26.05.2018
LJ
26° / 15°
Popolna poslovna ženska Je perfekcionizem nekaj pozitivnega ali negativnega? Debelost Prekomerno težkim primanjkuje tega vitamina! Srce Tveganje se bo zmanjšalo za četrtino! Kaj je res? To je prava resnica!

Boris, Lea in Vanja o preprostem receptu za razstrupljanje, ki jim pomaga

Vsi so se po programu 30 DAYS LIVER DETOX razstrupljali že večkrat. Vanja zato, ker ji je pomagal pri težavah z zaprtjem in napihnjenostjo, Lea, ker vsakič izgubi od pet do sedem kilogramov in ima lepšo polt, vsi, ker so opazili boljše počutje. Če se tudi vi želite po novem letu očistiti strupov, ki vas obremenjujejo, se lahko pridružite skupinskemu razstrupljanju. Prijavnico najdete na dnu strani.

Lea Karavanič
Lea Karavanič iz Brežic: Počutim se lažje. (Foto: osebni arhiv)

"Že dlje časa sem iskala nekaj, kar bi mi pomagalo očistiti telo po daljšem zdravljenju in ogromni količini predvsem hormonskih zdravil," pripoveduje Lea Karavanič iz Brežic. Nato je našla program 30 DAYS Liver Detox, ki s prehranskimi nasveti in kombinacijo zelišč pomaga v 30 dneh razstrupiti jetra, s tem pa celo telo, saj so jetra organ, ki je v telesu zadolžen za razstrupljanje. "Po končanem razstrupljanju sem se počutila fantastično," pravi 45-letnica, zakaj se od takrat, ko je program preizkusila prvič, po njem razstruplja enkrat na leto. "Vsakič v povprečju tudi izgubim od pet do sedem kilogramov, kožo imam čudovito, predvsem pa sem polna energije in se na splošno počutim zelo dobro. Počutim se lažje. Ne samo zaradi izgubljenih kilogramov, ampak tudi ker nimam občutka napihnjenosti in zatečenosti."

Vanja Gril
Vanja Gril: Po razstrupljanju pa sem se tudi počutila enkratno, bila sem polna energije. (Foto: osebni arhiv)

Potem ko se je prvič lotila razstrupljanja poleti 2013, tudi Vanja Gril z Vidma pri Ptuju to ponavlja vsako leto enkrat. Tudi letos se bo razstrupila po programu 30 DAYS Liver Detox. "Z razstrupljanjem se začela, ker sem imela težave z zaprtjem in napihnjenostjo, ki sem jih s tem odpravila. Po razstrupljanju pa sem se tudi počutila enkratno, bila sem polna energije."

Boris Štrukelj
Boris Štrukelj iz Cerkelj ob Krki: Zanj je to preventiva. (Foto: osebni arhiv)

Tudi 65-leten Boris Štrukelj iz Cerkelj ob Krki se razstruplja že tretjič v dveh letih. "Začel sem, ker imam nekatere slabe navade," pravi. "Predvsem pa, ker imam že od desetega leta starosti, ko sem prebolel hudo zlatenico, poškodbo jeter. Od takrat imam na razpolago samo dve tretjini jeter." Zanj je zato takšno razstrupljanje preventiva in skrb za jetra. Se pa tudi boljše počuti. "Vsako leto bi se moral slabše počutiti, ker se staram, ampak se ne," hudomušno pove. Za 30 DAYS Liver Detox program se je odločil, ker vsebuje zelišča, ki jih tudi sicer dobro pozna.

Novo leto je priporočljivo začeti tako, da odplaknemo iz telesa strupe, ki nam škodijo Ker se je razstrupljati lažje v družbi in s strokovno  podporo, pa se lahko pridružite skupinskemu razstrupljanju po programu 30 DAYS Liver Detox. Začelo se bo 20. januarja in trajalo 30 dni. Udeležil se ga bo tudi Klemen Bunderla, ki se je z njim razstrupljal pred malo več kot letom dni in bil zadovoljen, ker je dobil več energije. Pridružite se tako, da izpolnite prijavnico na dnu strani.

Kako bo potekalo skupinsko razstrupljanje?

Skupinsko razstrupljanje bo potekalo tako, da boste vsak teden prejeli natančna navodila, kaj morate početi. Prejeli boste seznam živil, ki so med razstrupljanjem priporočena, in seznam živil, ki so odsvetovana. Dobili boste tudi zdrave recepte in predloge jedilnikov. Prav tako boste dobili odgovore na vprašanja, ki se po izkušnjah strokovnih svetovalcev najpogosteje pojavljajo. Ter njihovo motivacijsko podporo. Strokovni svetovalci vam bodo tudi ves čas razstrupljanja na voljo za vprašanja. Podporo pa bo mogoče prejeti tudi prek Facebook skupine, ki bo odprta za vse, ki se bodo skupinskega razstrupljanja udeležili. Vse to bo brezplačno.

Klemen Bunderla - 6
Klemen se razstrupljanja loteva drugič. Prvič je bil vesel, ker je imel več energije. (Foto: Aljoša Kravanja)

Pri razstrupljanju pomagajo naravni izvlečki

Da bi bilo razstrupljanje bolj učinkovito, pa si lahko pomagate še z uživanjem naravnih izvlečkov, ki izboljšajo izločanje strupov iz telesa. Takšne učinke imajo pegasti badelj, kurkuma, artičoka in rožmarin, ki jih vsebuje 30-dnevni razstrupljevalni program 30 DAYS Liver Detox. Ti naravni izvlečki podpirajo delovanje jeter in pomagajo tudi pri njihovi regeneraciji.

Klemen Bunderla - 3
Strokovna svetovalka Tea Pusovnik razstrupljanje priporoča vsem. (Foto: Aljoša Kravanja)

Razstrupljanje je priporočljivo za vse

Strokovna svetovalka Tea Pusovnik takšno razstrupljanje priporoča vsem. Še posebej pa, če:

- opažate kopičenje odvečnih kilogramov, predvsem na predelu trebuha in okrog pasu,

- se ne morete odreči sladki in slani hrani,

- ste nenehno utrujeni in vam primanjkuje energije ter se težko zberete,

- imate težave s prebavo in napihnjenostjo.

S spodnjo prijavnico se prijavljate na brezplačno skupinsko razstrupljanje po programu 30 DAYS Liver Detox. Skupinsko razstrupljanje, ki se ga bo udeležil tudi Klemen Bunderla, se začne 20. januarja in traja 30 dni.

Za sodelovanje v nagradni igri "" se morate registrirati/prijaviti.
Prijavi se

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave