21.08.2017
LJ
25° / 10°
08.08.2017, 13:50 / K.B.

Vaši nohti vam lahko povedo marsikaj o vašem zdravju. Že ko smo slabokrvni ali nimamo dovolj vitaminov, se to kaže na nohtih, tako da so bolj krhki, lomljivi. Ko se v telesu pojavijo bolj resne bolezni, se to prav tako lahko vidi na nohtih. Preverite, kako.

Novice

 • 04.08.2017, 11:01

  28-letna nosečnica Rebecca Meldrum se je svojim sledilcem na Facebooku javila v živo na poti v porodnišnico, kjer je povedala, kako se počuti in priznala, da je nekoliko nervozna. Njen odhod v porodnišnico je spremljalo 26 000 ljudi.

 • 03.08.2017, 07:41

  Američanka Rachelle Hosick, danes mamica dveh otrok, jih je štela 19, ko se je leta 2007 poročila. Takrat je tehtala 63 kilogramov. In s toliko kilogrami se lahko pohvali tudi sedaj. Potem ko jih je izgubila kar 70. Po desetih letih je spet lahko oblekla svojo poročno obleko.

 • 01.08.2017, 07:53

  Nekdanja tekmovalka v latinsko-ameriških plesih in plesalka v britanskem plesnem šovu Zvezde plešejo Camilla Sacre-Dallerup je razkrila, kako se je pri 34-letih spopadla z izgorelostjo zaradi prekomernega stresa in zasvojenosti z delom.

 • 28.07.2017, 08:04

  Če ste mislili, da so bile pegice, ki so si jih ljudje lepili na obraz, kaplja čez rob, vas bo tole morda še bolj presenetilo. Zadnji način, kako si ljudje spreminjajo svoje naravne poteze obraza je, da si s pomočjo plastične kirurgije ustvarijo jamice v licih in s tem tvegajo trajno poškodbo mišic obraza.

 • 25.07.2017, 09:07

  Mlada Haley Smith je izgubila kar 50 kilogramov, potem ko je videla svoje fotografije z zaroke in zaradi njih bruhnila v jok. Preverite, kako ji je uspelo.

 • 03.08.2017, 11:26

  Na ameriški spletni strani Figure1 je kirurg objavil CT posnetke grozljivih posledic prometne nesreče, v kateri pacientka ni uporabila varnostnega pasu v avtomobilu. Z njimi je želel opozoriti na pomen uporabe varnostnega pasu.

 • 02.08.2017, 08:11

  Avstralka Emma Maidment je stara 25 let. Pred tremi leti so ji diagnozirali policistične jajčnike. Zaradi tega stanja, ki povzroči hormonsko neravnovesje, naj bi njen obraz prekrivali mozolji. Za Emmo je bil povod, da spremeni svoje življenje.

 • 31.07.2017, 09:47

  Angelina Jolie je pred kratkim javno spregovorila o ločitvi z Bradom Pittom in o tem, kako je zaradi stresa in pomanjkanja skrbi zase utrpela Bellovo parezo - stanje, pri katerem bolniku zaradi poškodbe obraznega živca upade ena stran obraza. Težavo je premagala z akupunkturo. Preverite, kaj natanko je Bellova pareza.

 • 26.07.2017, 08:16

  Ko si kupimo nove čevlje, smo navadno zelo veseli in če so udobni, jih radi nosimo. Nov par čevljev je zagotovo nekaj, s čimer se ženske rade razvajamo. A za žensko iz Mississippija so bili novi sandali prava nočna mora.

 • 21.07.2017, 11:09

  Ko so 20-letnemu Pablu Ráezu leta 2015 diagnosticirali levkemijo, je bil prepričan, da bo raka premagal. Po tem ko so mu presadili kostni mozek in je prestal več kemopterapij, je dosegel svoj cilj in rak je bil v remisiji. A na žalost se je bolezen vrnila in tokraat je bila zanj usodna. Tik pred smrtjo pa je za sabo pustil tole sporočilo.

Iskanje po vsebini

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Anketa

Tropsko sadje

Si poleti radi privoščite tropsko sadje?