02.08.2014
LJ
26° / 17°

Članki

Kljub temu je srečna in nasmejana ...

26.06.2014, 07:57

6-letna Charlotte Garside je presenetila z izjemnim napredkom, saj kljub redki obliki pritlikavosti, zaradi katere je njen um na ravni 18-mesečne deklice, uspešno zaključuje že drugi razred osnovne šole. Preberite si njeno neverjetno življenjsko zgodbo.

Razkrivamo resnico o kronični bolečini

13.06.2014, 08:13

Vam nihče ne verjame, da vas boli, ker preprosto niso odkrili pravega vzroka bolečine? Ste prepričani, da ste v neizhodni situaciji in da je bolečina preprosto nekaj, s čimer se boste morali naučiti živeti? Tu je nekaj najpogostejših napačnih prepričanj in resnic o bolečini.

8 vprašanj o spolnosti, ki si jih ne upate zastaviti zdravniku

06.06.2014, 13:15

Zdravnikom zaupamo številne osebne informacije, a ko gre za spolnost, pogosto nimamo dovolj poguma, da bi vprašali. Tako se obračamo na svoje prijatelje, ki pa se pogosto srečujejo s podobnimi vprašanji ali pa nimajo pravega odgovora nanje.

Ohranite energijo skozi ves dan

22.05.2014, 08:16

Se vam že sredi dneva zgodi, da imate občutek, da so vaše baterije že popolnoma izpraznjene? Tu je nekaj rešitev vaših težav.

Poglejte si neverjetne akrobacije 100-kilogramske plesalke

09.05.2014, 12:59

27-letni Britanki Emmi Haslam na prvi pogled ne bi pripisali, da je plesalka ob drogu, a ko 100-kilogramska mladenka stopi na oder in se zavihti okoli drogu, razblini vse dvome. Tako ni nenavadno, da so jo pred kratkim povabili tudi v oddajo Britanija ima talent.

Neverjetno, zakaj jo je partner zapustil pred oltarjem

18.04.2014, 13:51

Samo pred enim letom se je Pamela Doyle pripravljala, da bo s svojim zaročencem stopila pred oltar. Toda ta jo je zapustil tik pred poroko, in to samo zaradi njene odvečne teže. Toda tolikšno ponižanje je imelo tudi svojo dobro stran. Končno ji je uspelo shujšati.

Poslanka spregovorila o težki življenjski preizkušnji

14.04.2014, 08:00

Evropska poslanka Tanja Fajon je bila stara le 20 let, ko je izvedela, da trpi za težko ozdravljivo boleznijo - kronično mieloično levkemijo, zaradi katere so ji zdravniki v primeru, da ne dobi darovalca kostnega mozga, napovedali največ sedem let življenja. Življenje se ji je v trenutku postavilo na glavo ...

Zakaj telefon ne sodi v posteljo?

13.03.2014, 08:10

Naslednjič, ko ne boste morali zaspati, ker bodo vaši možgani mrzlično premišljevali o službenih skrbeh, sestankih, ki vas čakajo, nakupovalnem seznamu in računih, ki jih morate še plačati, iz spalnice umaknite svoj mobilni telefon in zagotovo boste bolje spali.

Slovenska deklica, ki je šokirala celo zdravnike

05.03.2014, 08:18

Mala Sofia se je rodila s hudo genetsko okvaro, za katero je njena mati Petra Greiner izvedela šele po porodu. Čeprav so bile napovedi zdravnikov črne, pa je mala Sofia pokazala, da je prava borka in pred kratkim praznovala svoj tretji rojstni dan.

Ne bi verjeli, kdo se skriva za masko

25.02.2014, 08:11

Zelenooka Kerry s sumljivo gladko kožo in z velikimi prsmi je videti kot ženska, ki nekaj skriva. In res je tako. Kerry je pravzaprav 52-letni moški, ki nosi masko iz lateksa in se tako spremeni v svoj glamurozni ženski alterego.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Odgovori na vprašanja

Jasna Kordić Lašič
PSIHIATRIJA

PREPOVED VIDEVANJA

Ključne besede: PREPOVED VIDEVANJA

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: Pozdravljeni! Star sem 23 let in imam naslednji problem,situacijo za rešit,le za nasvet bi vas prosil in sicer. Imam punco staro 18 let ,ki ima cerebralno paralizo,je sicer na vozičku a lahko veliko ... več


POPovi zdravniki 2012 - 49
MOTNJE HRANJENJA

Nizka telesna teža

Ključne besede: nizka, telesna, teža, prehrana

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: najprej lep pozdrav. imam vprašanje. in sicer. star sem 20 let, visok 182 cm in tehtam od 68-73 kg. vsi pravijo da sem presuh. doma imam zaradi tega veliko problemov, a vendar jaz jem takrat ko sem ... več


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Hepatitis B

Ste se še kdaj testirali za hepatitis?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji