21.05.2013
LJ
19° / 10°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
aanii
Število vnosov: 1
16.08.2012 ob 02:08

živjo, stara sem petnajst let in sem z bivšim fantom se dala dol, brez zaščite in ko je lih dal ga ven mu je prišlo in zdaj res nevem. to je bilo 9.8.2012 točno pred enim tednom, in me zanima ali je moznost za nosečnost, če sm menstro dobila 31.7.2012 končala pa se je 4.8.2012... ali je velika moznost, kokr sm gledala po netu ni velike moznost ker nism plodna tako hitr. zdaj pa bi ze vas uprašala za mnenje..
aja v primeru da sem, to le je res nujno ali lahko naredim splav pri 15.letih brezvednosti staršev? smiley
mucka3
18.12.2012 ob 09:09
*Odgovor na: aanii +

aanii je napisal:
živjo, stara sem petnajst let in sem z bivšim fantom se dala dol, brez zaščite in ko je lih dal ga ven mu je prišlo in zdaj res nevem. to je bilo 9.8.2012 točno pred enim tednom, in me zanima ali je moznost za nosečnost, če sm menstro dobila 31.7.2012 končala pa se je 4.8.2012... ali je velika moznost, kokr sm gledala po netu ni velike moznost ker nism plodna tako hitr. zdaj pa bi ze vas uprašala za mnenje..
aja v primeru da sem, to le je res nujno ali lahko naredim splav pri 15.letih brezvednosti staršev? smiley

jwslo
Število vnosov: 965
16.08.2012 ob 09:04

Možnost za nosečnost teoretično obstaja, praktično je manj verjetno, če fant ni ejakuliral vate. Če so tvoji menstrualni ciklusi kratki, bi lahko bila plodna v času spolnega odnosa ali nekaj dni po njem. V bodoče v takih primerih uporabi nujno kontracepcijo, ki je brez recepta dobiš v lekarni, le starejša od 16 let moraš bit (prosi kakšno kolegico). Pa tudi sicer uporabita zaščito, zakaj je nista že tokrat? Naredi test za nosečnost čez kak teden ali pa počakaj na menstruacijo in če bo zamujala več kot en teden, naredi test. O splavu boš razmišljala ko in če bo potrebno.

Matjaž
AnicaKravica
16.08.2012 ob 14:31

Pozdravljeni!
Pred nekaj dnevi sva imela s fantom odnos. Za enkrat sem še devica in pravega spolnega odnosa še nisem imela. Fant ej svoj penis samo drgnil ob nožnico. Je možnost da bi bila noseča kljub temu, da fantu ni prišlo in da sem še devica?
LP
jwslo
16.08.2012 ob 16:25

Če sperma ni prišla tako ali drugače v nožnico, potem nisi noseča.

Matjaž
pes321
Število vnosov: 29
17.08.2012 ob 13:38

lep pozdrav smiley

naj še jaz omenim moj problem ki pa je takšen...

s fantom sva se z rokama zadoljevala po spolovilih do seksa ni prišlo kot tudi do penetracije ne. sedaj me vseeno zanima ali je možna zanositev kljub temu ali je to le psiha smileysmiley

sicer 10 dni po tem sem dobla menstruacijo vendar je tak čudna in je trajala normalno 4 dni kot sicer.. po menstruaciji mi je postajalo slabo vendar nisem bruhala in tiščalo ter napenjalo me je u želodcu.. 8.8.2012 sem naredila test nosečnosti in je pokazal negativno. vendar danes je men še vedno slabost in bolečina u želodcu prav tako pa krči v spodnjem delu trebuha.. res pa je da imam težave z zaprtjem in da vsaj do tri dni ne grem na blato.. prosim res za odgovor.... hvala smiley smiley
pes321
Število vnosov: 29
17.08.2012 ob 13:40

aja do naslednje menstruacije je še 10 dni, kdaj naj bi ponovila test??
jwslo
17.08.2012 ob 14:11

Če si dobila menstruacijo (računajoč, da je ta krvavitev res menstruacija in ne neka druga krvavitev), potem ne moreš biti noseča. Poleg tega je test, opravljen po menstruaciji, negativen. Moje (laično) mnenje je, da novega testa ne rabiš opraviti. No, da boš pa lažje spala in v miru počakala menstruacijo, pa ga seveda lahko narediš. HCG v urinu se v primeru nosečnosti vsaka 2-3 dni najmanj podvoji, če ga torej narediš danes in bo negativen, potem si lahko 100%, da nisi noseča.

Matjaž
ziva35
Število vnosov: 711
18.08.2012 ob 21:38

...svašta....
žan biaggio
Število vnosov: 2
19.08.2012 ob 09:06

po redni menstruaciji se po 10 dneh dobila spet menstruacijo?? ampa to menstruacijo brez kakršnih koli krčev...?? so slučajno to krvavitve in sm noseča ???smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Manca Marc - 8

Manca Marc

FIZIOTERAPIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki