postavljena mi je bila diagnoza Helicobacter pylori ob kateri sem dobila kombinacijo sledečih zdravil: Emozul 2x20mg, Fromilid 2x500mg, Hiconcil 2x1000mg. Ker sem zasledila, da antibiotiki ne učinkujejo pri vseh, iščem še druge alternative - predvsem prehrambene. Ker bakterija živi v kislem okolju, mislim da bi bakterijo lahko uničila z bazično hrano, saj se potem ne bi mogla več hraniti. Ali je dobro za zdravlje, da bi pričela uživati samo bazično hrano? Prosim, če mi lahko poveste tudi več o tej bakteriji, s kakšno dieto se jo lahko pozdravi, kakor tudi kako se jo dobi. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vam želim lep dan. Angela
Forum
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
postavljena mi je bila diagnoza Helicobacter pylori ob kateri sem dobila kombinacijo sledečih zdravil: Emozul 2x20mg, Fromilid 2x500mg, Hiconcil 2x1000mg. Ker sem zasledila, da antibiotiki ne učinkujejo pri vseh, iščem še druge alternative - predvsem prehrambene. Ker bakterija živi v kislem okolju, mislim da bi bakterijo lahko uničila z bazično hrano, saj se potem ne bi mogla več hraniti. Ali je dobro za zdravlje, da bi pričela uživati samo bazično hrano? Prosim, če mi lahko poveste tudi več o tej bakteriji, s kakšno dieto se jo lahko pozdravi, kakor tudi kako se jo dobi. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vam želim lep dan. Angela
pišem v imenu moje mame, ki ni najbolj vešča računalnika in sicer pred kratkim je dobila od zdravnika izvid citiram: Korpusna sluznica. Zmerno hudo enostavno kronično vnetje. Zmerno hudo floridno vnetje: Hudo floridno vnetje. Blaga friboza, povrhnja. Blago brazgotinjenje, razpredelitev gradnje. Edem. Hipertrofija in hiperplazija foveol. Videz hudega refluksa. Skupine oblik bakterije Helicobacter pylori. HP2. Akutna erozija. konec citata.
In sicer prosimo za pojasnilo izvida ter vaše mnenje o nadaljnih ukrepih. Ter kako to, da vsi antibiotiki, ki jih jemlje že več mesecev niso pomagali?
Za vaš odgovor in pomoč se že vnaprej zahvaljujemo.
Matjaž
To vas zagotovo osveži!
Najboljši nasveti za raven trebuh
Veste, s čim ga boste odgnale?
Poglejte, kaj so odkrili paparaci

zanositev
Vedranos: Pozdravljeni. Skrbi me zanositev, od pred 14 ...Zgaga v nosečnosti
jasnad: Pozdravljeni, ... me kakšen vpliv ima soda b...kako shujšati????
nina.podkriznik: živjo.. prosim če mi pomagate rada bi shujšala ...