23.01.2018
LJ
/ -1°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
PowerXY
Število vnosov: 18
29.02.2012 ob 19:00
 
Zdravo..

Imam punco z katero hodiva 1 leto . In pač.. tko vas bom uprašal:
A si imela kdaj občutek kot da spala bi na žebljih, filing-cel svet proti tebi,IN NE MOREŠ SPAT PONOČI .. ker resnično NE POZNAM RAZLAGE,s5 ljubezen ta prekleta..ker včasih LJUBIŠ Z CELIM SRCEM pa kar brez razloga odnehaš ..
rekla mi je,NISVA ZA SKUPAJ .. ampk nebom priznal poraza,ker veš .. ljubezen ni vedno to kar si predstavljaš .. ostajam hladen ampk na koncu NOBENEMU ni lažje..ker tudi jst imam čustva,PREKLETO DA IMAM JO NAJRAJE..
SOVRAŽIM VPRAŠANJA KO GLEDAM SLIKE ..POGREŠAJO STARGA ERIKA,ZARADI NJE GA NI VEČ .. kaj narediti ko edino miren sem , ko je zraven mene .. ?
kaj narediti , ko ti nikoli ne reče da te ima rada in da si ji vse na tem usranem svetu .. ?
KAJ NAREDITI KO KAR ČUTIŠ DO NJE , NI DOVOLJ ?

PowerXY
Število vnosov: 18
29.02.2012 ob 19:02
 
in nehajte mi z tem da bo vse uredu , al da se privadim ker to mi lahko vsak pove. Rabim prave odgovore tle, ne pa neke fantazije
Mojito23
Število vnosov: 6
29.02.2012 ob 19:06
 
Kaj narediti? Pozabiti nanjo in iti pogumno naprej. Kdor ti ne pokaže svoje ljubezni, tvoje ni vreden. Srečno!
psy31
Število vnosov: 2
01.03.2012 ob 07:49
 
ne bom te tolažila, če ti nikoli tega ni izrekla je pač res ane. sj mogoče če ma rada, sam ne tko k ti, ki si se samo čustveno navezau nanjo...seveda čustva niso dovolj, HALLLOOOO tip ane,...dejanja so tista k se punca zaljub in ljubi dolgo!! Veš bod veseu da ti je zj rekla k pa čez 5 let k bi biu še v večji '"pizdi'". Začni zase žvet, najd si kšn hobi,..mogoče bo pa pršla nazaj k bo vidla, da dejansko neki pametnga delaš u lifu ne pa da '"jokaš'" po njej. Sej vem da je hudo, k maš enga rad, sam lej, zgleda tvoje obnašanje ni pokazalo to kar ti čutiš..pa spet ne smeš bit prevelka copata, na izy..da bo teb dober pa še njej zravn!! pejt laufat pa naspi se človk,..vreme zmer lepši ratuje, zima depresivna odhaja, tko da boš ponovno imel dosti punc na razpolago. najbl važn pa je DA SE ZAČNEŠ UKVARJAT S SEBOJ, poglobi se vase, bodi vreden sam sebi pa boš še nekomu!! (sory če sm bla prestroga) TVOJ LIFE TVOJA PRAVILA sj verjetno tudi tebi ni všeč use na njej, o odnosu govorim ne o zunanjosti kokr ste tipi naravnani...SVET SE SPREMENI ČE SE SPREMENIMO SAMI... bo že taprava pršla!!!!
psy31
Število vnosov: 2
01.03.2012 ob 07:55
 
PA TKO ČE SEBE NIMAŠ RD NJE SPLOH NE MORŠ MET!! pa ne mi rečt da se maš, če bi se meu, bi v tem vidu neki pozitivnga ne pa najraj jo mam pol sledi že, ni mi več do življenja če je nimam...sj pravm zazri se vase pa začni že žvet!!! dons je problem k se folk kr sili da je znekom sam da ni sam,..oz. da na zunaj ne zgleda sam...znotrej se bomo pa zmer tudi če bomo ceu life v parnerstvu..vedno bo ljubezen nepotešljiva, tko je..zato pa so dejanja važna, odnosi!!!
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji