stara sem 18 let in vem da bi v teh letih najbolj uživati u življenju in ljubezni, kar pa mi nikakor ne uspeva.
S fantom X s katerim sem trenutno v zvezi imava non stop konflikte. Z njim sem bila ža kakšno leto nazai, vendar sva zaradi njegovega bolesnega ljubosumja končala. V tem letu sem bila že z drugim, vendar sem na vsake toliko časa pomislila tudi na fanta X. Ne me razumeti narobe, fanta s katerim se bila sem imela rada vendar na misel mi je prihajala preteklost in trenutki z njim.Ko sem končala s takratnim fantom sem se zopet začela družiti s fantom X in nekako me je pridobil nazaj. Bil je nežen, pozoren takrat bi res lahko rekla popolni fant. Vse kolegice so mi govorila da naj se ne vračam, ker je isti človek kot je bil. Nisem jih poslušala in zopet sva skupaj. težava ki ga je spremljala že njegovo celo življenje je da je nekoliko netočen in da stvari ureddi zanji moment ne pa takrat ko bi lahko in ima čas. Hujše težave pa so se začele ko se je njegova družina zrušila, mama si je našla drugega, očeta po mesce ni bilo doma in s sestro sta ostala sama.še takrta ko so starši prišli domov so jih okregali kako skrbita za stanovanje in podobno. Takrat pa je X dal tudi odpoved podjetju kjer je prej delal. od takrat je šlo vse samo navzdol. Da ne omenjam da on njegove pozornosti ni bilo skoraj nič. Vse kar je hotel od mene ko sva bila skupaj je sex. Zmeraj je govoril da rad zaspi in se zbudi z mano, naenkrat tega ni več počel.dolgo v noč je gledal filme čeprau sem bila pri njemu in podobno. Pred parimi dnevi sem dopolnila 18 let in od njega sem pričakovala kakšno pozornost.vem kakšno je denarno stanje v družini, vendar vsak kakšno vrtnico bi lahko kupil..zahtevam preveč? dobila nisem nič..čestitaal mi je in to je bilo to..
najbolj me boli ker sem ga toliko zagovarjala pred mojimi prijateljicami in družino on pa mi take dela. občutek imam kot da se sama borim proti celemu svetu od njega pa skoraj nič ne dobivam.
zmeraj govori da me ljubi in da ne more brez mene, vendar njegova dejanja tega ne kažejo.
kako naprej?
Operacija, ki se je zapisala v zgodovino
Ljubljančanka razkrila svojo pretresljivo zgodbo
Veste, kaj imajo skupnega Jessica, Kim in Špela?
Oskarjevka se vrača z zdravljenja

pozabljeni kotracepcijski tabletk...
suzy_seka: hvala in lep pozdav suzanabradevice
slovenc79: kakor je je. če zrastejo, fajn, sicer pa pusti ...zamujanje menstruacije
oseba_16: Če si naredila 3 teste bi potem res moralo drža...