17.12.2017
LJ
/ -4°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Saaxelgi
Število vnosov: 2
02.01.2014 ob 10:07
 
Sram me je, da vse to pišem, ampak tako v groznem stanju kot se nahajam sedaj, še nikdar nisem bila.
Imela sem kradsnega moža, imam najbolj zlatega 3letnika na svetu in moje življenje je bilo to kar sem si vedno želela.
Z možem sva se spoznala in res vse je bilo super. Vse prepreke v življenju sva nekako dala skozi in se po parih letih tudi odločila da si želiva otročička. Potem pa selitev, pa majhen otrok-jaz sem bila veliko nervozna in ker se mi je zdelo, da me ne razume sem kričala. On pa ni znal povedati kako ga vse to moti in sedaj pred prazniki je počilo.
Odšel je...najprej je rekel, da mora premisliti in potem, da me ne mara več, da ve da moj značaj ne bom mogla nikakor spremeniti in da bi bilo nadaljevanje samo mučenje za oba. Odšel je k staršem in prihaja videvat otroka, vendar jaz se ne morem pobrat nikakor. V 10ih dneh sem izgubila 7 kil, komaj se premikam...Res vam ne morem opisati kako mi je težko. Vse to je bilo kot strela z jasnega, ker enostavno ne morem dojeti, da nekdo lahko sprejme tako drastično odločitev v pičlih 10ih dneh.
Na žalost pa ne želi v družinsko terapijo-on je izgubil upanje oz. mu ni do tega da bi karkoli poskušal. Moram vam pa povedati, da on je moj mož, moj ponos, moj steber in sigurno ljubezen mojega življenja. Nujno potrebujem nasvet kako, da izplavam iz tega,kako da to rešim in da mu pokažem pot nazaj domov, ker zame bo podpis ločitve res smrt.
Vnaprej hvala in lep pozdrav.
Kraj Kovac
Število vnosov: 1
14.11.2014 ob 12:09
*Odgovor na: Saaxelgi +
 
Ne bo smrt, verjemi tistim, ki smo to preživeli.
kobajagi
Število vnosov: 57
18.01.2014 ob 14:23
 
verjetno bo slišati nesramno, ampak tašnega odnosa velikokrat ne gre kar zakrpat. takšne odločitve se ne sprejemajo v '"pičlih 10 dneh'", ampak se premlevajo dlje časa.
irenavk
Število vnosov: 3
18.01.2014 ob 16:15
*Odgovor na: kobajagi +
 
Morda pa lahko poskusita z mediacijo.
irenavk
Število vnosov: 3
18.01.2014 ob 16:15
*Odgovor na: kobajagi +
 
Morda pa lahko poskusita z mediacijo.
irenavk
Število vnosov: 3
18.01.2014 ob 16:15
*Odgovor na: kobajagi +
 
Morda pa lahko poskusita z mediacijo.
casperaa
Število vnosov: 691
18.01.2014 ob 19:01
 
Na žalost se strinjam s kobajagi. Ni se odločil takrat, ko ti je to povedal, ampak že prej. V tem trenutku ti potrebuješ spodbudo, upanje, ne pa običajnih fraz kot npr. čas vse pozdravi.... Ni recepta, kako rešiti vezo ali kako najhitreje preboleti bivšo vezo. Mogoče se (glede na to, da je z njegove strani odločitev dokončna) malo pozanimaj, če te res nima več rad samo zaradi tvojega značaja. V vsakem primeru ti želim, da bi se čim prej '"pobrala'".
Narcissa
Število vnosov: 1512
18.01.2014 ob 19:55
 
Jaz bi rekla, da bit negativna, ne bo pomagalo.
Pisat (še najmanj razmišljat) da je ločitev samo smrt, je neumno.
Čakaj ženska, otroka maš.
Ne glede na to kaj se je zgodilo, otrok ni nič kriv, je tako?
Ti si njegova mati in v takem času moraš najti moč v sebi, da se boriš zaradi otroka.
Verjamem da je hudo, ampak če ti želiš korenite spremembe, potem hudo premisli kaj je šlo narobe v vajini vezi.
Če je na tvoji strani vse '"ok'", potem vprašaj bivšega če si lahko vzame nekaj minut časa in ti razloži zakaj točno je odšel.
Meni se zdi, da ti ne razumeš zakaj, čeprav ti je verjetno povedal.
Dvomim da se je kar nenadoma odločil za to, verjetno se je pač nabiralo v njem, ker se sklepam da nista nikoli zares pogovarjala.
Prazniki kot sami so seveda naporni in stresni, pa je počilo.
Torej najprej začni delat na sebi, ne smeš obupat, mama si in imaš odgovornost, da otroka vzgojiš in pripelješ do njegove '"odrasle'" dobe.
Potem ko boš dojela, da imaš razlog za živeti, pa delaj na sebi, da boš odpravila stvari ki tvojemu bivšemu niso povšeči.
Ne bo lahko, ampak poskusiti ni greh.
Drugače pa - če boš imela samomorilske misli, predlagam v dobro tebi in otroku, da obiščeš psihologa ali pokličeš na ene izmed številk za pomoč.
Mind_of_Pink
Število vnosov: 9
18.01.2014 ob 20:00
 
Moža ne boš dobila nazaj s tem, da se smiliš sama sebi. Imej hobije, poberi se, otrok ni vse in vzeti si moreš tudi čas za urice v dvoje. Ko otroci odrastejo grejo, vprašanje je če mož ostane. Ti ključno napako sela večina žensk. Odločitve ni sprejel iz danes na jutri, verjetno so se tvoji izbruhi nabirali in ena kapljica je dovolj, da reka poplavi. Začni živet življenje in delat vse kar nisi prek '"mogla'", ohrani dober odnos z možem in mogoče se vrne, ko se boš ti spremenila, bila bolj vesela.. nihče nima rad ljudi ki najedajo cele dneve. Vso srečo.
akmtl
Število vnosov: 6
18.01.2014 ob 20:34
 
mogoce vama bo koristil kratek premor.poskusi se v tem casu max spremeniti v taksno, ki ne vpije, ne nerga,..popuscaj mu max.splaca se ti ful truditi se.ampak vse do takrat, dokler si ne najde kaksne druge.ker bo takrat prepozno.ne smili se sama sebi! to je najslabse trenutno, se posebej, ce ga hoces nazaj.izkoristi trenutke, ko ga srecas.bodi taksna, kot si te on zeli, taksna kot vcasih, ko si ga osvojila.in kar hitro v akcijo! ZRIHTAJ SE, DOTERAJ SE, NAMSA NOBENEGA CASA ZA TARNANJE, ZDAJ IMAS SVOJIH 5 MINUT! Ker je bil njegov 1.korak selitev, da se te resi, drugi bo pa iskanje nove zenske! moski so drugacni, ne bo jokal v nekem kotu, ne bo zaloval za razpadlo zvezo par tednov, on si novo zensko ze isce, ceprav bo zanikal, ce ga vprasas....
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji