01.03.2015
LJ
12° / 0°

Članki

Tako preprosto lahko preprečite celo srčni infarkt

03.02.2015, 08:02

Kakovosten spanec je lahko najboljše zdravilo. Prinese nam več energije, pomaga pri premagovanju stresa in izboljša naše počutje. V spanju se naše telo zdravi in regenerira, zato ni nenavadno, da se lahko s kvalitetnim spancem obranimo pred nekaterimi boleznimi, po trditvah strokovnjakov celo pred srčnim infarktom.

Obupana vdova objavila fotografijo moža tik pred smrtjo

20.01.2015, 09:31

Vdova je objavila srce parajočo zadnjo fotografijo svojega moža, ki je po klicu na pomoč kar pet ur čakal na reševalno vozilo. V bolnišnici je dva dni kasneje umrl za posledicami meningitisa. Meningitis je bolezen, ki napreduje hitro in potrebuje urgentno zdravniško pomoč.

Slovenec odkril metodo za odpravo disleksije

18.01.2015, 18:55

Nov slovenski uspeh na področju znanosti. Ugledna ameriška znanstvena publikacija s področja raziskovanja psihologije in psihoterapije je objavila metodo REI za odpravo disleksije, motnje sposobnosti branja in razumevanja. Gre za metodo, ki jo je razvil Slovenec, ki pa želi ostati anonimen.

Pred desetimi leti so bili zaradi odvisnosti na robu propada - kako pa živijo danes?

29.12.2014, 13:12

Leta 2004 se je ameriška policija prvič odločila, da objavi fotografije zasvojencev z namenom, da bi prikazala, kako hude so posledice zlorabe drog. Kako pa so njihova življenja videti deset let kasneje?

Kako pogosto lahko uporabljate šampon?

16.12.2014, 08:37

Vsi imamo radi občutek sveže opranih, dišečih in voljnih las. A kljub temu se tako dermatologi kot frizerji strinjajo, da vsakodnevno umivanje las ni priporočljivo. In kakšna je prava mera?

Minus 5 kilogramov v 21 dneh!

03.12.2014, 09:13

V svetu je znanih na tisoče različnih vrst razstrupljanja, sedaj pa se s popolnoma svojo lahko pohvalimo tudi Slovenci. Gre za metodo čiščenja telesa, ki temelji na pitju edinstvene slovenske mineralne vode Donat Mg in s pomočjo katere lahko v 21 dneh izgubite tudi do 5 kilogramov!

Pogumni deklici amputirali vse štiri ude

02.12.2014, 09:55

Pogumna deklica Harmonie-Rose Allen je zaradi okužbe s smrtnonosno bakterijo utrpela meningitis, zaradi katerega so ji zdravniki napovedali le 10 odstotkov možnosti za preživetje. Njuna obupana starša sta že mislila, da letošnjega božiča ne bodo preživeli skupaj.

Tu so razlogi, zakaj ne morete shujšati

02.12.2014, 08:01

Se držite zdrave prehrane, izogibate sladkim razvadam in redno telovadite, pa kar ne morete in ne morete izgubiti odvečnih kilogramov? Strokovnjaki trdijo, da ne dieta ne močan samonadzor ne pomagata, če se spopadate z nekaterimi težavami.

Tako preprosto je premagala težave s kandido!

27.11.2014, 09:04

Tjaša Kokalj je dejavna na številnih področjih, zato ne čudi, da je njen urnik natrpan do zadnjega kotička. To seveda vključuje tudi vsakodnevno spopadanje s stresnimi situacijami in pomanjanje časa za pripravo rednih ter zdravih obrokov, kar je pri visokorasli lepotici zahtevalo svoj davek: v njenem telesu se je razbohotila kandida.

'Ni konec sveta, če na svojo hčer in moža prenesem HIV'

24.11.2014, 10:28

Mati, ki je okužena z virusom HIV, se je odločila za drugo nosečnost, čeprav obstaja tveganje, da HIV prenese na svojega moža ali otroka. ''Ni konec sveta, če na svojega otroka prenesem virus HIV,'' pravi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Odgovori na vprašanja

Jasna Kordić Lašič
PSIHIATRIJA

PREPOVED VIDEVANJA

Ključne besede: PREPOVED VIDEVANJA

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: Pozdravljeni! Star sem 23 let in imam naslednji problem,situacijo za rešit,le za nasvet bi vas prosil in sicer. Imam punco staro 18 let ,ki ima cerebralno paralizo,je sicer na vozičku a lahko veliko ... več


POPovi zdravniki 2012 - 49
MOTNJE HRANJENJA

Nizka telesna teža

Ključne besede: nizka, telesna, teža, prehrana

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: najprej lep pozdrav. imam vprašanje. in sicer. star sem 20 let, visok 182 cm in tehtam od 68-73 kg. vsi pravijo da sem presuh. doma imam zaradi tega veliko problemov, a vendar jaz jem takrat ko sem ... več


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Grška solata

Boste po mastnem pustu bolj pazili na zdravo prehrano?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji