17.12.2017
LJ
/ -2°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tanjasonček
Število vnosov: 1
07.08.2015 ob 15:32
 
Ali ima katera izkušnje z mooncup menstrualno skodelco, kako se obnesem v sedlu med jahanjem konja?
Narcissa
Število vnosov: 1512
07.08.2015 ob 20:54
 
Glede na to da z drugimi skodelicami ni problema, dvomim da bi bilo tudi tukaj.
Če bo pa prijetno, je pa druga zgodba smiley
Osebno bi raje priporočala tampon takrat.
Ketiforever
Število vnosov: 2
09.08.2015 ob 09:07
 
Men je menstrualna skodelica super zadeva smiley Jst sm najprej imela skodelco od Lunete, in nism bla zadovoljna, ker sem jo med sedenjem v službi čutila in pecelj me je skoz zbadal. Zdej pa sem kupila Mooncup skodelico in je full mehkejša in ko jo imam notr nič ne čutm in je res zakon! Probi jo, jst sm jo kupila preko spleta.
Lidiboom
Število vnosov: 2
11.08.2015 ob 15:14
 
Tanja,žal si ne predstavljam kako bi se obnesla med jahanjem konja...sem si pa kupila mooncup skodelico, ker pri prejšnji znamki sem imela težave med veliko potrebo, dogajalo se mi je, da mi je skoraj ven padla. Z mooncup nimam nobenih težav. Vsekakor pa je menstrualna skodelica boljša kot vložki in tamponi!
tisa120
Število vnosov: 1
11.08.2015 ob 18:30
 
Pozdravljeni.Mene pa zanima. če je menstrualna skodelica resnično primerna tudi za občasno zelo močne menstruacije.Včasih imam na vložku kar cele kose.Gre to tudi v skodelico?Ni potem takoj polna?Hvala.
Narcissa
Število vnosov: 1512
12.08.2015 ob 12:20
 
'"Imam zelo močne menstruacije, ali bi bila lunina skodelica primerna zame?
Da, lunina skodelica je primerna tudi za zelo močne menstruacije. Zadrži lahko do 30 ml tekočine, kar je prbl. 3-krat več kot tampon ali vložek. To pomeni, da je lunino skodelico potrebno menjavati manj pogosto kot menstrualne pripomočke za enkratno uporabo. Za močno mestruacijo velja, da je povprečna količina izločene menstrualne tekočine 80 ml v času celotne menstruacije. Uporaba lunine skodelice vam bo pokazala, kako močna je vaša krvavitev. Če ugotovite, da krvavite resnično zelo močno, vam priporočamo obisk ginekologa.'"
VIR: http://www.hiskadobrot.com/mooncup/pogosta_vprasanja_mooncup .php
Damjanca83
Število vnosov: 3
15.08.2015 ob 09:59
*Odgovor na: Narcissa +
 
Vidim, da pišete o lunini skodelici, ravno sem si tudi sama pred kratkim kupila mooncup menstrualno skodelico in bi želela, ko ravno pišete o njej, samo dodati, da sem zelo zadovoljna in da si lahko tudi kaj več preberete na njihovi strani brezskrbna.si .
Merka
Število vnosov: 15
12.08.2015 ob 15:23
 
Jaz imam izkušnje z Lunette, ker je baje bolj mehka in gladka, zato sem jo kupila kar v Tuš drogeriji.
Super je! ravnokar sem se vrnila z morja kjer mi je odlično služila smiley
Bibisara
Število vnosov: 5
30.11.2015 ob 23:33
 
Jaz uporabljam menstrualno skodelico Natu. Je ful mehka in po zelo ok ceni. Kolegica veliko telovadi in skače in dela premete pa ji nič ne uhaja. Ona ima natu 1. Sama sem jo sprobala v vodi med fizioterapijami in je super. Tako, da priporočam. Imajo jo v naravnih trgovinah pa nekaj lekarnah in na netu: www.menstrualna-skodelica.si Pa veliko sreče pri jahanju! Javi kako gre! smiley
SheilaINA
Število vnosov: 3
03.12.2015 ob 23:02
 
Jaz sem si poleti kupila menstrualno skodelico Natu, ker sem ugotovila, da je popolnoma iste kvalitete kot Mooncup, razlika je le ta, da je Natu cenejša- pride pod 20eur, medtem, ko imajo pri Mooncup veliko marže.
Je pa Natu iz mehkega silikona, zelo kakovostno so narejene luknjice za tesnenje tako, da v pol leta odkar jo uporabljam ni še nikoli menstruacija prišla čez ali pa da bi mi padla skodelica ven ipd. Ravno tako med malo in veliko potrebo ni padla ven, moram rečt, da res super tesni.
Poleti sem plavala celotno menstruacijo v jezeru, bazenu in na morju - nobenih frk, skrbi; to je nekaj najboljšega kar sem si lahko privoščila smiley
Tudi iz vidika telovadbe (atletika, gimnastika), tek, kolesarjenje, uglavnem vsega in svašta kar delam čis nobenih problemov.
Dejansko, če čist po resnici povem, sploh ne vem več, da imam menstruacijo. Včasih prav pozabim, da imam skodelico v sebi in se spomnim šele, ko se obrišem na wcju, ko grem lulat. Nikoli si nisem mislila, da je ena taka stvar lahko tko super in da ti olajša vse kar sem vedno misla, da ne morem odrešit.
Aja, mimogrede imam močne menstruacije- če naredim primerjavo, ponavadi sem v roku 5h ur zamenjala 2-3 tampone, medtem, ko sem pri skodelici namerno pustila 8h in je bilo krvi v skodelici malo manj kot polovico skodelice.
Uporabljam pa NATU 1, ker še nisem rodila.


 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji