Imamm težavo, ki se vleče če 4 leto...je veliko vendar je nepozabno. In sicer mi je že od prvega letnika všeč en fant in bila sva tudi skupaj ter bila res zelo dobra prijatelja. Imela sva vspone in padce tako v ljubezni kot prijateljstvu kot večina maldih. In problem je v tem, da ga bo tolikih letih nisem pozabila...imela sem tudi fanta, da bi ga pozabila vendar je bilo to nemogoče, saj sva se kmalu razšla ker sem neprestano mislila na njega...in po tem sva bila še vedno prijatelja in se razumela...nato pa spet prepiri in tako se je vse zaključilo. Nato sem malo odaljila od njega, saj sem mislila da bo boljše tako, vendar sedaj sva se videla po zelo dolgem času in ga ne morem in ne morem pozabiti...ne pogovarjava se nič, saj še sama nevem zakaj. V tem času oddaljenosti pa sem je do mene prišlo veliko fantov in nič ni bilo iz tega, saj se bojim da ko bom z drugim bo spet prišla moja ljubezen do mene. nevem kaj narediti, saj sem že resnično obupana? Strah me je začeti z nekom ljubezensko razmerje, saj ga imam še vedno zelo rada?...če mojo prijateljico upraša kje sem jast in ji pove, da sem ga klicala lahko to kaj pomeni? Ko ga ne vidim je vredu, vendar ko gremo s prijatelji ven ali kamorkoli je tudi on tam in ga spet vidim, metuljčki v trebuhu, ter spomini...kaj naj da bi lahko to pozabila....saj sem že obupala da ga ne bom mogla pozabiti?

Hvala za odgovor, nesrečnica!

Vam primanjkuje tega pomembnega minerala?
Znebite se neprijetnega ječmena
Hrana, s katero boste učinkovito shujšali
Tega od vrhunske manekenke niso pričakovali …
)In ta nekdo bo prišel tudi zate.

Izpad črevesja?!
katjavodisek: Admini ZAHTEVAM odstranitev mojih komentarjev, ...Bolečina
16021982: lepo pozdravljeni prosim za pomoc kaj bi bilo t...Hepatitis B
brencicjoze: Zanima me razlaga izvida testiranja za hepatiti...