventivno poskrbeli za boljše zdravje in počutje? Potem vam lahko pomaga 14-dnevna razstrupljevalna kura z Enterosgelom. To je naraven gel iz silicija, ki potuje skozi telo in iz njega izloča snovi, ki lahko povzročajo težave.

Enterosgel - 6
Tako je videti Enterosgel, naraven gel iz silicija, ki, potem ko ga zaužijemo z vodo, potuje skozi telo in iz njega izloča snovi, ki nam lahko povzročajo težave. (Foto: Miro Majcen)

Enterosgel je medicinski pripomoček. Je silikonski gel iz naravnega silicija, ki ga zaužijemo. Ko potuje skozi prebavni trakt, lahko iz telesa izloča snovi, ki nam škodijo in povzročajo različne težave, razlaga njegovo delovanje farmacevt Janez Erčulj, mag. farm. Lansko leto smo spremljali, kako je z Enterosgelom svoje težave z atopičnim dermatitisom rešil 25-letni bralec Nino Horvat s Ptuja. 

Gel, ki razstrupi

"Enterosgel nase veže vse škodljive tujke, ki lahko povzročajo različne tegobe, bolezni, slabo počutje. In jih izloči iz telesa skupaj z blatom," pojasnjuje farmacevt Erčulj. Iz telesa se izloči tudi Enterosgel, ki se nikamor ne absorbira in ne vpliva na noben proces v telesu. Le nase veže snovi, ki v telo ne spadajo. "Ne zavedamo se dovolj, da že s hrano v manjših količinah zaužijemo tudi škodljive snovi, ki sicer ne povzročajo akutne zastrupitve, a se v našem telesu nalagajo in na dolgi rok načenjajo zdravje, povzročajo slabše počutje." 

POPUST NA IZDELKE ENTEROSGEL:

Vse prejemnike Vizita.si e-novic čaka posebna ugodnost. V kratkem boste prejeli sporočilo, v katerem boste prejeli popust za nakup izdelkov Enterosgel. Še niste naročeni na e-novice? Prijavite se zdaj in izkoristite posebne ugodnosti.

 

Preventivno vsakomur koristi, da opravi 14-dnevno razstrupljevalno kuro, meni farmacevt. Poleg tega Enterosgel priporoča:

- vsem, ki se borijo z alergijami,

- vsem, ki imajo težave s prebavo in črevesjem,

- vsem, ki potrebujejo pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov.

Gel, ki pomaga pri preprečevanju in lajšanju alergijskih reakcij

Enterosgel iz telesa izloča snovi, ki lahko povzročajo alergijske reakcije. "Ko v svoje telo vnašamo različne škodljive snovi, te dražijo naš imunski sistem. Ta postane bolj reaktiven, kar po eni strani pomeni, da imamo močnejše alergijske reakcije, pa tudi, da razvijemo alergičnost na snovi, ki jih je prej naše telo normalno prenašalo," pove strokovnjak. Zaradi tega ta naravni silikonski gel pomaga pri vseh težavah, ki so posledica prevelike reaktivnosti organizma – od koprivnice in senenega nahoda do bronhialne astme in atopičnega ali seboroičnega dermatitisa.

25-letni Nino Horvat s Ptuja je z Enterosgelom rešil težave z atopičnim dermatitisom. To je suha in srbeča koža, ki jo povzroča alergija. Nino sumi, da je alergičen na nekaj, kar je v procesirani hrani. Enterosgel mu je pomagal po dveh tednih. "Potem ko sem 14 dni užival Enterosgel, sem si rekel, da moram narediti preizkus," pove. "Zato sem šel že za zajtrk v restavracijo s hitro hrano, za kosilo spet na hamburger in še za večerjo na kebab. In sem bil prav presenečen, ker sem se naslednje jutro prebudil naspan. Po navadi bi me ponoči zbudila huda srbečica."

Gel, ki pomaga pri težavah s kožo

Enterosgel pripomore tudi pri reševanju težav s kožo, ki so posledica slabega presnavljanja v telesu. Takrat različna mazila in drugi izdelki za zunanjo rabo ne morejo pomagati tako kot Enterosgel, ki s tem, ko telo razstrupi, presnovo razbremeni. 

Gel, ki rešuje težave s prebavo in črevesjem

V prebavnem traktu in črevesju se lahko naberejo določene snovi, ki ju dražijo. Dolgotrajno draženje povzroči vnetja in slabšo prebavo. S tem pa slabo počutje. "Ampak mi te snovi, ki dražijo, ne moremo identificirati. Enterosgel pa jih veže nase in izloči iz telesa," pove farmacevt. Če je bilo draženje dolgotrajno, nekaj časa traja, da se pozdravijo vsa vnetja in se obnovi sluznica. Ampak tako si lahko počasi spravimo prebavo v red. Enterosgel je lahko tudi podpora pri zdravljenju razjede želodca in dvanajsternika ter bolezni črevesja – Crohnove bolezni, sindroma razdražljivega črevesja, malabsorbsijskega sindroma, ulceroznega kolitisa. Priporočljivo ga je jemati tudi, če vam predpišejo antibiotike, ker pomaga obnoviti koristno mikrofloro v prebavnem traktu. 

Enterosgel
25-letni Nino Horvat s Ptuja je z Enterosgelom rešil težave z atopičnim dermatitisom. Pri alergijah ta naravni silikonski gel pomaga, ker odstranjuje snovi, ki alergijsko reakcijo povzročajo. (Foto: Aljoša Kravanja)

Gel, ki pomaga pri akutni driski

Enterosgel nase veže tudi snovi, ki povzročajo drisko, in s tem skrajša njeno trajanje. Farmacevt Erčulj priporoča, da po tem naravnem gelu iz silicija posežemo pri prvem odvajanju tekočega blata. In sicer prvič užijemo dve žlici Enterosgela. Nato pa ob vsakem naslednjem tekočem odvajanju zaužijemo še eno žlico Enterosgela. Tako delamo, dokler driske ni več. "Z Enterosgelom lahko pomagamo že dojenčkom. Primeren je tudi za nosečnice," doda.

Gel, ki pomaga pri hujšanju

Lažje izgubimo odvečne kilograme, če v telesu ni snovi, ki to preprečujejo. Seveda je poleg uživanja Enterosgela še vedno treba spremeniti prehranjevalne navade v bolj zdrave in se čim več gibati.

Gel, ki pomaga, ko so jetra zamaščena in je v krvi preveč holesterola

Jetra so organ, ki je v telesu zadolžen za odvajanje škodljivih snovi. Njihova zamaščenost je pokazatelj, da so preobremenjena. Takrat jim lahko pomagate z Enterosgelom. Če jetra ne delajo dovolj dobro, se tudi v krvi povečajo ravni slabega holesterola in trigliceridov. Zato je tudi, če se borimo s tem, dobro opraviti razstrupljanje s tem naravnim silikonskim gelom.

Če želite pridobiti več informacij o izdelku Enterosgel ter popust pri nakupu, izpolnite spodnjo prijavnico:

Sponzorirana vsebina.

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave