01.03.2015
LJ
11° / 0°

Članki

Preverite, kako je zvezda Obalne straže videti danes

20.12.2013, 08:06

Kar nekaj let je minilo, odkar je Pamela Anderson gledalce po vsem svetu očarala v nadaljevanki Obalna straža. Zdrav način življenja (še posebej zaradi bolezni) pa je kriv, da ostaja mladostna tudi pri svojih 45 letih.

Zdenka iz Gostilne spregovorila o nesreči, ki jo je doletela ...

16.10.2013, 19:35

To, da je iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa, izpadla prva, Zdenke Potočnik ni potrlo, saj v svojem življenju ni dopustila, da bi jo potrlo še marsikaj hujšega. Preizkušenj ni bilo malo. Med drugim bi skoraj izgubila desno roko.

Kaj se dogaja z nekdanjo seks bombo?

09.07.2013, 08:07

Pamela Anderson je dopolnila 46 let, a bi jo kljub temu lahko še vedno označili za najbolj znano seks bombo našega časa. Zanimiva pa je tudi, ker ima prav poseben odnos do svojega zunanjega videza.

V čem je skrivnost seksi Jade Pinkett Smith?

10.12.2010, 13:24

Jada Pinkett Smith – igralka, glasbenica, mati dveh otrok in žena Willa Smitha – je pri 39-letih videti čudovito in tudi počuti se odlično, pravi. Zasluge za to gredo pitju ogromnih količin vode, zdravi prehrani, telovadbi in jogi.

Video

Ni zadetkov!

Forum

Ni zadetkov!

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Odgovori na vprašanja

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Grška solata

Boste po mastnem pustu bolj pazili na zdravo prehrano?

Uporabne povezave

Zadnji komentarji