Skenslaj samoplačniško, jaz sem v Iatrosu dobila datum v roku dveh mesecev, na napotnico. Najprej sem imela rektoskopijo, čez manj kot en mesec so me naročili na kolonoskopijo, ker so mi odkrili polipe. Da ti naštejem težave od največje do najmanjše (po mojem mnenju seveda):
1. neznosen strah, sploh ko prebereš vse mogoče grozote na internetu, ne verjameš pa tistim, ki ti rečejo, da to ni nič groznega
2. priprava na kolonoskopijo, metode so različne, tale v Iatrosu je po mojem ena bolj ugodnih, spiješ samo 3 litre pripravka \'\"dr.Falk\'\", ki ti ga prodajo oni za zanemarljiv znesek. Sicer ni prav dober, ampak si ne predstavljam spiti 6 litrov slane vode

3. strah tik pred samim posegom, ali si dobro sčiščen, ali ne boš ušel iz čakalnice...
Da ti opišem, kako potem vse skupaj zgleda. Prideš v čakalnico, črno folka, misliš da sploh ne boš tisti dan na vrsti, potem pa surprise, notri te povabi prijazna ženska, ne vem kaj je po po profesiji, vsekakor je tudi ona stručko, potem se slečeš do pasu, obuješ copatke, se vležeš na mizo in pokriješ z rjuhco.
Nato pride še internist in \'\"zabava\'\" se začne. Jaz sem pač naletela na odličen team, najprej sta mi odpravila tisto najhujšo težavo - strah, potem pa smo se lotili pregleda črevesja in odstranjevanja polipov, od tega je bil en precej velik. Vse kar se dogaja, spremljaš na ekranu, sploh ne veš kdaj je tista cevka do konca, ker se vmes s tabo pogovarjajo, nato začnejo obdelovati polipe kot v kakšni računalniški igrci npr. minolovec

Vse brez kakršnihkoli protibolečinskih sredstev, ker jih dejansko ne potrebuješ. Verjemi, vrtanje po zobu je veliiiiko bolj boleče

Ko prideš ven, se počutiš pa kot zmagovalec in to tudi si, skupaj s temi dohtarji, ki so dejansko face.
Srečno

THC test
Yosh: THC je predvsem topen v lipidih, maščobnem tkiv...bolečina ob fizičnih aktivnostih
pes321: hej brigita ::bye:: mene pa zanima kaj bi bil...bradevice
Mimika_pikica: Glej razvijaš se še do 24 leta,saj tako so meni...