18.05.2013
LJ
20° / 8°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
nezvestoba
Število vnosov: 1
19.02.2012 ob 20:11

pozdravljeni,
imam en veliki problem,konec 10letne zveze. S fantom sva se vsa ta leta lepo imela,uživala...lani poleti sva si celo hišo kupila in malo je manjkalo,da bi se vselila. Potem pa kot strela iz jasnega-fant me je prevaral in se zaljubil v drugo. Meni se je dobesedno porušil svet. Ne znam si predstavljat življenja brez njega. Ne vidim nobene svetle točke v svojem življenju. Strah me je prihodnosti,strah me je dopusta,kako bom sama na morju,kaj bom počela-razen na njega mislila. Ne morem se sprijaznit, da me več ne ljubi,da me ne bo nikoli več tolažil,objev,poljubil. Cele dneve samo jočem in mislim na njega,na to kako mi je lahko to naredil. Še bolj me pa boli,da me je zamenjal za punco,ki je poznana kot manj vredna,da ne rečem da je malo lahka. To me še bolj boli,da me je zamenjal za slabšo!To pomeni,da mu jaz nism pomenla nič.Ne predstavljam si,da bo sedaj z njo užival,da bo sedaj njo tolažil,da bo ona vse to od njega dobila kar je bilo prej moje.Ne morem se sprijaznit,da ga nikoli več ne bo za mene. In te nilkoli več me zelo bolijo. Nikoli več skupnega dopusta,sprehajanja,objemov,smejanja,jutraje kave,skupnega življenja v najini hiški..ni mi vzel samo ljubezni,tudi sanje o hiški,ki so mi bile čisto red nosom.Vse to mi je vzel.On bo lepo s svojo novo živel,kaj pa jaz? Kako naj grem naprej? Vse to že od decembra traja in ni še nič boljše.Prosim pomagajte mi,kako naj se sprijaznim z življenjem brez moje velike ljubezni? Kako naj se končno poberem in grm naprej? Kako naj mi uspe vsaj en dan brez joka? Kako?smileysmileysmiley
Hvala za odgovor
Vasa_Brigita
Število vnosov: 298
20.02.2012 ob 10:58
*Odgovor na: nezvestoba +

Draga nezvestoba!

To obdobje prebolevanja je najhujše in na žalost ga boš mogla preživeti. Jeza in razočaranje, ki ju čutiš, sta povsem normalni čustvi, ki bosta trajala še nekaj časa. Navadno prebolevanje traja pol leta ali več, zato nikar ne obupaj in verjemi, da bo sčasoma bolje. Res je, da so se ti podrle sanje, a življenje pač krene svojo pot in je le redko kdaj takšno, kot smo si ga zamislili. In s tem ni nič narobe ... Ko se boš postavila na noge, bom razumela, da je bilo to, kar se ti danes zdi konec sveta, nekaj najboljšega, kar se ti je zgodilo v življenju. Našla boš namreč svojo notranjo moč in si okrepila samozavest, saj boš ugotovila, da vse zmoreš sama in da si lahko tudi brez njega srečna. Takrat se boš zavedla, kako močna ženska si, kar ti bo pomagalo tudi na drugih področjih v življenju.

Tako ti svetujem, da se počasi sprijazneš s situacijo in skušaš razmišljati o tem, kaj vse lahko sedaj počneš, česar prej nisi mogla. Slej ko prej boš dobila tudi bolj realno sliko o vajini zvezi in boš morda ugotovila, kaj v resnici ni funkcioniralo in kako boš drugače ravnala v naslednji zvezi ali pri izboru naslednjega partnerja.

Upam, da boš kmalu bolje. Če še kaj potrebuješ, pa kar piši.

Srečno, Brigita

s.novak
Število vnosov: 3173
19.02.2012 ob 21:07

Pozdravljena,
verjamem, da je to obdobje zate zelo težko, ampak glavo pokonci. Ne se prepuščat žalovanju za njim, ker tega ni vreden, sploh, če ti je to naredil.. Skušaj najti kak hobi, da ti zapolni dan, da čimprej preboliš.. pozabila najbrž ne boš nikoli..pa vendar.. res, samo ne se vdat v usodo.. Žal je tako, da se včasih tudi lepa zveza konča, ampak verjamem, da te v življenju čaka še veliko lepega in lepšega.. Ne razmišljaj o tem, kaj zdaj počne nova z njim, imej pred očmi, da če prevara enkrat, bo tudi drugič.. Tako je moje mnenje in želim, da čimprej najdeš lučko v temi smiley Veliko poguma in sreče ti želim!!!

lp
flora1949
20.02.2012 ob 12:07

Zelo te razumem, ker sem šla oz. še vedno grem skozi isto trpljenje. S tem da sem se jaz tako zaljubila v enega, on pa je na začetku dajal signale, potem pa nič več. Nisva nikoli hodila, ampak jaz ga ne morem pozabiti.
od tega je minilo sedaj leto in pol in ga še vedno nisem pozabila, vendar pa je iz dneva v dan bolje. pri tebi so minili 3 meseci in je še vse zelo sveže. Je res, kar pravijo, čas celi rane. Jaz ko lahko gledam objektivno na tvoj problem, vidim, da ta tvoj bivši ni vreden tebe, ma en dre.ec ne, ker te potem ne bi prevaral. najprej bi razčistil s teboj, pa ti povedal, potem bi pa šel z drugo. en kret.. je, ker je to naredil in takega si res ne zaslužiš. sedaj ti seveda tega ne vidiš tako, ker so prizadeta tvoja čustva, s časom pa boš videla, da je vse za nekaj dobro. Če te je prevaral enkrat, bi tudi če bi ostala skupaj, bila ta zveza obsojena na propad, ker je v njej polno laži in nikoli več ne moreš zaupati 100 %, ker ne veš, kdaj se bo kaj podobnega zgodilo ali se je zgodilo. takega tipa, ki vara, ne rabiš, in samo sreča je, da nista več skupaj. Nehaj misliti na njega, ker je kret.., če je kdo na izgubi, je to on, ker je izgubil drago osebo. Ti jaz povem, da bo šel tudi s to, s katero je sedaj skupaj, narazen in če te bo hotel nazaj, bog ne daj, da bi šla z njim nazaj skupaj, ker boš sla skozi isti pekel.
pespespes
Število vnosov: 4
20.02.2012 ob 21:09

na svetu je dost boljših ljudi in mislim da vsak enkrat najde boljšega,tudi ti ga boš vrjemi!smiley
Klavdij Drmič
19.08.2012 ob 19:25

Draga Nezvestoba, popolnoma ti verjamem, saj se je nekaj dni nazaj enako zgodilo tudi meni. Le da je tokrat po 10 letih resnično iskrenega sožitja prevarala in se zaljubila žena. Ne vem, s katerimi besedami bi lahko opisal svoja občutja, ko sem izvedel. Imava 3 otroke, vsi so šoloobvezni in zaenkrat so oni moja najmočnejša opora. Vem, da se bom izvlekel, ne vem, kda, vendar se bom Edino upam, da moje duševno stanje ne bo pustilo posledice otrokom. Cutijo mojo ljubezen in jaz njihovo in iskreni smo med sabo. Bo že kako. Pazi nase in lep pozdrav
brancc
Število vnosov: 48
20.08.2012 ob 11:05

Nezvestoba,
narobe si začela stavek, ''da imaš problem''.
Kot oseba, ki je že šel čez to ti povem: Nimaš problema, ker si se ga znebila.
V prejšnjih postih so ti vse povedali; čas celi rane, dasiravno to ni hitro in BLIŽNJIC NI! Najdi si hobi in se zamoti.
Skakanje iz veze v vezo ti bo dalo ZELO kratkotrajno zadoščenje.
Glavo pokonci.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA