Imam vprašanje glede poškodbe vratnih vretenc. Treniram šport podoben judu gre predvsem za borbo na tleh. Pri borbi mi je nasprotnik potisnil glavo precej na prej in slišal sem da je rahlo počilo v predelu vratnih vretenc. To se je zgodilo včeraj še vedno čutim bolečine in se rezgibavam na vse možne načine bolečenina še ni izginila. Sicer bolečine normalno niti ne čutim ko pa premaknem vrat oz glavo nazaj v stran predvsem pa naprej začutim pritisk tesnobo in bolečino v vratu vratnih vretencih predvsem pa na določenem delu vretenc. Zanima me če bi moral obiskati kiropraktika ali zdravnika ali menite, da se bo čez kratek čas kost ali živec, kar koli se je lahko zgodilo popravilo nevem tudi ali običajno za težjo poškodbo zelo boli ali so bolečine zelo majhne realnost pa je lahko bolj resna. Sicer upam na izbolšanje samo od sebe če pa mislite, da se z normalno vadbo in raztegovanjem to nebo izboljšalo me zanima kako je z delom kiropraktikov. Predvsem me zanima kaksna je cakalna vrsta in ali je plačjivo saj imamo izkušnje z drugimi '"poškodbami'" in je čakalna vrsta zelo dolga in predvsem prepričanje zdravnice v zdravljenje pri specijalistu traja nekaj časa ! smiley Zanima me tudi ali bom poslan na slikanje ali me bodo kiropraktiki napotili direkno na kakšno masažo ali kaj podobnega, ki je verjetno zelo draga ! smiley
Hvala za v naprej in lep pozdrav smiley