23.06.2018
LJ
22° / 9°
Hipnoza S hipnozo proti kajenju, stresu, tremi ... pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu Hujšanje Pogumno je pokazala tudi takšne fotografije
17.08.2010, 08:27 / Nataša Jurca

Številne knjige in članki pišejo o hrani, z uživanjem katere naj bi se izognili ali pa celo premagali smrtonosno bolezen, kot je rak. Ali so dejstva o zdravilnih učinkih te prehrane resnična ali ne?

Novice

 • 22.06.2018, 14:21

  Ni zabave brez nekaj čipsa in omake na mizi. A okusne omake lahko v sebi skrivajo nekatere zelo nevarne mikrobe, zaradi katerih se lahko okužite z norovirusom ali herpesom. Omake iz kisle smetane so najhujše, prabvijo strokovnjaki.

 • 22.06.2018, 14:19

  30-letni enojajčni dvojčici Alana in Lisa Macfarlane sta si res zelo podobni. Enako visoki sta, imata enake lase in poteze, zelo podobno se prehranjujeta in imata celo isto službo – sta znani angleški DJ-ki. Zakaj torej Lisa tehta šest kilogramov več kot Alana?

 • 22.06.2018, 08:08

  V življenju nam vedno pridejo na pot ljudje, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebujemo – za svojo rast, razvoj, življenjske uvide in lekcije. In nič drugače ni v partnerskem odnosu, naj bo še tako boleč. Vsi nekdanji partnerji nam podarijo košček spoznanja o sebi in tem, česa si v življenju ne želimo več.

 • 20.06.2018, 09:23

  CoolSculpting je inovativna tehnološko dovršena in najučinkovitejša neinvazivna metoda odstranjevanja maščob, ki je do sedaj na voljo v Sloveniji. Gre za revolucionarno metodo odstranjevanja maščobnih oblog, ki sta jo odkrila ameriška znanstvenika in jo danes uporablja na milijone ljudi. Med njimi tudi zvezdniki, kot so družina Kardashian, Jennifer Aniston, Mariah Carey, Simon Cowell in drugi.

 • 20.06.2018, 13:45

  Jacqueline Adan je izgubila kar 158 kilogramov. Hujšala je štiri leta in v tem času izgubila več kot polovico svoje teže. Leta 2012 je namreč tehtala 225 kilogramov. Ravno je še sredi procesa odstranjevanja odvečne kože. Ti posegi pa so se izkazali za mnogo bolj boleče, kot je pričakovala.

 • 20.06.2018, 09:02

  25-letna fitnes blogerka Sarah Stevenson je na Instagramu razkrila svojo transformacijo telesa v zadnjih sedmih letih in razkrila, kako ji je uspelo. Kot pravi, je bil ključ v tem, da je prenehala šteti zaužite kalorije.

 • 19.06.2018, 16:39

  Če ste se odločili, da boste izgubili tistih nekaj odvečnih kilogramov, vas verjetno zanima, koliko kalorij se porabi pri določenem športu in katere mišice bodo najbolj delale. Tukaj je seznam petih športnih aktivnosti, pri katerih boste pokurili kar nekaj kalorij.

 • 19.06.2018, 12:40

  Komaj 19-letnemu Indijcu Amarju Samadu je tumor na čeljusti pričel rasti pred desetimi leti. Postal je že tako velik, da ni mogel govoriti, začel mu je prekrivati oko, ni mogel normalno jesti ... Sedaj so mu končno pomagali. “Počutim se, kot bi se spet rodil,” je povedal.

 • 19.06.2018, 08:49

  5-letni Mason McNair iz mesta LaGrange v Georgii je dobil hude izpuščaje po telesu, potem ko ga je na počitnicah pri babici ugriznil okuženi klop. Kot kaže, je prenašal tako imenovano rocky mountain mrzlico, bakterijsko okužbo, ki lahko vodi tudi do amputacije udov, izgube sluha, paralize in poškodbe možganov.

 • 15.06.2018, 12:26

  Zakonca doživita skozi življenje veliko obdobij, prehodov in pomembnih mejnikov. Eden takšnih je tudi odhod otrok od doma, ki ima na zakonski odnos velik vpliv. V tem času se namreč pokaže, ali je zakonca družila le funkcija starševstva, ali je bila ta vloga le del njunega odnosa.

 • 22.06.2018, 14:20

  Maščoba okrog trebuha še zdaleč ni samo estetska težava, čeprav morda na prvi pogled tako deluje. Lahko vpliva na krvni tlak, sladkor in holesterol ter v telesu spodbuja vnetne procese, ki lahko ravno tako vodijo v bolezni. Toda pojdimo sedaj h glavnemu vprašanju: zakaj se je ne morete znebiti?

 • 22.06.2018, 14:18

  Več let je Angležinja Zosha Faith trpela zaradi glavobolov, nepojasnjeno je tudi omedlevala. Toda zdravniki niso vedeli, kaj je narobe. Nato pa je lansko leto magnetno resonančno slikanje pokazalo nekaj presenetljivega. 24-letnica si nikoli ni mislila, da se ji življenje lahko tako spremeni.

 • 21.06.2018, 12:28

  Ko 20-letno Sydney Mesher ljudje povprašajo, kaj v življenju počne, so veliko krat presenečeni, ko slišijo, da je plesalka. Rodila se je brez dela leve roke, toda to je ni zaustavilo, da ne bi poskušala uresničiti sanj.

 • 21.06.2018, 07:55

  Radi bi premagali tremo, prepričujemo se, da pa le ni nič takega, če moramo stopiti na oder in kaj povedati ... A ne gre. Vemo, kako nam kajenje škoduje. Poskušamo prenehati. A vsakič znova rečemo, da bomo pokadili še zadnjo cigareto ... Nekaterih stvari v življenju ni lahko spremeniti. Z izvajalko hipnoz Špelo Plemelj smo se pogovarjali, kako nam pri tem lahko pomaga hipnoza.

 • 20.06.2018, 09:36

  V teh vročih dneh je treba poskrbeti za osvežitev in za hidracijo telesa. Pri tem vam je lahko v pomoč tudi sadje, ki vsebuje veliko tekočine. Preverite, katero.

 • 20.06.2018, 00:17

  ReduStim je revolucionarna medicinska naprava, ki združuje učinkovitost bio-magnetnih polj in koristi globoke masaže z mikro pritiski , kar vam zagotavlja doslej nikoli doseženih rezultatov hujšanja - progresivno zmanjšanje ab-dominalne (globoke trebušne) maščobe in podkožne maščobe, ki so eden od najpogostejših razlogov za nastanek kardioviskularnih bolezni, kapi, diabetesa in tudi neplodnosti.

 • 19.06.2018, 14:28

  Danes 27-letna Newyorčanka Shirley Alvarez je imela le devet let, ko so ji diagnozirali precej redko bolezen. Sistemsko sklerozo oziroma sklerodermo. To je bolezen veziva v koži. Bolnika muči mravljinčenje, ima tudi bolečine. Zaradi malo spremenjenega videza pa se mora spopadati še z odnosom okolice.

 • 18.06.2018, 12:38

  14-letna Kira Noble iz Edinburgha se je tri leta spopadala z nevroblastomom - rakom živčnega tkiva, zaradi katerega je prestajala naporno zdravljenje. A zdravniki niso mogli odstraniti njenega tumorja, zaradi česar je njena družina morala zbrati sredstva za operacijo, ki bi jo izvedel najboljši kirurg na svetu.

 • 18.06.2018, 09:49

  Čeprav mnogi ljudje posvetijo veliko časa in truda za hujšanje, pa ne dosežejo pravih rezultatov. Nutricistka slavnih Dana James je razkrila, da je razlog za to v tem, da se običajno povsem narobe lotimo hujšanja. Hujšanje je lahko bolj zapleteno, kot bi si mislili, pravi in razkriva, kaj najpogosteje počnemo narobe.

 • 15.06.2018, 11:24

  Dovolj visoke ravni vitamina D v krvi zmanjšajo tveganje za pojav raka debelega črevesa in danke, je pokazala mednarodna študija, ki jo je vodila ekipa z univerze Harvard. V njej je sodelovalo več kot 20 kliničnih centrov in zdravstvenih organizacij iz ZDA, Evrope in Azije.

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave