16.04.2014
LJ
14° / 1°

Članki

Poslanka spregovorila o težki življenjski preizkušnji

14.04.2014, 08:00

Evropska poslanka Tanja Fajon je bila stara le 20 let, ko je izvedela, da trpi za težko ozdravljivo boleznijo - kronično mieloično levkemijo, zaradi katere so ji zdravniki v primeru, da ne dobi darovalca kostnega mozga, napovedali največ sedem let življenja. Življenje se ji je v trenutku postavilo na glavo ...

Zakaj telefon ne sodi v posteljo?

13.03.2014, 08:10

Naslednjič, ko ne boste morali zaspati, ker bodo vaši možgani mrzlično premišljevali o službenih skrbeh, sestankih, ki vas čakajo, nakupovalnem seznamu in računih, ki jih morate še plačati, iz spalnice umaknite svoj mobilni telefon in zagotovo boste bolje spali.

Slovenska deklica, ki je šokirala celo zdravnike

05.03.2014, 08:18

Mala Sofia se je rodila s hudo genetsko okvaro, za katero je njena mati Petra Greiner izvedela šele po porodu. Čeprav so bile napovedi zdravnikov črne, pa je mala Sofia pokazala, da je prava borka in pred kratkim praznovala svoj tretji rojstni dan.

Ne bi verjeli, kdo se skriva za masko

25.02.2014, 08:11

Zelenooka Kerry s sumljivo gladko kožo in z velikimi prsmi je videti kot ženska, ki nekaj skriva. In res je tako. Kerry je pravzaprav 52-letni moški, ki nosi masko iz lateksa in se tako spremeni v svoj glamurozni ženski alterego.

Najboljši načini premagovanja stresa

13.01.2014, 07:32

Vse od izgube službe, naravnih katastrof ali pa preprosto šefa, ki ne razume vaših idej in želja ... Vzrokov za stres je v sodobnem času veliko, prav tako pa je veliko tudi načinov, kako se z njim soočiti. Predstavljamo vam nekaj najboljših in najslabših načinov premagovanja stresa.

Kako pogosto lahko uporabljate šampon?

27.12.2013, 12:32

Vsi imamo radi občutek sveže opranih, dišečih in voljnih las. A kljub temu se tako dermatologi kot stilisti strinjajo, da vsakodnevno umivanje las ni priporočljivo. In kakšna je prava mera?

Zgodila se je nepredstavljiva krutost

29.11.2013, 13:56

Sarah Atwell se je odločila jasno in glasno povedati, kako močno jo moti, da se ljudje iz njenega videza norčujejo. Ta je namreč posledica redke bolezni, 18-letnica pa ima kljub temu še vedno dobro srce.

Nuška prvič razkrila resnico o svojem hujšanju

28.11.2013, 08:16

Potem ko so se v številnih medijih razpisali, da se je pevka Nuška Drašček lotila hujšanja, je nam razkrila, da je šlo za povsem neosnovano pisanje. Sicer je izgubila nekaj kilogramov, a se je to zgodilo povsem nehote.

Družina slavne igralke skoraj ovita v črnino

20.11.2013, 11:52

Anjelica Huston je v svoji avtobiografiji razkrila, da je kot mladostnica poskušala storiti samomor. V to jo je vodila depresija, ki je žal dolgo ni nihče opazil, zato preverite, kdaj govorimo o tej bolezni, kako jo prepoznati in kam se lahko zatečemo po strokovno pomoč.

Bi prepoznali najpogostejšega raka pri moških?

12.11.2013, 07:52

Rak prostate je lansko leto postal najpogostejši moški rak pri nas, saj za njim vsako leto zboli približno 1350 Slovencev. Zdravljenje je najbolj učinkovito, če ga odkrijemo v zgodnji fazi, po uspešnem zdravljenju pa moške predvsem skrbi njihova nadaljnja erektilna funkcija. Preverite, kako prepoznati raka prostate in ali ta res pomeni konec spolnosti.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Odgovori na vprašanja

Jasna Kordić Lašič
PSIHIATRIJA

PREPOVED VIDEVANJA

Ključne besede: PREPOVED VIDEVANJA

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: Pozdravljeni! Star sem 23 let in imam naslednji problem,situacijo za rešit,le za nasvet bi vas prosil in sicer. Imam punco staro 18 let ,ki ima cerebralno paralizo,je sicer na vozičku a lahko veliko ... več


POPovi zdravniki 2012 - 49
MOTNJE HRANJENJA

Nizka telesna teža

Ključne besede: nizka, telesna, teža, prehrana

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: najprej lep pozdrav. imam vprašanje. in sicer. star sem 20 let, visok 182 cm in tehtam od 68-73 kg. vsi pravijo da sem presuh. doma imam zaradi tega veliko problemov, a vendar jaz jem takrat ko sem ... več


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ste letos že dobili klopa?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji