21.05.2018
LJ
23° / 12°
Trebuh Je to ključ do bolj vitke postave? Seks Še en razlog za več spolnosti Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Harry in Meghan To sta si zaželela za svoj poročni dan

Neverjetna sprememba! Poglejte ga danes!

Samo 10 mesecev po tem, ko je 24-letnemu Ryanu Clarku zdravnik povedal, da bo umrl, če bo tako nadaljeval, je oče dveh otrok dobesedno razpolovil svojo telesno težo. Uspela mu je neverjetna sprememba.

Clark
Ryan Clarke je nekoč tehtal 172 kilogramov in zdravnik mu je dejal, da ne bo več dolgo živel, če bo tako nadaljeval. (Foto: Facebook)

Ko je Kanadčan Ryan Clarke tehtal že 172 kilogramov, mu je zdravnik rekel, da bo do svojega 30 leta umrl, če bo tako nadaljeval. Takrat je bil poln strahov, depresiven in se je spopadal s številnimi zdravstvenimi težavami zaradi svoje debelosti, vključno z bolečinami v prsih. A ko je njegova žena Alyssa drugič zanosila in ko je slišal zdravnikovo opozorilo, da ga s takim življenjskih stilom čaka gotova smrt, se je odločil za hujšanje. ''Če ne bi doživel svojega 30. leta starosti, se ga najini otroci ne bi niti spominjali. Zato se je preprosto nekega dne zbudil in rekel, dovolj je,'' je njegova žena Alyssa povedala za BuzzFeed Canada.

Danes, le deset mesecev kasneje, je lažji za kar 83 kilogramov, pridobil pa je veliko mišične mase. Koža mu je dobesedno prevelika. Velika preobrazba mu je uspela s popolno spremembo življenjskega stila. Danes telovadi dvakrat na dan. Zjutraj izvaja kardio vadbo, zvečer pa uro in pol dviguje uteži. Popolnoma je spremenil tudi svojo prehrano. Kot pravi, je zamenjal tudi svojo družbo in se obkrožil z ljudmi, ki ga podpirajo na njegovi poti.

Ko je sprva pričel hoditi v telovadnico, so ljudje strmeli vanj, se spominja. A pokonci ga je držal njegov moto: ''Ne morem nehati, ne bom odnehal''. Ta je sedaj bistvo njegovega življenja, ki ga vedno drži po konci. Priljubljen pa je tudi na Facebooku in Instagramu, kjer njegovo preobrazbo spremlja že na tisoče ljudi.Seveda pa je tudi on imel dneve, ko je želel odnehati. A krize mu je pomagala prebroditi njegova žena, ki si je za svoja otroka želela zdravega očeta. ''Bili so dnevi, ko je rekel: 'Ne grem več v telovadnico' in rekla sem mu: 'Seveda, da greš.','' pravi Alyssa. Kljub njegovim velikim dosežkom, pa mu je ostalo veliko odvečne kože, zaradi katere priznava, da ni še popolnoma samozavesten. Zato si želi, da bi v prihodnosti zbral dovolj sredstev za operacijo, s katero bi mu odstranili odvečno kožo.

Clark
Velika preobrazba mu je uspela s popolno spremembo življenjskega stila. Danes telovadi dvakrat na dan. Zjutraj dela kardio vadbe, zvečer pa uro in pol dviguje uteži. Popolnoma je spremenil tudi svojo prehrano. (Foto: Facebook)

Na spletu so se oglasili tudi številni kritiki, ki ne verjamejo, da mu je uspela tako velika sprememba. Očitajo mu, da jemlje steroide in celo, da laže. Zato je posnel video, v katerem je pokazal svojo odvečno kožo na trebuhu in dejal: ''To je za vse, ki me sovražijo. A kar sovražite me, vaše besede so moje gorivo. Tukaj imate. In vedite, da me nič ne bo ustavilo!''

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 2
 
Vig1 17.03.2016 14:35:36
Meni ni jasno, kako lahko zabredeš tako globoko. Že ko se začneš bližati 100-tki bi ti moralo klikniti v glavi, da zamenjaš vse prijatelje in kompletno spremeniš stil življenja, ne pa šele pri 150, ko si z eno nogo že v grobu.
ADRR 17.03.2016 14:22:03
Vsaka čast za voljo in rezultat. Ampak ni pa treba tiščat trebuha notri, ker je vsem jasno da naravno nisi tak.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave