23.06.2017
LJ
33° / 23°
Telo 20 znakov, da je vaše telo zakisano, in kako si pomagati Nožnica Tudi v vročih dneh ostanite sveži tam spodaj Zobobol 5 presenetljivih stvari, ki škodijo vašemu srcu Išias Huda bolečina v križu in išias. Kako si pomagati?
16.06.2017, 09:21 / L. E.

Končno so tu topli poletni dnevi, ki jih lahko preživimo obuti samo v sandale. Morda celo bosi. Toda ste svoja stopala že uredili tako, da bodo privlačili poglede, ki so občudujoči, ne pa polni zgražanja. Zanje je treba dobro skrbeti tudi, da ne bi imeli z njimi zdravstvenih težav.

Novice

 • 14.06.2017, 07:57

  Redno prhanje je prijetna navada, s katero očistimo telo in duha. Osvežujoč občutek po prhanju prinaša boljše počutje in samozavest. A če kožo umivamo prepogosto z agresivnimi mili, se lahko izuši. Prav zato je dobro, da izberete gel, ki je narejen iz blagih sestavin in je primeren za večkratno prhanje.

 • 07.02.2017, 08:36

  Včasih so bile moderne tanke - danes so bolj moderne košate. Na bolj poudarjene obrvi prisega tudi 26-letna miss Slovenije Maja Taradi. Novinarka Katja Benčina je preverila, kako do takšnih obrvi brez agresivnih posegov, ki so lahko nevarni.

 • 22.07.2016, 09:20

  V teh dneh, ko nosimo odprta obuvala, so vidna tudi kurja očesa in druge nepravilnosti stopal, ki smo jih v hladnejšem delu leta lahko uspešno skrivali. Da se je kurjih očes v vsakem primeru dobro čim prej znebiti, vas na vsakem koraku zagotovo opozarja tudi bolečina, ki spremlja to nadlogo.

 • 02.03.2016, 09:08

  Komaj 19 jih šteje. A v zadnjih desetih letih je Jerca Završnik pri zobozdravnikih preživela dobršen del svojega časa. Ko smo ji sporočili, da je zmagovalka naše nagradne akcije in bomo končno rešili njene težave z zgornjima enicama, je bila presrečna. Vstavitev dveh implantatov, ki sta videti kot njena naravna zoba, ji je omogočila Spletna klinika. Stran, ki paciente poveže z najboljšimi tujimi specialisti.

 • 24.11.2015, 09:03

  Laser je zamenjal sodobnejši način trajnega odstranjevanja dlačic – IPL svetloba. Še novejši način trajne depilacije pa je kombinacija IPL svetlobe z radiofrekvenco, ki odstrani še svetlejše dlačice in je do kože bolj nežna. Da bi bili do poletja brez dlačic, bi morali začeti z odstranjevanjem prav zdaj.

 • 03.06.2015, 08:22

  S sočno in okusno lubenico. Ne samo, da je v teh dneh dobrodošla za osvežitev, saj vsebuje več kot 90 odstotkov vode - hkrtai je tudi odličen pripomoček pri hujšanju in v boju proti celulitu.

 • 12.05.2015, 08:03

  Z IPL fotoepilacijo se lahko dlačic, ki vas motijo, znebite trajno. Neboleče jih uniči posebna vrsta svetlobe, intenzivna pulzirajoča svetloba. Dolgo je na porjaveli koži ni bilo mogoče uporabljati. Sedaj pa Nomasvello tehnologija Sun and Safe omogoča takšno vrsto depilacije vse dni v letu.

 • 28.05.2014, 08:13

  To bo najbolj noro poletje do sedaj, pove Teja. Zanju z Janijem je namreč končno konec nenehnega ukvarjanja z odstranjevanjem odvečnih dlačic. Opravila sta trajno depilacijo, ki edina deluje tudi, če se sončite.

 • 01.07.2014, 07:46

  Grizenje nohtov ni le neprivlačna razvada. Je tudi nevarno početje, kajti na ta način v usta vnesemo obilico bakterij, poleg tega pa se nam lahko razdražena in poškodovana koža okuži, posledica česar so nadležne in boleče infekcije.

 • 27.06.2014, 08:06

  Paulina Charlikowska je močno trpela zaradi 'grdih stopal'. Sramovala se jih je pred prijateljicami, prsti na nogah pa so se ji gabili celo do te mere, da si zaradi njih nikoli ni obula, kaj šele kupila, odprtih čevljev. Da bi to spremenila in okrepila svojo samozavest, se je odločila za nenavaden poseg, za katerega je zapravila 5.600 evrov.

 • 29.05.2017, 09:51

  Poletje je pred vrati, številni se zato že pospešeno pripravljajo na sezono kopalk. Med njimi je tudi igralka Nina Ivanič, ki se je trdovratne maščobe na trebuhu lotila s pomočjo posebnega aparata ReduStim. Ta s pomočjo biomagnetnih valov topi maščobo, pospešuje hujšanje in pomaga pri oblikovanju bikini postave.

 • 04.01.2017, 08:15

  Proces staranja je treba mirno sprejeti, tudi sivenje las. Je pa slednje lahko celo simptom kakšne zdravstvene težave, če se zgodi prezgodaj. Lahko nakazuje tudi na pomanjkanje vitamina B12 ali pa je opozorilo, da preveč kadite oziroma živite s preveč stresa.

 • 01.07.2016, 08:16

  Končno so tu topli poletni dnevi, ki jih lahko preživimo obuti samo v sandale. Morda celo bosi. Toda ste svoja stopala že uredili tako, da bodo privlačili poglede, ki so občudujoči, ne pa polni zgražanja. Zanje je treba dobro skrbeti tudi, da ne bi imeli z njimi zdravstvenih težav.

 • 23.12.2015, 08:22

  "Koža je bolj mehka in napeta, izginile so nekatere gubice, predvsem okrog oči in ust," pove 44-letna Ljubljančanka Nataša. Predstavljamo, kakšni so učinki najnovejše metode laserskega pomlajevanja - manj agresivne in neboleče frakcionalne metode.

 • 16.07.2015, 09:47

  Skrivnost bolj sijoče polti res obstaja. In sicer sta to sadje in zelenjava oranžne barve, pove nutricistka Mojca Cepuš. Zaupala nam je še, kako se lahko povsem naravno znebimo podočnjakov ter kožo dlje ohranimo bolj mladostno.

 • 11.06.2015, 08:21

  Poletje je čas, ko skočimo v kopalke, pa tudi, ko si zaželimo, da bi to lahko storili brez celulita. Kako se te nadloge znebiti, smo se pogovarjali z nutricistko Mojco Cepuš, ki pravi, da lahko to dosežemo tudi z malo drugačno prehrano.

 • 19.12.2014, 08:27

  Hladen in oster zimski zrak kožo izsuši, zato postane razpokana in brez sijaja. Preizkusite nekaj trikov, s pomočjo katerih bo vaš obraz zasijal v vsej svoji lepoti tudi v hladnih zimskih dneh.

 • 18.07.2014, 13:15

  Poletje je tu, sonce je čedalje močnejše, njegove posledice na naši koži pa so že zelo vidne: polt, ki se lušči, je utrujena in brez leska ter posejana z rjavimi madeži. Omogočite ji, da si čim prej opomore.

 • 27.06.2014, 13:04

  Na splošno velja prepričanje, da bolj bel in bolj bleščeč nasmešek pomeni večjo srečo in zadovoljstvo z lastnim z videzom. Številni strokovnjaki pa opozarjajo, da bleščeče beli zobje ne odtehtajo vedno škode, ki jo sredstva za beljenje zob lahko povzročijo. Pa je to res?

 • 26.06.2014, 11:59

  Čeprav je večina žensk na plaži nenaličenih, se nekatere sončnim žarkom vseeno nastavljajo z debelo plastjo pudra na obrazu, svetlečimi senčili na vekah in izdatnim nanosom maskare na očeh. Ličila na sočncu in plaži niso le nepotrebna in povsem ogaben dodatek, če so neobstojna in se v vodi razmažejo. Lahko so še kako nevarna, opozarjajo strokovnjaki.

Iskanje po vsebini

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Ne prezrite

Anketa

Tek

Si tudi vi prizadevate, da bi pred poletjem izgubili kakšen odvečen kilogram?

Uporabne povezave