17.12.2017
LJ
/ -4°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
arose
Število vnosov: 35
19.09.2017 ob 10:25
 
Imam precej občutljivo kožo, čeprav se mažem na dnevni ravni. Roke si umivam precej pogosto, in sploh v hladnejšem vremenu se na koži pojavi rdečica in razpoke. Zanima me kakšne gele za tuširanje in mila za roke uporabljate vi, saj so specialni za občutljivo kožo precej drage in kaj za nego kože oz. s katerimi izdelki imate najboljše izkušnje?

Ali izdelki, ki se dobijo v lekarnah in so nekajkrat dražji od tistih izdelkov na trgovskih policah namenjenih za občutljivo kožo odtehtajo svojo ceno?
p3terpan
Število vnosov: 4
19.09.2017 ob 13:45
 
jaz uporabljam eubos sensitive olje za prhanje (slabih 10€ za 200ml). Je sicer malce dražje ampak eden izmed redkih produktov, po katerem nimam suhe kože. Za roketekoče milo o germstar Med šamponiranjem dostikrat nanesem šampon samo na pazduhe, predel pod pasom in pa noge, ostalo umijem z vodo (pač se po celem telesu šamponiraš na vsakih nekaj dni). Krema za telo bubchen.

Načeloma glej, da so izdelki primerni tudi za najmlajše, saj imajo ti običajno najmanj dodatkov. Faktorjev pa je lahko mnogo, najbolje da se odpraviš do dermatologa, da pregleda tvoje stanje. Pomembno je tudi, da dovolj piješ in se iz prehrane znebiš čim več predelane hrane - ta ima lahko vpliv na marsikaj. Meni se je prehod na pretežno zelenjavno hrano neprimerljivo poznal na stanju kože in zunanjem videzu.
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji