19.01.2018
LJ
/ 5°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite, zakaj
19.01.2018, 07:54 / K.B.

V prihodnosti vas zobozdravniki ne bodo več spraševali samo o ustni higieni in kako pogosto si nitkate zobe. Vprašali bodo tudi po vašem spolnem življenju, in to z dobrim razlogom. Spolno prenosljiva okužba z virusom HPV se zaradi spremembe spolnih praks vse pogosteje pojavlja tudi v ustih. Gre za virus, ki je povezan s sedmimi različnimi oblikami raka.

Novice

 • 17.01.2018, 09:45

  29-letna lepotica Lauren Wasser se je sedaj morala posloviti še od druge noge, potem ko je skoraj umrla zaradi toksičnega šoka, ki ga je utrpela leta 2012, ker je uporabila tampon. Mlada manekenka je odločena, da bo kljub temu nadaljevala s svojo uspešno kariero.

 • 15.01.2018, 08:04

  Mati je delila srce parajočo fotografijo svoje 5-letne hčerke, ki trpi za neozdravljivim rakom, in njenega na smrt bolega dedka, ki sedi ob njej in joče. Na ta način je želela pokazati realno podobo raka.

 • 03.01.2018, 08:07

  Žensko telo se nenehno spreminja. Starejša kot je ženska, bolj se njeno telo spremeni. Čeprav so nekatere spremembe normalne, pa so nekatere lahko znak razvoja rakavih celic. Tu je 10 znakov raka, ki jih večina žensk ignorira.

 • 27.12.2017, 08:00

  Zdrava presnova, visoka raven energije, hormonsko ravnovesje in boljša osredotočenost so prednosti, ki jih prinaša zdrava ščitnica. To je majhna žleza na vratu, ki je v obliki metulja in je odgovorna za številne funkcije v telesu. Vpliva tudi na našo telesno težo, plodnost, koncentracijo in spomin. Zato je dobro vedeti, kaj jesti in česa ne za dobro delujočo ščitnico.

 • 20.12.2017, 09:40

  29-letna Američanka Lauren Wasser je po uporabi tampona utrpela sindrom toksičnega šoka, zaradi česar so ji morali amputirati nogo. Zaradi številnih zapletov, s katerimi se še vedno spopada, ji bodo sedaj verjetno morali amputirati še drugo nogo.

 • 14.12.2017, 08:03

  Obupani starši 6-letnega Oliverja Halla iz britanskega mesta Halesworth so še zdaj pretreseni zaradi nenadne smrti sina. Oliver je umrl samo 24 ur po tem, ko se je okužil z nevarno bakterijo, starši pa so zdaj delili njegovo zadnjo fotografijo, da bi druge opozorili na nevarnosti meningitisa.

 • 08.12.2017, 11:36

  Bolezni dlesni pri ženskah povečajo tveganje za razvoj raka dojke za kar trikrat, je pokazala zadnja raziskava strokovnjakov iz Brazilije. Bakterije, ki povzročajo vnetje dlesni v ustih, lahko vstopijo v krvni obtok in v tkivo dojke, kjer povzročajo razrast tumorjev.

 • 05.12.2017, 12:10

  Selena Gomez je poleti prestala presaditev ledvice, ki jo je potrebovala zaradi hudih zapletov bolezni lupus, s katero se spopada. Organ ji je podarila prijateljica Francie Raisa, pred kratkim je zvezdnica Selena Gomez v javnosti delila več informacij o tem težkem obdobju.

 • 04.12.2017, 08:04

  Test nosečnosti je pokazal, da je Lauren Knowles noseča, in to je bil najsrečnejši trenutek v njenem življenju. A v sedmem tednu nosečnosti so zdravniki odkrili, da je njen dojenček v resnici tumor. Mlada mati je morala 'roditi' rakavo tvorbo, da jo je lahko izločila iz telesa.

 • 01.12.2017, 10:41

  Naše ledvice vsak dan prefiltrirajo od 150 do 180 litrov krvi. S tem preprečujejo nalaganje toksinov v telesu in zadrževanje prekomerne količine vode v telesu. Če so naše ledvice poškodovane, je ogroženo naše zdravje. Zato je pomembno, da pravočasno prepoznamo simptome slabo delujočih ledvic. Preverite, kateri so prvi simptomi.

Iskanje po vsebini

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave