18.12.2017
LJ
/ -2°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
Sarčy90
Število vnosov: 2
14.02.2017 ob 16:28
 
Pozdravljeni,

že nekaj časa imam občutek v spodnjem delu trebuha. Bolj natančno nad sramno kostjo. Prav tako imam občutek nekakšnega pritiska nekje v notranjosti, pod trtico. Če zakašljam me velikokrat nad sramno kostjo zbode. Kot bi me zbodlo v mehurju. Imam tudi občutek, da bi morala na wc. Nekaj dni nazaj sem imela težave s prebavo. Ko sem šla na wc sem se morala zelo napenjati. Imela sem drisko in občutek neizpraznjenega črevesja. Sedaj driske nimam več in tudi na wc grem vsak dan, vendar občutek pritiska ostaja. Ponoči občutek zgine, tudi v ležečem in sedečem položaju je bolje. Mislim, da problem ni ginekološke narave, saj sem pred kratkim imela pregled, kjer mi je naredila tudi ultrazvok. Vse je bilo v redu, zato mislim, da bolečina ne izhaja iz jajčnikov. Sedaj me zelo skrbi, ker sem na internetu brala o raku črevesja in danke in imam nekaj simptomov. Zaradi strahu pred najhujšim ne morem normalno funkcionirati, saj cele dneve mislim samo na to in prebiram članke po internetu. Zanima me, ali je moj strah odveč, ali bi morala obiskati zdravnika??

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

blackfish2
Število vnosov: 12
16.02.2017 ob 14:26
 
Svetujem obisk zdravnika - da ti pomaga in pove, če je kaj narobe, ali pa pomiri, da ni nič. Brskanje po internetu samo poveča paniko in stres, kar še poslabša zadevo...
Sokole112
Število vnosov: 97
17.02.2017 ob 00:12
 
Mogoče si si prehladila mehur in črevesje..Si morda predolgo sedela na mrzlem ali se preveč pomanjkljivo oblekla? Si pojedla/popila nekaj preveč mrzlega? Zaužiješ dovolj sadja, zelenjave, vlaknin?
Sarčy90
Število vnosov: 2
18.02.2017 ob 19:21
 
Dvomim, da sem si prehladila mehur saj me pri uriniranju nič ne peče, barva urina je takšna kot ponavadi in tudi na vodo ne hodim nič kaj bolj pogosto. Odvisno koliko pač pijem. Tudi trebuh in želodec me ne bolita. Apetit imam normalen. Oblačim se ne premalo in tudi nič mrzlega nisem zaužila. Za zajtrk pojem ovsene kosmiče z lanenimi semeni, da lahko grem na blato. Blato je sicer mehko, vendar ni čista driska. Tudi krvi v blatu. Nasploh se dobro počutim, le ta konstanten občutek pritiska pod trtico ne izgine. Sedaj traja že skoraj en teden. Tudi nad sramno kostjo me še na trenutke špika. Morem povedati, da sem tik pred menstruacijo in me zato tudi malo boli križ. Je možno, da se ta bolečina razširi v trtico in imam zato takšen občutek okoli nje ter nekje globoko v notranjosti danke? Povedati moram tudi, da v družini ni ne po mamini, ne po očetovi strani bolezni črevesja.
Sokole112
Število vnosov: 97
20.02.2017 ob 19:45
 
Dobro bi bilo da bi šla na pregled k specialistu, saj je prek interneta težko ugotoviti za kaj točno gre. Če si imela (nedavno) spolne odnose je možno, da si se okužila s kakšnim spolno prenosljivim virusom. Zato bi bilo potrebno narediti preiskave..Jaz dvomim da je rak, ker si še mlada. Ne sekiraj se, ker lahko stres zadevo še poslabša. Pa ne pozabi popiti dovolj tekočine.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji