22.01.2018
LJ
/ -2°

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tinca741
Število vnosov: 2
24.12.2016 ob 23:00
 
spoštovani, prosim Vas za nasvet. Že slabih 20 dni imam blodnje. odkar sem vzela za spanje dve tableti baldrimeda in hove, bilo mi je slabo in malo sem izbruhala in sla spat. od jutra naprej sem bila druga oseba. čutim prisotnost ljudi, ki jih ni. parkrat se mi je zdelo, da sem nekoga videla, a ga nisem poznala, a potem ko sem pogledala še enkrat osebe ni bilo več. Zdi se mi, kot da je nekdo tam, včasih se mi zdi, da se me kdo dotakne, a ni nikogar ob meni. V tem letu jih je v družini umrlo več ljudi, a le 4 od tega so bili tisti katerih smrti so me kar pretresli. Imam stran, ne vem točno pred čim. Tudi ko grem spat imam prižgano luč, strah me je teme ter smrti. počutim se osamljeno. strah me je, da je kdo ob meni, duhovi. ne morem tako logično razmišljati kot prej, tudi zaspati ne morem dolgo. zelo me je strah, ker bi rada imela mir pred tem.
Suhla
Število vnosov: 1
27.12.2016 ob 18:56
*Odgovor na: tinca741 +
 
Spoštovani!
Povsem možno je, da se je na vašo auro '" nalepila'" kaka umrla oseba, še posebno, če ste bili fizično in psihično izčrpani (imeli načeto auro). Omenjate, da je v vaši družini umrlo več ljudi. To ni tako redek pojav. Lahko te '"sence'" resno prosite, naj odidejo v belo svetlobo, da so tu zaključili svoje poslanstvo in da je vse v redu. Tako je npr. naredila moja soseda, ki se ji je po pogrebu pogosto prikazoval njen pokojni bratranec. Ko mu je zagotovila, da bo za vse poskrbela in naj v miru odide, se ni več prikazoval.
Pomoč lahko poiščete pri kakem priznanem angelskem terapevtu (Christi Žmahar) ali na Hribu zdravja v Podlipi pri Vrhniki. Kontakte najdete na spletu, bodite vztrajni, ker so zelo zasedeni.
Druga možnost je, da ste tarča črne magije. Pomislite, če ste se komu odkrito ali nenamerno zamerili ali da bi vam nekdo želel škodovati. Posledce črne magije se kažejo kot nespečnost, bolečine v prsih, nepojasnjeni strahovi, občutek prikazovanja oseb, barv, svetlobe, blodnje, občutek, da nas nekdo zasleduje, vodi naša dejanja.
Da je pomoč možna, vam povem iz prve roke, enake občutke je kar sedem let imel moj mož, ni pomagala niti hospitalizacija v Polju, niti številna zdravila. Uspešen pri premagovanju tega je le hodža, ki vam bo napravil posebno zaščito in težave bodo postopno popolnoma izginile. Tudi on je zelo zaseden, pokličite na telefon 07 3380 715, med 14. in 17. uro. Ogibajte pa se psihiatričnih zdravil in antidepresivov, le ti vam zdravja ne bodo povrnili, pač pa stanje še poslabšali. Vse vam pišem iz lastnih izkušenj, ki so bile strašne , zato v boj krenite čiom prej, na pomoč zdravnikov ne računajte, ker tega ne priznavajo in ne poznajo.

Veliko, veliko sreče, vem, da vam bo uspelo, tako kot je nam.
M.
tinca741
Število vnosov: 2
27.12.2016 ob 22:37
 
Najlepša Vam hvala za odgovor. Upam in verjamem, da mi bo uspelo. Hvala
 


smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji