23.05.2013
LJ
17° / 10°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
bananar006
Število vnosov: 4
28.07.2012 ob 11:34

spoštovani,

ime mi je jan in nevem na koga naj se obrnem za nekaj delikatnih informacij. star sem skoraj 20 let in imam dekle staro 16let, imava pogoste spolne odnose pri katerih vedno uporabljava zaščito saj sva oba nasprotnika kontracepcije. prejšnjo nedeljo sva imela zvečer zaščiten spolni odnos. zjutraj sva takoj ko sva se zbudila imela še enega z razliko da sem nekajkrat vstopil vanjo brez zaščite in nato nadaljeval do konca z zaščito. danes je 5 dan od kar ji zamuja menstruacija in me zanima če je možno da je noseča ?

LP jansmiley
jwslo
Število vnosov: 969
28.07.2012 ob 16:10

Možnost obstaja, je pa zelo mala.

Matjaž
call.me.bad
Število vnosov: 3
28.07.2012 ob 22:55

Pozdravljeni,

imam problem pa sem se odločila malo povprašati tu. Pred dvema mesecema sem zaključila z jemanjem kontracepcijskih tabletk in sem nekaj dni po tem imela spolni odnos, ki sva ga s partnerjem začela nezaščiteno, po nekaj minutah sem vztrajala, da uporabiva kondom.

Po tem sem imela krvavitve in sem mislila, da je menstruacija, zato sem ponovno začela z jemanjem kontracepcijskih tabletk. Vendar pa je krvavitev trajala samo dva dni, jaz pa sem nadaljevala s škatlico. V tednu premora sem dobila krvavitve. Potem pa se je zgodilo. Ginekologi na veliko na dopust in spet sem morala spustiti eno škatlico, ker nisem dobila recepta. Torej sem samo čakala, kdaj dobim naslednjo menstruacijo. Pred enim tednom sem ponovno imela krvavitve, ki pa so spet trajale samo dva dni. Ker nisem želela tvegati, sem včeraj naredila test nosečnosti, ki je pokazal negativno.
Ali je možno, da je test pokazal narobe zaradi nerednega jemanja tabletk. Zadnji spolni odnos sem imela ravno tega pred dvema mesecema, od takrat dalje nič. Se lahko zanesem na ta rezultat testa ali je možno, da kaže narobe?
kiva123
Število vnosov: 24
29.07.2012 ob 09:20

če je test nosečnosti pokazal negativno in mu ne zaupaš pa pač idi k osebni zdravnici, da ti naj ona naredi test, če ne zaupaš testu, ki si ga ti naredila. tabletke pa mislim, da nebi smele vplivat na rezultat testa, so pa vplivale na tvojo menstruacijo in je zato verjetno bolj šibka
jwslo
29.07.2012 ob 09:40

Če test narediš 2 meseca po spolnem odnosu, potem se nanj lahko 100% zaneseš, ne glede na rezultat testa, torej ali si noseča ali pa nisi.

Matjaž
Daisy 1272005
Število vnosov: 11
29.07.2012 ob 13:21

Pozdravljeni mene pa zanima ali so tele jutranje tabletke drugace zanesljive ko jih vzamem smiley
Lep pozdravsmiley
Daisy 1272005
Število vnosov: 11
29.07.2012 ob 19:11

Hvala vam smiley
Ja saj to pa vem bilo je prvic pa se je malo ponesrecilo vse skupajsmiley
Lep pozdrav smiley
pes321
Število vnosov: 29
05.08.2012 ob 13:35

pozdravljeni še iz moje strani smiley

mene nekaj zanima, 12 julija sva se z fantom zadovoljevala po spolovilu (pačon mene jaz njega) do izliva ni prišlo pa tudi seksala nisva. ali je možno da je prišlo kljub temu do zanositve čeprav sem imela 14 dni po tem normalno po datumu menstruacijo.......kajti po menstuaciji mi je na trenutke slabo u želodcu, bruhala nisem..me pa tudi u gležnju ščipa na trenutke...?? aja pa pri tem sva bila oblečena le z roko sva en drugega zadovoljevala..smiley smiley

upam da razumete kaj sem hotela povedat smiley smileyjem pa tud tablete nexium. ali je možno da mi je mogoče slabo o teh tablet..... kaj mislite vi o vsem tem smiley smiley

upam da mi bote znali odgovorit, in hvala za odgovor smiley smiley smiley smiley

anculika
Število vnosov: 2
05.08.2012 ob 18:03
*Odgovor na: anculika +

aja pa prišlo mu je v meni sam je bil kondom gorih
jwslo
05.08.2012 ob 19:34

Če si dobila menstruacijo, potem zagotovo nisi noseča.

Matjaž

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA