23.05.2013
LJ
17° / 10°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
domi.p
Število vnosov: 13
07.04.2009 ob 17:20

Lep pozdrav vsem tuki na forumu
imam en velik problem z možem sva skupaj tri leta in bi rada zanosila pa ne gresmiley. Zato vas prosim za nasvete kam in kje se lahko to obrnem ker zelo si želim biti mati ampak nam ne uspevasmiley. Lepo, lepo prosim za nasvete.
Hvala in lep pozdrav ter če mi lahko odgovorite na moj mail dominika.podlesnik@gmail.comsmileysmiley
gosenica80
Število vnosov: 22
09.05.2009 ob 21:49

pokliči v ambulanto za zdravljenje neplodnosti v mariboru, ljubljani ali postojni..

držim pesti da čiprej uspe.pa pojdi čimprej do ginekologa po napotnico za ambulanto za zadravljenje neplodnosti, ker se vse preizkave res vlečejo..pri meni je vse skupaj trajalo od prvega pregleda do zanositve 3 leta
Natalia80
Število vnosov: 1
24.09.2011 ob 12:20

Pozdravljeni!
Pred približno tremi tedni sem bila na slikanju maternice na kateri je ginekolog ugotovil, da je desni jajcevodu neprehoden, pa me zanima kakšne so možnosti zanositve pri neprehodnem jajcevodu?
laringo13
Število vnosov: 122
05.10.2011 ob 11:35
*Odgovor na: Natalia80 +

Po moje imaš možnosti ravno 50%, saj se ovulacija vsak mesec prestavlja iz levega na desni jajcnik in če je en jajcevod zamasen, tisti mesec, ko je ovulacija na tistem jajcniku,le ta ne opravi svoje naloge. Sicer pa obstajajo posegi, ki to tezavo odpravijo.

lp.smiley
bonpet10
Število vnosov: 3
02.01.2012 ob 17:05

imam eno vprašanje z fantom nisva imela spolnega odnosa le zadovoljevala sva se. imeu je spermo na prstih ..ali je mogoče da je s prsti prensel spermmo da je prišlo do oploditve ?
lpsmiley
jwslo
Število vnosov: 969
02.01.2012 ob 18:59

Možnosti za kaj takega so majhne, vendar ne nične. Spermo bi moral zanesti v nožnico, sperma bi morala biti sveža (na zraku se sperma posuši in spermiji umrejo), ti pa bi morala biti v plodnih dneh...

Matjaž
MUCA.1
Število vnosov: 4
04.06.2012 ob 21:01

Pozdravljeni !
Kr teško mi je pisati ampak moram saj tako mi lahko pomagate.V mesecu februarju sem imela klasičen splav čez tri dni pa še abrazijo, zaradi zdravstenih težav sem morala prekiniti nosečnost.Zdej sem zdrava (ni bila zdravstvena težava na gin.delu ). Bila sem tudi na pregledu in je vse ok.Mene pa zanima v kolikem času lahko spet načrtujem nosečnost.Ali že lahko delam na tem.Malo me je strah če slučajno zanosim, da ne pride do kakšnega spontanega splava ali je že to čist zaceljeno.Ne vem namreč kako dolgo še celi maternica po takem splavu.
Hvala !
jwslo
Število vnosov: 969
04.06.2012 ob 21:06

Predlagam vsaj 2, raje 3 cikluse premora, da ima maternična sluznica čas za obnovo in da se stanje po splavu umiri.

Matjaž
MUCA.1
Število vnosov: 4
04.06.2012 ob 21:18

Hvala !!!
aesru
Število vnosov: 1
06.06.2012 ob 21:38

živijo.. imam eno vprašanje.. z fantom sva imela pred kratkim spolni odnos.. za zaščito pa sva uporabila kondom.. ampak še preden sva ga uporabila pa je pred tem brez njega prodrl vame.. ali je možnost da lahko z predsemensko tekočino zanosiš velika?smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Tatjana Puc Kous