28.11.2014
LJ
/ 3°

Članki

Diagnoza jo je ujela povsem nepripravljeno!

27.11.2014, 09:04

Tjaša Kokalj je dejavna na številnih področjih, zato ne čudi, da je njen urnik natrpan do zadnjega kotička. To seveda vključuje tudi vsakodnevno spopadanje s stresnimi situacijami in pomanjanje časa za pripravo rednih ter zdravih obrokov, kar je pri visokorasli lepotici zahtevalo svoj davek: v njenem telesu se je razbohotila kandida.

'Ni konec sveta, če na svojo hčer in moža prenesem HIV'

24.11.2014, 10:28

Mati, ki je okužena z virusom HIV, se je odločila za drugo nosečnost, čeprav obstaja tveganje, da HIV prenese na svojega moža ali otroka. ''Ni konec sveta, če na svojega otroka prenesem virus HIV,'' pravi.

Ženska, ki se ne stara: 70-letnica brez operacij videti kot 30-letnica

07.11.2014, 14:06

Annette Larkins iz Floride pravijo 'ženska, ki se ne stara'. Stara je 70 let in brez večjega pretiravanja izgleda bolje kot marsikatera 30-letnica. Njeno zdravje je odlično in počuti se mladostno in vitalno. Sedaj pa je razkrila svojo skrivnost.

Najlepša ženska na svetu razkrila, da je večkrat skušala storiti samomor

02.10.2014, 09:07

Ena najlepših žensk na svetu in nekoč slavni seks simbol Brigitte Bardot, ki je danes stara 80 let, je nekoč živela življenje, o katerem mnogi le sanjajo. Kljub vsemu pa je v intervjujih za svojo biografijo priznala, da se je takrat pogosto spopadala z depresijo.

To so resnične morske deklice …

29.09.2014, 09:36

Morske deklice so bile že tisočletja del domišljije in legend, ki so se prenašale iz roda v rod, a nekateri strokovnjaki so prepričani, da koncept morske deklice izvira iz resničnega medicinskega stanja. Sirenomelija ali sindrom morske deklice je namreč usodna bolezen, kjer se pri plodu namesto dveh spodnjih udov izoblikuje le en.

V 24-ih urah se ji je srce ustavilo kar 29-krat

23.09.2014, 15:01

Pravijo, da imajo mačke devet življenj, a Britanka Lucia Cassidy je dokazala, da jih ima 29. V le 24-ih urah ji je srce odpovedalo kar 29-krat, kljub vsemu pa je vsak srčni infarkt znova preživela. Vztrajni zdravniki so ji na koncu srčni utrpi le uspeli stabilizirati.

Najboljši načini premagovanja stresa

01.09.2014, 13:48

Vse od izgube službe, naravnih katastrof ali pa preprosto šefa, ki ne razume vaših idej in želja ... Vzrokov za stres je v sodobnem času veliko, prav tako pa je veliko tudi načinov, kako se z njim soočiti. Predstavljamo vam nekaj najboljših in najslabših načinov premagovanja stresa.

Kateri tip masaže ustreza vaši osebnosti?

01.09.2014, 09:20

V hitrem tempu življenja, ko moramo nekako krmariti med službenimi in družinskimi obveznostmi, je stres naš pogost spremljevalec. Njegove učinke na telo in duha lahko zmanjšamo z masažo, a katera je tista prava za nas? Preverite!

Tako pretresljivega 'selfija' še niste videli!

25.08.2014, 14:07

23-letna Kathryn Cartwright, ki se bojuje z levkemijo in ima le 20 odstotkov možnosti za preživetje, je po padcu z invalidskega vozička objavila grozljiv 'selfie', ki kaže njeno jezo, ki jo doživlja ob boju z boleznijo. Po padcu so njen obraz prekrile modrice, svojo jezo pa je dodatno izrazila še z napisom pod očesom.

»Amputacija je bila najboljše, kar sem lahko naredila za otroka!«

14.08.2014, 14:08

Evie Taylor je na prvi pogled videti kot popolnoma običajna, živahna štiriletnica. A če jo opazujete med hojo, lahko vidite, da je nekoliko okorna ter nesigurna. Kako tudi ne bi bila, ko pa ima malčica pod koleni namesto nog nameščeni posebni protezi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Odgovori na vprašanja

Jasna Kordić Lašič
PSIHIATRIJA

PREPOVED VIDEVANJA

Ključne besede: PREPOVED VIDEVANJA

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: Pozdravljeni! Star sem 23 let in imam naslednji problem,situacijo za rešit,le za nasvet bi vas prosil in sicer. Imam punco staro 18 let ,ki ima cerebralno paralizo,je sicer na vozičku a lahko veliko ... več


POPovi zdravniki 2012 - 49
MOTNJE HRANJENJA

Nizka telesna teža

Ključne besede: nizka, telesna, teža, prehrana

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: najprej lep pozdrav. imam vprašanje. in sicer. star sem 20 let, visok 182 cm in tehtam od 68-73 kg. vsi pravijo da sem presuh. doma imam zaradi tega veliko problemov, a vendar jaz jem takrat ko sem ... več


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Božični stres

Se pogosto soočate s stresom?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji