17.12.2017
LJ
/ -2°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
ZIHAHIMA
Število vnosov: 11
30.09.2012 ob 23:46
 
Res nujno

stara sem 18 let in imam resne težave z zdravjem in potrebujemo vašo pomoč, če je imel mogoče kdo že kakšno takšno izkušnjo.

težave z zdravjem so se začele pred enim mesecem, ko sem dobila glivično vaginalno vnetje in sem začela jemati tablete lactogyn. jemala sem jih približno 1 teden. ko pa sem jih nehala jemati, se je pojavila naslednja težava in sicer vnetje bezgavk. šla sem do zdravnice, ki mi je predpisala antibiotike hiconcil, vendar ne učinkujejo... bezgavke imam še kar otečene, začele pa so se pojavljati tudi druge težave. začele so otekati bezgavke v zatilju, boleti so me začela ušesa in včeraj me je začel zelo močno boleti trebuh(predvsem v zgornjem desnem delu trebušne votline). danes pa se stanje le še poslabšuje.... trebuh me boli tako da ne morem niti stati ali normalno ležati in od bolečine mi kar tečejo solze. vedno sem stisnjena v položaj fetusa, da bolečina vsaj malo popusti. zdravnica me je napotila tudi v laboratorij, kjer so mi vzeli kri, vendar z izvidi ni bilo nič narobe. naj povem še to, da ko pijem katerokoli pijačo ne trebuh ne boli, vendar ko pojem le grižljaj katerekoli hrane, me ponovno začne boleti trebuh in bolečina včasih traja '''"le'''" par ur, včasih pa cel dan.

prosim pomagajte mi, ker zaradi bolečin nisem spala že 3 dni

LP
Zihahima
Anb
Število vnosov: 2
02.04.2014 ob 18:46
*Odgovor na: ZIHAHIMA +
 
Danes se mi je zgodilo že tretjič, da sem mislila izgovoriti nekaj popolnoma drugega, kot je potem prišlo iz ust. Pred tem sem imela pred očmi zlate iskrice in zelo slab vid. Ali kdo ve kaj bi to bilo.
Vapo
Število vnosov: 18
01.10.2012 ob 13:27
 
Takoj k zdravniku in ne se zajebavat! Če ne gre drugače, pa na urgenco!
ZIHAHIMA
Število vnosov: 11
01.10.2012 ob 16:55
 
Danes sem šla ponovno k zdravniku (tretjič v enem tednu), in ko sem hodila od avtomobila do zdravstvenega doma kar je približno 20 metrov sem padla skupaj in hvalabogu je bila tam tudi moja mami, ki me je pobrala in me pospremila v bolnišnico. Da sem prišla k sebi sem potrebovala približno 30 sekund, kar se mi zdi kar veliko, pritisk imam pa tudi po uri in pol še vedno le 106/86, čeprav je zame normalen tak okoli 120/90 ali nekaj podobnega. Tam mi je zdravnica zopet pogledala grlo in ušesa, pretipala trebuh in bezgavke in me poslala v laboratorij, naj dam vodo. pred 15 minutami kličem glede izvidov in te izvidi isto kot kri, normalni. brez odstopanj. zdaj grem jutri dat še kri za jetrne teste in sporočim kakšni bodo rezultati.

smiley ni pa mi jasno kako je mogoče, da niti na krvi in niti na urinu ni vidno nič smiley
ZIHAHIMA
Število vnosov: 11
06.10.2012 ob 18:27
 
sedaj je potrjeno da imam gastritis oz. vnetje želodčne sluznice, en mesec moram jemati acipan in dobila sem želodčno dieto. Bolečine so že precej popustile in tudi tako se počutim precej bolje. Sedaj pa me samo še zanima če ima mogoče kdo kakršnekoli izkušnje z želodčno dieto... Ali lahko jem črn kruh ali kaj podobnega, ker v dieti piše, da lahko jem en dan star bel kruh, vendar mi povzroča hude bolečine, tako da iščem alternativo. Plus zanima me ali lahko kdaj pa kdaj pojem kakšno tortico, saj sem zelo sladkosneda in mi zdajle sladkor res zelo manjka. In pa še, ker sem srednješolka me zanima kaj naj jem za malico, da si ne bom škodovala, hkrati pa da se bom najedla. In že v naprej se vam vsem zelo zahvaljujem za vaše izkušnje in odgovore.

LP ZIHAHIMA
jaz :)
Število vnosov: 1
19.10.2012 ob 20:28
 
pozdravljeni.
imam bolečine v kosteh in sklepih. bolečina se pojavlja skoraj vsak dan, začne se na desni nogi golenice in se prenese v koleno, potem v komolec, zapestje. Tako se ponavlja skoraj vsak dan. Boli me predvsem ko se veliko gibam. Vzeli so mi kri in prvič je bil ASLO test je v višini 240. Potem mi je zdravnik dal ospen 1500 in mi je po dveh tednih ASLO test padel na 234. Ker je zdravnik bil prepričan da to zdravilo pomaga sem dobila še eno škatlo ospena. Po koncu so mi še tretjič vzeli kri in je ASLO test narasel na 269. Prenehala sem z jemanjem ospena saj kot zgleda, ne deluje. Zanima me če mi veste svetovati kaj lahko naredim, da bi bolečine prenehale in da bi ASLO test znižali. Normalen izvid ASLO testa bi mogel biti malo pod 200.
Simona Lozinšek
Število vnosov: 6
14.07.2014 ob 00:37
*Odgovor na: jaz :) +
 
Najbolje bo, da res poskusiš z dieto, ki ti je predpisana in, da se izogibaš mesa, predvsem mastnega in rdečega, žal, v bistvu bi ti svetovala, da ješ samo presno hrano, na internetu je veliko napisanega o temsmiley
murin
Število vnosov: 1
18.04.2016 ob 17:43
*Odgovor na: Simona Lozinšek +
 
Poskusi še enkrat pri zdravniku, nestrokovni nasvet lahko škoduje.
?????
Število vnosov: 3
21.10.2012 ob 10:22
 
Pozdravljeni......zanima me če ima kdo enake simptome kot jaz in so že ugotovili kaj ni vredu? 3-4 mesece nazaj se je začelo, vrtoglavice, nemoč, oslabelost, slabost če kaj pojem ali pa če nič, telesna teža se je zmanjšala,zadnja dva dni imam bolečine v spodnjem delu trebuha in zadnjika, če se usedem in pa izrazito slabost. Imam pa Ultop, ker imam želodčno kilo v žlički. Kri je bila vredu, voda tudi, ščitnica bp, nevrolog pravi, da nevrološko ni nič. kaj predlagate vi? Lp
?????
Število vnosov: 3
21.10.2012 ob 10:24
 

Pozdravljeni......zanima me če ima kdo enake simptome kot jaz in so že ugotovili kaj ni vredu? 3-4 mesece nazaj se je začelo, vrtoglavice, nemoč, oslabelost, slabost če kaj pojem ali pa če nič, telesna teža se je zmanjšala,zadnja dva dni imam bolečine v spodnjem delu trebuha in zadnjika, če se usedem in pa izrazito slabost. Imam pa Ultop, ker imam želodčno kilo v žlički. Kri je bila vredu, voda tudi, ščitnica bp, nevrolog pravi, da nevrološko ni nič. kaj predlagate vi? Lp
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji