27.05.2018
LJ
28° / 14°
25.05.2018, 11:00 / L. E.

Brazilka Nara Almeida je preminila stara komaj 24 let. Pred tem se je skoraj leto dni borila z rakom želodca ter vse svoje poraze in zmage delila na Instagramu. Na koncu je imela več kot štiri in pol milijonov sledilcev.

Novice

 • 25.05.2018, 09:57

  Znana britanska sopranistka Joanna Forest se je z rakom dojk bila primorana spopasti, ko je bila stara komaj 21 let. Danes jih šteje 39 in je vesela, da je zdrava. Toda nekaj obžaluje, in to je, da se pred začetkom zdravljenja ni odločila za zamrznitev jajčec. S svojo zgodbo bi rada ljudem položila na srce, da so bolj pozorni tudi na to možnost.

 • 24.05.2018, 10:27

  "V svetu, kjer mora vse biti manipulirano, da bi lahko ustrezalo družbenim idealom lepote, mislim, da bi nam prav prišlo več naravnosti, več ljubezni do sebe, več raznolikosti," je na družabnem omrežju Instagram zapisala 20-letna Mary Jelkovsky, ki je včasih ravno tako delala, kar je lahko, da bi na fotografijah, ki jih je objavljala, izpadla čim bolje.

 • 23.05.2018, 10:58

  Kdo bi si danes mislil, da je 23-letna Mari Llewellyn kadar koli imela težave s težo? Odkar ji je uspelo izgubiti 33 kilogramov, je njeno življenje zelo drugačno. Sama zase pravi, da je povsem druga oseba. A če bi ji kdo včasih dejal, da ji bo takšna preobrazba uspela v manj kot letu dni, mu tudi sama ne bi verjela.

 • 22.05.2018, 12:52

  Se spopadate z debelimi stegni, zaradi katerih se le s težavo vsako poletje znova spravite v kopalke? Potem si lahko pomagate s SlimJOY Booty GEL-om, ki dokazano zmanjša 2.1 cm okoli stegen. Pozdravite neposredni učinek kurjenja maščob - tam, kjer to potrebujete!

 • 17.05.2018, 15:33

  Le kaj si lahko jutri za kosilo obeta 600 gostov na poroki princa Harryja in Meghan Markle? Nekaj skrivnosti je izdal glavni kuhar Mark Flanagan, ki je povedal tudi, da je sam kraljevi par želel, da je hrana zdrava, sezonska, lokalno pridelana in seveda okusna.

 • 24.05.2018, 15:23

  Prestala je štiri operacije srca ter dvakrat za dve minuti klinično umrla. Na srečo so jo oživeli z defibrilatorjem. 27-letna Samantha Gallier je bila zaradi prirojene srčne napake v življenju za marsikaj prikrajšana. A želela si je postati močno dekle. In ni pustila, da bi ji številne prepovedi in omejitve vzele sanje. Začela se je ukvarjati z bodybuildingom.

 • 24.05.2018, 08:31

  Igralka Jada Pinkett Smith je razkrila, da se ubada z izgubo las. Pravi, da še ne ve, kaj je pravi vzrok, da pa je to sprejela in se prilagodila tako, da ima mnogo krajše pristrižene lase, pogosto pa nosi tudi turban.

 • 23.05.2018, 08:00

  Obdrži kontrolo s Tena Men! Preizkusi brezplačne Tena Men vzorce!

 • 18.05.2018, 06:33

  Rak je resna bolezen, ki se danes zelo hitro širi. Vsako leto se s to boleznijo prvič sreča več milijonov ljudi. Dejstvo, da je ta bolezen smrtno nevarna, je vodilni dejavnik pri novih raziskavah in odkritjih znanstvenikov glede zdravljenja tega obolenja.

 • 15.05.2018, 11:46

  30-letna Cristi Walker se je rodila s prirojeno napako, zaradi katere je delala le polovica njenega srca. Še kot otrok je prestala štiri težke operacije. Vsi so ji vedno govorili, da je zelo krhka in da ne sme pretiravati s fizično aktivnostjo. Tako se je tej izogibala, rada pa je jedla. In kilogrami so se nabirali.

Iskanje po vsebini

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?