24.05.2013
LJ
/ 9°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
MujerDeNadie
Število vnosov: 1
02.08.2012 ob 15:57

Živjo,
stara sem 18 let in vem da bi v teh letih najbolj uživati u življenju in ljubezni, kar pa mi nikakor ne uspeva.
S fantom X s katerim sem trenutno v zvezi imava non stop konflikte. Z njim sem bila ža kakšno leto nazai, vendar sva zaradi njegovega bolesnega ljubosumja končala. V tem letu sem bila že z drugim, vendar sem na vsake toliko časa pomislila tudi na fanta X. Ne me razumeti narobe, fanta s katerim se bila sem imela rada vendar na misel mi je prihajala preteklost in trenutki z njim.Ko sem končala s takratnim fantom sem se zopet začela družiti s fantom X in nekako me je pridobil nazaj. Bil je nežen, pozoren takrat bi res lahko rekla popolni fant. Vse kolegice so mi govorila da naj se ne vračam, ker je isti človek kot je bil. Nisem jih poslušala in zopet sva skupaj. težava ki ga je spremljala že njegovo celo življenje je da je nekoliko netočen in da stvari ureddi zanji moment ne pa takrat ko bi lahko in ima čas. Hujše težave pa so se začele ko se je njegova družina zrušila, mama si je našla drugega, očeta po mesce ni bilo doma in s sestro sta ostala sama.še takrta ko so starši prišli domov so jih okregali kako skrbita za stanovanje in podobno. Takrat pa je X dal tudi odpoved podjetju kjer je prej delal. od takrat je šlo vse samo navzdol. Da ne omenjam da on njegove pozornosti ni bilo skoraj nič. Vse kar je hotel od mene ko sva bila skupaj je sex. Zmeraj je govoril da rad zaspi in se zbudi z mano, naenkrat tega ni več počel.dolgo v noč je gledal filme čeprau sem bila pri njemu in podobno. Pred parimi dnevi sem dopolnila 18 let in od njega sem pričakovala kakšno pozornost.vem kakšno je denarno stanje v družini, vendar vsak kakšno vrtnico bi lahko kupil..zahtevam preveč? dobila nisem nič..čestitaal mi je in to je bilo to..
najbolj me boli ker sem ga toliko zagovarjala pred mojimi prijateljicami in družino on pa mi take dela. občutek imam kot da se sama borim proti celemu svetu od njega pa skoraj nič ne dobivam.
zmeraj govori da me ljubi in da ne more brez mene, vendar njegova dejanja tega ne kažejo.
kako naprej?
Vasa_Brigita
Število vnosov: 298
03.08.2012 ob 09:27
*Odgovor na: MujerDeNadie +

Draga MujerDeNadie!

Očitno je, da se mu je zrušil svet in da je v stanju, ko je izgubil vse in ne zna ne naprej ne nazaj, kar pa seveda močno vpliva tudi nate. Razumem te, da je zveza z njim trenutno najbrž neznosna, saj se mora najprej sam soočiti s svojimi težavami in si življenje ponovno postaviti na noge, da bi nato lahko bil sposoben pomisliti še na koga drugega. Dokler tega ne bo storil, bo še naprej svojo žalost in nezadovoljstvo stresal nad tabo in zato v takšnem odnosu zagotovo ne boš mirna ali srečna.

Četudi ga imaš rada, moraš biti tako v tem trenutku torej močna zase, mu jasno postaviti mejo in mu povedati, da razumeš vse njegove tegobe, a da zaradi njih trpiš tudi ti in da te bo s takšnim odnosom izgubil. Če tega ne bo razumel in spremenil svojega obnašanja, je morda na mestu, da premisliš o tem, da ga zapustiš in se umakneš.

Upam, da ti bo moj nasvet pomagal, če boš potrebovala še kakšnega ali le tolažbo, pa kar še piši ...

Srečno, Brigita

urs_iikaaa
Število vnosov: 5
02.08.2012 ob 16:38

najbolše da ga pustiš in živiš lepše in boljše življenje brez njega!
JaFr
Število vnosov: 14
06.08.2012 ob 23:18

Je o temu sploh potrebno debatirati? Ne moreš ostati z nekom samo zato, da ne bodo imele prijateljice prav. Priznaj si, da je žal tako, in se ga znebi.

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tanja Križaj