21.11.2017
LJ
11° / -2°
Kašelj Bi prepoznali nevaren kašelj? Nespečnost Vas muči nespečnost? Preverite, kako si lahko pomagate! Zelnica Odličen napitek za spodbujanje presnove! Par v postelji - 5 Če seksate tolikokrat na teden, lahko živite dlje

'Uredila se je prebava, shujšala sem 7 kil, nisem več utrujena'

"Izboljšalo se mi je počutje, nisem bila več utrujena, uredila se je prebava. Plus, 7 kil sem shujšala, ne da bi kar koli spremenila." Tako se je izboljšalo življenje 44-letne Brežičanke Lee Karavanič, potem ko je preizkusila razstrupljanje jeter po programu 30 DAYS Liver Detox. 30 dni je uživala kombinacijo treh naravnih prehranskih dopolnil (vsebujejo kurkumo, pegasti badelj, artičoko, rožmarin ...) Sledila pa je tudi priporočilom za bolj zdravo prehrano.

Lea Karavanič
Lea Karavanič: Izboljšalo se mi je počutje. Nisem bila več utrujena. Uredila se je prebava. Plus 7 kil sem shujšala, brez da bi kar koli spremenila. Ker takrat mi ni bilo pomembno, da bi shujšala. Želela sem se le bolje počutiti. (Foto: osebni arhiv)

"Razpoloženje se mi je popravilo. Uredila se je prebava. Nobene napihnjenosti. Plus, 7 kil sem shujšala, brez da bi kar koli spremenila. Ker mi takrat ni bilo pomembno, da bi shujšala. Želela sem se le bolje počutiti, ker nisem mogla čisto nič. Z energijo sem bila na nuli. Na očeh se mi je že poznalo." Tako pripoveduje 44-letna Lea Karavanič. Odločila se je, da se bo po programu 30 DAYS Liver Detox razstrupljala trikrat na leto. Njeno življenje se je močno izboljšalo, saj pravi, da je bilo, potem ko se enkrat ni več borila z utrujenostjo, veliko lažje tudi svoje vsakodnevne življenjske navade počasi spremeniti v bolj zdrave. Tako je razstrupljanje pustilo dolgoročen pozitiven vpliv.

44-letnica se je 30-dnevnega detoksa lotila, potem ko ji je zdravnica dejala, da ima zamaščena jetra. Enako je bilo tudi pri 40-letnem Blažu z Bizeljskega. Čutil je že simptome – srbečo kožo, nabiranje maščobe v predelu trebuha. Po razstrupljanju jeter pa je šel spet na pregled in "krvna slika je bila za pet. Vse v mejah normale. Človek se bolje počuti. Najbolj viden rezultat pa je, da izgubiš to maščobno oblogo v predelu trebuha." Znebil se je kar 5 kilogramov. "Pa tudi spanec je veliko boljši. Mislim, da je tako razstrupljanje zdravo narediti vsaj enkrat na leto."

Program za razstrupljanje jeter 30 DAYS Liver Detox je za bralce Vizite TUKAJ na voljo po posebni, ugodnejši ceni. Program vključuje tri naravne izdelke ter knjižico s priporočili za prehranjevanje in zdravimi recepti. V času 30-dnevnega programa vam bo na voljo tudi e-mail podpora strokovnega svetovalca.

Boris Štrukelj
Boris Štrukelj: Zdaj se že dve leti redno razstrupljam, ker se počutim bolje. Zaupanje mi vzbujajo te zdravilne rožice, ki so noter. Ker se veliko ukvarjam z zelišči. In tudi kot bioenergetik vem, kako stvari delujejo. (Foto: osebni arhiv)

64-leten Boris Štrukelj s Cerkelj ob Krki pa se je za razstrupljanje jeter po programu 30 DAYS Liver Detox odločil, ker mu delujeta le dve tretjini jeter. Tretjino mu je pri desetih letih uničila zlatenica. "Zdaj se že dve leti redno razstrupljam, ker se počutim bolje. Sploh, ker tudi kadim in pijem kavo." Zato je zanj 30-dnevni detoks tudi preventiva. "Zaupanje mi vzbujajo te zdravilne rožice, ki so noter," pravi. "Ker se veliko ukvarjam z zelišči. In tudi kot bioenergetik vem, kako stvari delujejo."

Zakaj razstrupljanje jeter izboljša počutje in zdravje?

Naloga jeter je razstrupljanje telesa in če ne delajo dovolj dobro, strupi v našem telesu zastajajo. To povzroči številne težave:

- splošno slabo počutje, utrujenost, pomanjkanje energije;

- težave s kožo, tudi srbečico in spremenjeno barvo kože (bolj rumenkast ton);

- bolečine v predelu trebuha, pod desnim rebrnim lokom, kjer so jetra;

- nabiranje maščobe v predelu pasu, težave s prebavo, previsoke ravni holesterola in trigliceridov v krvi;

Če ste pogosto pod stresom, nimate časa za zdravo prehrano, živite v onesnaženem okolju, blizu prometnih cest ali proizvodnih obratov, ste odvisni od cigaret in si kdaj privoščite alkohol, potem je zelo verjetno, da so vaša jetra preobremenjena. Ko v telo vnašamo preveč strupov, jetra enostavno ne zmorejo več učinkovito vseh predelati in odstraniti. Takrat se nam recimo na trebuhu nabira maščoba. Ker slabše delovanje jeter upočasni presnovo maščob. Pa tudi ogljikovih hidratov. Jetra pa skrbijo celo za filtriranje krvi. Zato z njihovim razstrupljanjem dosežemo znižanje ravni holesterola in trigliceridov v krvi. To je zelo dobra novica za zdravje našega srca.

Program za razstrupljanje jeter 30 DAYS Liver Detox je za bralce Vizite TUKAJ na voljo po posebni, ugodnejši ceni. Program vključuje tri naravne izdelke ter knjižico s priporočili za prehranjevanje in zdravimi recepti. V času 30-dnevnega programa vam bo na voljo tudi e-mail podpora strokovnega svetovalca. 

Kurkuma
Kapsule vsebujejo ekstrakt kurkume pa tudi artičoke, pegastega badlja in rožmarina. Če začutimo, da so preobremenjena, je jetrom treba pomagati pri razstrupljanju, saj sicer strupi zastajajo v telesu in povzročajo vrsto preglavic. (Foto: Thinkstock)

Ko začutimo, da so naša jetra preobremenjena, jim lahko priskočimo na pomoč s programom 30 DAYS Liver Detox. Sestavljen je iz treh naravnih prehranskih dopolnil ter knjižice, v kateri so priporočila za prehranjevanje, recepti in navodila za bolj zdravo življenje. 

- Kapsule A vsebujejo izveček pegastega badlja in kebulskega mirobalanovca. Imata moč, da jetrom pomagata pri izločanju strupov iz telesa.

- Kapsule B vsebujejo ekstrakt artičoke in kurkume. To sta močna antioksidanta, ki jetra zaščitita pred škodljivimi prostimi radikali. Kako to pomaga? Tako je jetrom olajšano delo. Posvetijo se lahko strupom, namesto da bi se branili pred prostimi radikali.

- Kapsule C vsebujejo ekstrakt rožmarina in cikorije, ki telesu pomagata, da se pred spanjem umiri. Tako bolje spimo in naša jetra se lahko ponoči regenerirajo. S tem naslednji dan bolje delujejo.

V času 30-dnevnega razstrupljanja je priporočljivo potruditi se čim bolj zdravo živeti. To pomeni, da se prehranjujemo z veliko svežega sadja in zelenjave, pijemo dovolj vode, se izogibamo alkoholu. Več se gibajmo, pojdimo vsaj na kakšen sprehod več. Priporočljivo je tudi narediti nekaj za svojo sprostitev, se ukvarjati s tistim, kar nas veseli, kar poživi našo dušo. Se kolikor se le da izogibati stresu. Razstrupljanje je v tem sodobnem kaotičnem svetu način, da si povrnemo dobro počutje in preprosto poskrbimo za boljše zdravje.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Čaj

Kako najbolj učinkovito okrepite svojo imunsko odpornost?

Uporabne povezave