21.06.2018
LJ
32° / 17°
Lubenica To vas zagotovo osveži! Trebuh Narobe smo se lotili hujšanja. Tu je ključna napaka, ki jo delamo naprava ReduStim
ReduStim – napovejte vojno trdovratnim maščobam
Amar Samad ''Počutim se, kot bi se spet rodil''. Poglejte ga danes

V nekaj korakih nad maščobo, ki se nabira na trebuhu!

Maščobni obročki okrog trebuha so eden od najpogostejših razlogov za slabo voljo pri vseh, ki bi se radi znebili odvečnih kilogramov. Ti obročki niso le estetska nadloga, lahko so tudi opozorilo, da je že načeto naše zdravje. Preberite, zakaj je tako.

Trebuh
Večja količina trebušne maščobe ni samo estetsko nezaželena, ampak je povezana tudi s povečanim tveganjem za številne zdravstvene težave. (Foto: Thinkstock)

Nabiranje maščevja v predelu trebuha se lahko pojavi tudi pri vitkih osebah. Gre za telesno maščobo, ki je shranjena okrog številnih notranjih organov, kot so jetra, trebušna slinavka in črevesje, in se kaže tudi z nabiranjem oblog na trebuhu. Maščoba na trebuhu lahko tako opozarja tudi na presnovni ali metabolni sindrom – skupek stanj, kot so povišana raven krvnega pritiska, nizka raven dobrega HDL-holesterola in odpornost na inzulin. Gre za enega najbolj tipičnih zdravstvenih problemov sodobnega časa. Večja količina trebušne maščobe torej ni samo estetsko nezaželena, ampak je povezana s povečanim tveganjem za številne zdravstvene težave.

Dietstar
Kapsule Slimcut DIETSTAR vam bodo pomagale pri napredku diete in do hitreje vidnih rezultatov. (Foto: Sensilab)

Prav zato je dobro, da se z bolj zdravo prehrano in več gibanja znebite nevarne maščobe na trebuhu. Pri tem vam lahko pomagajo tudi kapsule Slimcut DIETSTAR, ki vsebujejo skupek naravnih izvlečkov, kot so rjave morske alge, čajevec ter kombinacija sadja in kofeina, ki dokazano pomagajo odpraviti presnovni ali metabolni sindrom. Dve dvojno slepi študiji sta dokazali, da Slimcut DIETSTAR:

- zniža telesno težo,
- zmanjšuje obseg pasu in trebuha,
-  podaljša občutek sitosti,
- zniža indeks telesne mase (ITM),
- zmanjša podkožno maščobo,
- zniža raven trigliceridov v krvi in
- zviša raven adiponektina.

Kaj je adiponektin?

Adiponektin je hormon, ki neposredno vpliva na razgradnjo maščob v telesu. Več adiponektina kot imamo v krvi, hitreje poteka razgradnja maščob, zato se niža tudi telesna teža in posledično indeks telesne mase.

Delovanje kapsul je znanstveno potrjeno

V prvi študiji, v kateri je sodelovalo 43 žensk in moških, se je pokazalo, da so imeli prostovoljci med študijo povišano raven adiponektina v krvi. Kapsule so jemali 6 tednov zapored, brez diete ali drugih sprememb življenjskega sloga. Izgubili so odvečne kilograme, raven trigliceridov v krvi pa se je tudi znižala.

Posebna ponudba za bralce portal vizita.si TUKAJ. Pohitite, število paketov 2+1 gratis je omejeno!

V drugi študiji, v kateri je sodelovalo 60 prostovoljk, ki so kapsule jemale 8 tednov zapored, se je pokazalo, da so uspešno zmanjšale obseg trebuha in pasu ter znižale debelost kožne gube, kar nakazuje na topljenje podkožne maščobe. Vse to prav tako brez diete in spremembe življenjskega sloga.

Kljub vsemu seveda velja, da je za izgubo odvečnih kilogramov treba prilagoditi tudi prehrano in vadbo. Kapsule Slimcut DIETSTAR vam bodo pomagale pri napredku diete in do hitreje vidnih rezultatov. Prav tako pripomorejo k boljšemu razpoloženju in zvišajo raven energije med dieto.

Dietstar
Vsebujejo skupek naravnih izvlečkov, kot so rjave morske alge, čajevec ter kombinacija sadja in kofeina. (Foto: Thinkstock)

Kako delujejo rjava alga, karambola in tamarind?

Rjava morska alga (Ascophyllum nodosum) je bogata s kalijem, kalcijem, železom, manganom in rastlinskimi kompleksi ter dokazano pripomore k zmanjševanju maščobnih oblog. Poleg tega ima neposreden vpliv na presnovo sladkorjev, saj uravnava izločanje ščitničnih hormonov in skrbi za optimalno porabo energije.

V kombinaciji z izvlečkom kivija, karambole in čajevca telesu zagotovi visoko raven vitamina C, ki celice ščiti pred oksidativnim stresom. Omenjene sestavine vsebujejo tudi veliko polifenolov in rastlinskih hranil, ki so izjemno močni antioksidanti. Tako varujejo DNK pred poškodbami, ki sicer vodijo v počasnejši metabolizem. Za dobro, predvsem pa redno prebavo poskrbi izvleček indijskega datlja ali tamarinda, ki v kombinaciji s kofeinom zagotavlja energijo in dobro počutje tudi med najstrožjimi dietami.

Vsi našteti naravni izvlečki so združeni v kapsulah Slimcut DIETSTAR, ki dokazano pomagajo pri hujšanju!

Posebna ponudba za bralce portal vizita.si TUKAJ. Pohitite, število paketov 2+1 gratis je omejeno!

 

Sponzorirana vsebina!

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave