23.01.2018
LJ
/ -1°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
healer
Število vnosov: 7
30.03.2012 ob 22:11
 
Mene pa nekaj zanima mam težave z genitalijami in sicer verjetno kot posledico treninga ki se vleče že več kot dva tedna bil sm ze 2-krat pri zdravnici, ki mi pravi ,da naj se malo pocakam in če po enem tednu spet nebo dobro me bo narocila k urologu. Mene je ze povn kufr vsega tega cakanja želja po treneranju po normalnem funkcioneranju je velika je kaksen nacin da pridem k urologu cimrej te bolecine nemorm vec trpet ker je zelo tečna in sem zaradi tega slabe volje cel dan. Se pravi da bom naslednjem tednu ko bom šel verjetno spet moji zdravnici cakal se vec kot dva tedna na urologa. Res upam, da je kakšen hiter način ker če ni je naše zdravstvo res na dnu kot tudi vse ostalo v tej drzavi. smiley

poglej_kdo
Število vnosov: 1
07.04.2013 ob 01:26
*Odgovor na: healer +
 
Dober dan,

Ime mi je Rok, starost 22 let.

pred nekaj dnevi sem začutil bolečine v desnem modu.
Najprej sem mislil da gre za kak udarec, kasneje me je še naprej bolelo pa sem si pregledal testis. Našel sem nekakšno bulico na modu pod kožo (mislim da je okrogla), vendar ne na koži ampak NA modu, ki ob dotiku boli, velikosti približno 3x3 milimetre.
Moda redno pregledujem in se je to očitno pojavilo čez noč ali v nekaj dneh.

Zanima me kam grem lahko privat na posvet do urologa v Ljubljani, čeprav kaj več na pregledu kot opisano ne bo izvedel ali pa morda lahko kaj več izvem tukaj?
Bral sem o tumorjih, rakih in cistah... pa tudi o hidrokeli, spermatokeli in varikokeli.

Seznam uroloških privat amabulant v Lj je:
-Urologija, d. o. o.
-MEDUR, d. o. o.
-Medicinski center Ljubljana
-Cardial, d. o. o.
-Barsos-MC
-Pacient

Je kateri bolj priporočljiv - predvsem me zanimajo tisti, ki delajo to profesionalno in ne le v popoldanskem času... ker sem še študent in imam ogromno dela na faksu + študentsko delo pa zelo malo časa in še manj denarja... torej je kateri dober in cenejši? smiley

Zelo hvala, Rok
tratakk
Število vnosov: 13
23.01.2017 ob 12:39
*Odgovor na: healer +
 
Tablete za Erekcijo - http://zytax.si
jwslo
Število vnosov: 1369
31.03.2012 ob 07:37
 
Vedno lahko grete k urologu samoplačniško in pridete na vrsto v največ nekaj dneh. Preko napotnice, če ni nujna, boste gotovo čakali več kot 1 teden, običajno vsaj 1 mesec, pa tudi do 6 mesecev.

Matjaž
healer
Število vnosov: 7
31.03.2012 ob 11:47
 
Sej sej vse za denar smiley koliko pa pride približno če greš tja samoplačniško ?!
jwslo
Število vnosov: 1369
31.03.2012 ob 19:02
 
Pregled 50-70€, UZ (abdomna, sečil, testisov) 50-100€. Seveda je vprašanje, ali urologa res potrebujete, vaša zdravnica očitno meni, da (še) ne. Če menite, da imate težave (nič ne pišete, kakšne) zaradi treninga (morda kakšna pretegnjena mišica?), potem je včasih povsem dovolj počakati, da si telo samo opomore. No, jaz nisem zdravnik, zato moje mnenje nima posebne teže...

Matjaž
healer
Število vnosov: 7
01.04.2012 ob 11:28
 
Hvala za odgovor ah o težavah sem vas enkrat že vprašal in sm dobil dokaj dobre odgovore kaj naj nebi bilo in kaj bi lahko bilo smiley .
Mogoce imaš prav glede tega da je treba pocakati samo bolečina je res zoprna tako da če bi vedel da traja tako dolgo preden saj malo preneha bi takoj plačal urologa.
xX13Xx
Število vnosov: 3
02.04.2012 ob 23:16
 
dober dan. star sem 16 let. Imam težave na spolnem organu. Pozanimal sem se in ugotovil da imam verjetno kondilome. (bele bradavice) Imam jih že nekaj časa, približno 3 leta. Vendar takrat sem imel enega, sedaj jih imam 4. Nisem že imel splolnih odnosov in nevem kako sem jih dobil. Zanima me, kaj naj storim. Ali obstaja kakšno mazilo, ki mi jih bo odstranilo? LP, smiley
jwslo
Število vnosov: 1369
03.04.2012 ob 08:51
 
Če nisi imel spolnih odnosov, potem verjetno nimaš kondilomov. Morda gre le za lojnice? Predlagam obisk osebnega zdravnika, dopisno se kožnih spremembe skorajda ne da obravnavati.

Matjaž
knpp
Število vnosov: 6
05.01.2013 ob 15:15
 
zdravo.
pred približno enem mesecu sem pri spolnem odnosu poškodoval. na vrhu glavice se mi je pretrgala kožica prb. 1 cm. zacelila se mi je do polovice, sedaj pa se že kakšen teden ne celi več. mazal sem z bepantenom pa ni pomagalo. kaj naj storim?

 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji