19.05.2013
LJ
20° / 8°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Neža Sinjur
Število vnosov: 64
16.06.2012 ob 16:00

Hei Brigita!

Imamm težavo, ki se vleče če 4 leto...je veliko vendar je nepozabno. In sicer mi je že od prvega letnika všeč en fant in bila sva tudi skupaj ter bila res zelo dobra prijatelja. Imela sva vspone in padce tako v ljubezni kot prijateljstvu kot večina maldih. In problem je v tem, da ga bo tolikih letih nisem pozabila...imela sem tudi fanta, da bi ga pozabila vendar je bilo to nemogoče, saj sva se kmalu razšla ker sem neprestano mislila na njega...in po tem sva bila še vedno prijatelja in se razumela...nato pa spet prepiri in tako se je vse zaključilo. Nato sem malo odaljila od njega, saj sem mislila da bo boljše tako, vendar sedaj sva se videla po zelo dolgem času in ga ne morem in ne morem pozabiti...ne pogovarjava se nič, saj še sama nevem zakaj. V tem času oddaljenosti pa sem je do mene prišlo veliko fantov in nič ni bilo iz tega, saj se bojim da ko bom z drugim bo spet prišla moja ljubezen do mene. nevem kaj narediti, saj sem že resnično obupana? Strah me je začeti z nekom ljubezensko razmerje, saj ga imam še vedno zelo rada?...če mojo prijateljico upraša kje sem jast in ji pove, da sem ga klicala lahko to kaj pomeni? Ko ga ne vidim je vredu, vendar ko gremo s prijatelji ven ali kamorkoli je tudi on tam in ga spet vidim, metuljčki v trebuhu, ter spomini...kaj naj da bi lahko to pozabila....saj sem že obupala da ga ne bom mogla pozabiti?smiley

Hvala za odgovor, nesrečnica!smiley
Vasa_Brigita
Število vnosov: 298
20.06.2012 ob 11:13

Draga cascada.fan!

Nisi povedala, kaj pravi on. Samo povpraša po tebi, si želi stika s tabo, pokaže kaj zanimanja? Vedeti moraš, da so ljudje, ki bodo v nas VEDNO vzbujali pozitivne občutke, a če niso zainteresirani ali če zveza z njimi preprosto ne funkcionira, je včasih bolje, da se nehamo slepiti, nehamo upati in razmišljati o njih. Vsekakor pa je to najlažje tako, da jih ne videvamo in se izognemo situacijam, v katerih bi imeli stik z njimi. Najbrž gre res za neko naravno privlačnost, kateri se težko upremo, in je to možno le tako, da z osebo nismo v stiku.

Srečno, Brigita

Neža Sinjur
20.06.2012 ob 17:44

Živjo Brigita!

Najprej hvala za odgovor.
Povpraša po meni, ponavadi ga pokličem in se meni z mano, ker če ne bi želel imeti stika z mano se nebi menil z mano 1 uro po telefonu. Nevem pa kaj sem mu takega naredila, da je tako med nama...bili so vzponi in padci vendar to je povsod. Ko sva sama je z njim najbolj prijetno tudi v družbi, vendar sedaj je drugače. Ko se srečava se nasmejeva in pozdraviva...ravno danes sem ga videla...bil je zraven kafiča kjer sem bila jaz, sošolka, ki je bila z menoj je rekla da je ves čas gledal proti meni in tudi jaz sem to nekajkrat opazila. Tudi drugi mi pravijo, da temu še ne morem reči konec, saj nekaj je med nama. Vsi vidijo, da med nama je še neka iskrica. Nevem pa kaj naj to pomeni? Je mogoče, da oseba tudi če se dela še tako pogumne...sramežljiva in si ne upa pristopiti? Stik z njim je težko izgubiti, saj sva doma zelo blizu, šolo imava blizu...vidiva se na vsaki zabavi, kamor grem...tako da je to že skoraj nemogoče. Če ga ne vidim je vredu, vendar ko ga vidim so spet metuljčki v trebuhu in spomini. Vem, da sem še mlada in to pravi veliko ljudi, vendar imam tak občutek, da ga ne bom mogla pozabiti? Saj si ne upam začeti nove zveze z nekom, ker imam njega tako rada. Imaš kakšen predlog kako mu to povedati ali kaj narediti?smiley Iti na samo ter mu povedati občutke? Kaj naj naredim...?

Hvala, nesrečnica. smiley
kobul
Število vnosov: 8
20.06.2012 ob 21:58

Če lahko dodam svoje mnenje draga Nesrečnica, pred leti sem bila namreč v situaciji na las podobni tvoji. Jaz sem se opogumila in mu izpovedala ljubezen in po kratkotrajni sreči doživela še večje trpljenje in razočaranje. Moje mnenje je,da se bi človek, ki bi te imel res rad in želel resne zveze s tabo že zdavnaj potrudil zate. Priznam, da so iskrice tudi pri meni še vedno ostale, a to ni nič v primerjavi z razmerjem z nekom, ki te ljubi, ceni, podpira , vsak dan znova spravlja v smeh in ti, da vedeti, da mu pomeniš vse na svetu. (Kaj je ena iskrica v primerjavi s požarom smiley )In ta nekdo bo prišel tudi zate.smiley
Zdaj pa naredi vse da neboš več nesrečnica. Zamenjaj krog prijateljev, potuj, omisli si nove prostočasne dejavnosti, poišči kakšno zanimivo študentsko delo, ukvarjaj se s športom ... počni vse kar te osrečuje. Ko boš srečna bo vse ostalo prišlo samo po sebi. smiley
Neža Sinjur
25.06.2012 ob 13:06

Hei kobul!

Čisto prav imaš, tudi jaz sem sedaj doživela še večje razočaranje in bolečino, ki ne neha in ne neha boleti. Vendar sem postala bolj močna, saj mi to daje moč, da ga pozabim.
Sedaj si želim le uživati in biti srečna...na začetku bo težko vendar upam da bo kmalu boljše!

lp.smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Sergej Kajumov

Mag. Sergej Kajumov, dr. med.

IRIDIODIAGNOSTIKA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Manca Marc - 8

Manca Marc

FIZIOTERAPIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Ne prezrite

Anketa

Se že pripravljate na sezono kopalk?

Uporabne povezave

• Izpad črevesja?!

katjavodisek: Admini ZAHTEVAM odstranitev mojih komentarjev, ...
  • Bolečina

16021982: lepo pozdravljeni prosim za pomoc kaj bi bilo t...
  • Hepatitis B

brencicjoze: Zanima me razlaga izvida testiranja za hepatiti...

Zadnji komentarji