14.11.2018
LJ
14° / 8°
05.11.2018, 14:28 / K.B.

Manekenka Winnie Harlow, ki je poznana po tem, da si je pot v modni svet utrla, ko je popolnoma sprejela svojo kožno bolezen vitiligo, si je za noč čarovnic dala duška in se na zabavo, ki jo je priredila Heidi Klum, odpravila v kostumu kraljice preobleke RuPaula.

Novice

 • 02.11.2018, 11:28

  Vojvodinja Kate Middleton se po rojstvu princa Lousia vrača iz porodniškega dopusta in se znova udeležuje svojih kraljevskih nalog. Tokrat je skupaj z Williamom obiskala Coach Core program v Essexu, kjer je bilo razvidno, da je kljub temu, da je od njenega poroda minilo pol leta, že v popolni formi.

 • 30.10.2018, 11:10

  28-letni Kristin Ranae Hayza iz Michigana so zdravniki pri komaj šestih mesecih diagnosticirali prirojeno bolezen srca, zaradi česar so ji napovedali le še nekaj tednov življenja. Kljub temu se je mala borka dobro držala in premagala črne napovedi. Čeprav je prestala več operacij srca, je danes močna bodybuilderka.

 • 26.10.2018, 08:25

  Anna Paynich, ki smo jo letos spoznali kot tekmovalko v 4. sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija, se je odločila, da se preizkusi še na Kmetiji. Velika zagovornica živali, ki je pred vstopom v šov povedala, da je pripravljena s prašiči tudi spati, da bi jih zaščitila pred smrtjo, pa je v preteklosti prestala kar nekaj hudih bolezni.

 • 24.10.2018, 11:51

  Salome se približuje svojemu abrahamu, ki ga praznuje 23.11., tokrat v velikem slogu, saj bo v ta namen priredila tudi veliko zabavo v enem od ljubljanskih klubov. Ne le to, v kratkem bo nastopila tudi v gledališki predstavi Špas Teatra z naslovom Menopavza, kjer bo na šaljiv način razkrila, kako se zrela ženska spopade z nekaterimi neprijetnimi simptomi menopavze.

 • 11.10.2018, 09:14

  Johnny Quinn je bil star le štiri leta, ko se je igral v hlevu in je njegov pes podrl svečo, ki je nenadano povzročila velik požar. Njegova sestra Leah je slišala njegov jok in ga povlekla iz plamen ter mu tako rešila življenje. Kljub temu je Johnny utrpel opekline po 95 odstotkih telesa in njegovo življenje se je spremenilo za vedno.

 • 30.10.2018, 11:42

  "Želim si, da bi bila že veliko prej dovolj samozavestna, da bi napisala naslednje sporočilo," prične na svojem Instagram profilu manekenka Amelia Gray Hamlin, sicer hčerka igralcev Lise Rinne in Harryja Hamlina. V nadaljevanju odkrito prizna, da se je borila z anoreksijo, nato pa doda, da to deli, da bi pomagala drugim. Poudari, kako pomembno je imeti rad svoje telo in delati vse, kar je le najboljše zanj, namesto da mu škodimo.

 • 29.10.2018, 11:31

  29-letna ženska je utrpela opekline druge stopnja na 90 odstotkih kože, po tem ko je dobila alergijsko reakcijo na penicilin, ki ga je vzela zaradi angine. Nesrečnica je več tednov preživela v bolnišnici od glave do peta prekrita s povoji.

 • 25.10.2018, 13:37

  Otok Fidži in Tonga, ki sta ju na avstralski turneji obiskala Meghan Markle in princ Harry, sta na seznamu področij, kjer je povečano tveganje za okužbo z virusom Zika. Prav zato je priporočljivo, da se nosečnice tem področjem izogibajo. Ker je kraljevi par ravno pred odhodom na turnejo sporočil, da je Meghan noseča, so se številni vprašali, ali je sploh pametno, da obiščeta ta dva otoka.

 • 22.10.2018, 07:49

  Njena zgodba je podobna zgodbam več tisoč žensk, ki jim je diagnoza raka dojke obrnila življenje na glavo. In tudi njo je skrbelo, kakšna bo videti brez las in trepalnic.

 • 10.10.2018, 11:50

  Na dan, ko po vsem svetu obeležujemo pomen duševnega zdravja, se je na to temo oglasila tudi pevka Lady Gaga, ki ji ta tematika že od nekdaj veliko pomeni. Pevka, ki je v ta namen pred leti ustanovila tudi fundacijo Born This Way, je opozorila, da vsako leto samomor naredi kar 800.000 ljudi.

Iskanje po vsebini

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?