19.01.2018
LJ
/ 4°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
vizita1
Število vnosov: 207
08.06.2009 ob 09:25
 
Pozdravljeni,

v članku OPravite več izpitov z guarano http://vizita.si/clanek/spomin/opravite-vec-izpitov-z-gua... smo vam predstavili, kako lahko s pomočjo guarane okrepite vaš spomin in si izboljšate tudi umske sposobnosti. Zanima nas, kakšne so vaše izkušnje o tem in kakšno je vaše mnenje.

Hvala,
vizita.si
goa15
Število vnosov: 6
11.06.2009 ob 09:23
*Odgovor na: vizita1 +
 
Vse, ki uporabljate guarano, a to potem imate večjo koncentracijo ali kako? Izboljša se spomin? Povejte mi kako to približno deluje.
Hvala.
pik4polonic4
Število vnosov: 1
08.06.2009 ob 10:41
 
Po navadi ohranjam budnost in koncentracijo ob učenju s pitjem črnega čaja, zadnji teden pred izpiti pa črni čaj zamenjajo Encijanove kapsule Guarana. Učinek je res ta, da sem v maximalni kondiciji za učenje, vendar zaradi okrnjenih navodil za uporabo in nepoznavanja stranskih učinkov, kapsule uporabljam res le v zadnjih dneh pred izpitom.
David Majcen
Število vnosov: 1
09.06.2009 ob 16:02
 
Mene pa zanima, kje se da dobit Guarano?
lepdanzelim
Število vnosov: 1
09.06.2009 ob 18:05
*Odgovor na: David Majcen +
 
Za Guarano kontaktirajte Andrejo na spletni strani fitinsit.si. Lp, Marija Jurak Trogar
NevaJ
Število vnosov: 1
10.06.2009 ob 14:59
*Odgovor na: lepdanzelim +
 
Gvarano lahko uživate tuidi z najnovejšim Medexovim izdelkom Che Guarana, ki je na voljo v vseh večjih trgovinah, drogerijah DM, Muller in bolje založenih lekarnah.
krena99
Število vnosov: 26
12.06.2009 ob 18:38
*Odgovor na: David Majcen +
 
Zdravo!

Še potrebuješ guarano? Lahko mi pišeš na herbalife.barbara@gmail.com

Lep vikend,
Pika_Polonca
Število vnosov: 6
21.06.2009 ob 10:02
 
Samo mnenje: vprašajte se, kako to vpliva na vaša jetra in ledvica, ki morajo vse to predelovati in če se potem to še vedno splača... ne glejt za en teden pa za en mesec, glejte za par (deset) let naprej...
matej_izlj
Število vnosov: 1
04.07.2009 ob 20:57
 
krena99 je napisal:
Zdravo!

Še potrebuješ guarano? Lahko mi pišeš na herbalife.barbara@gmail.com

Lep vikend,

Herbalajfu ne morš pobegnit... kjer se kej govori o prehranskih dodatkih, prec nastavijo lonček. V resnici jim gre samo za biznis, ne pa za zdravje.
Gvarana je rastlina, ki vsebuje kofein... zelo veliko kofeina (naravna funkcija - obramba pred škodljivci), ki pa je za razliko od kave vezan tako, da se počasi sprošča v sistem in ne povzroča t.i. kofeinskega šoka, kot npr velika doza kave. Tudi pri gvarani se uporabljajo plodovi kot pri kavi. Povdaril bi še, da gvarana vsebuje tudi veliko drugih zelo dobrih sestavin. Vem za izdelek, ki vsebuje veliko gvarane. Sicer je bolj namenjen športnikom, vendar pa imam pozitivne izkušnje tudi pri učenju in nasploh. Občutek ni kot da bi bil \'\"zadet\'\", ampak neke vrste povečana pozornost in pretočnost uma. Tega izdelka o katerim ti govorim ni v trgovinah, lahko pa ga kupiš pri mojemu kolegu. Cena je za moje pojme zelo ugodna, ampak to je tvoja stvar. Več ti povem po mailu (mucko.bucko@gmail.com) in ti dam mail od kolega, ki to prodaja. BREZ DVOMA boš dobil ceneje kot pr Herbalajfu.
Jovana Milenkoska
Število vnosov: 1
14.11.2017 ob 19:44
*Odgovor na: matej_izlj +
 
waw zelo lepo čestitke..najboljše je pljuvat po drugih..preden kaj poves raje probaj sej verjetno niti sama neves o cem govoriš..pač slišala si od drugih kako je herbalife zanic pa ker nimas svojega mnenja se strinjas da je herbalife zanič :P SPLOŠNO ZNANA RESNICAČ: SLOVENCI STE HLAPCI KER DRUGEGA ITAK NE ZNATE.. herbalife gvarano sama uporabljam in sm nardila skoraj vse izpite v prvo..tudi občuti se ko se ucim in pijem gvarano redno kak teden da se naslednji dan zbudim bolj naspano... ja herbalife ime je tabu tema vendar izdelki so fantastični ZA TISTI KI SO PROBALI IN VEJO O CEM GOVORIM za druge me boli k smiley

a vi? kot zelite smiley
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji