25.04.2018
LJ
25° / 12°
24.04.2018, 07:40 / L. E.

Noelle Dawson je mama petih otrok iz Los Angelesa. Kdo bi si, ko je tehtala že kar 188 kilogramov, mislil, da je bila v otroških letih gimnastičarka. Že prej je poskušala shujšati, toda potrebna je bila odločitev, da bo tokrat to zares dosegla. In uspelo ji je – brez operacije ali nezdravih diet.

Novice

 • 20.04.2018, 13:29

  Miha Srebrnjak je mlad moški, ki je bil od rojstva slaboviden. Pri trinajstih je popolnoma oslepel. Kljub temu pa na življenje gleda pozitivno in s pomočjo prijateljev, družine ter psa vodiča Danteja vsakodnevo rešuje izzive.

 • 19.04.2018, 08:08

  37-letna Amanda Sawyer, ki je bila mama petih otrok, je kmalu po rojstvu dvojčkov utrpela možgansko anevrizmo in nenadno preminila. Njen mož Nick se sedaj prilagaja na življenje očeta samohranilca skupaj z novorojenima dvojčicama in tremi otroki od prej.

 • 13.04.2018, 08:13

  Če ste si kdaj ogledali modno revijo Victorie Secret, obstaja veliko možnosti, da ste si na skrivaj želeli tiste nemogoče dolge ude, ozke pasove in stegna, ki se ne dotikajo drug drugega. A priti do take postave je v resnici mukotrpno in nezdravo.

 • 10.04.2018, 09:03

  28-letna ženska je umrla zaradi možganske anevrizme le nekaj tednov pred svojo poroko. S svojo odločitvijo, da organe daruje drugim, je rešila življenje trem ljudem.

 • 06.04.2018, 11:13

  20-letni Britanki je na počitnicah na Tenerifih močno otekel obraz, zaradi česar je bila v hudih bolečinah in povsem neprepoznavna. Mislila je, da je šlo za kakšno alergijsko reakcijo, a izkazalo se je, da je bila to 'zastrupitev s soncem'.

 • 20.04.2018, 08:44

  Potem ko se je igralka Gorka Berden po ponedeljkovem treningu spopadla s hudimi bolečinami pod rebri in zaradi njih pristala na urgenci, je sedaj jasno, da bodo bolečine močno zaznamovale njen naslednji nastop. Čeprav k sreči ni bilo nič zlomljenega, vnete medrebrne mišice prinašajo hude bolečine. Prav zato pravi, da niti še ne ve, ali bo lahko nastopila.

 • 17.04.2018, 07:44

  Ni vseeno, kakšne vložke uporabljamo. Predvsem zato, ker je koža ženskih intimnih predelov bolj občutljiva, izpostavljena je vlagi in višji temperaturi. Če jo prekrijemo z vložkom iz umetnih materialov, škodljivim mikroorganizmom omogočimo, da se še hitreje razraščajo, na koncu se mikroflora nožnice poruši, nevarnost infekcije pa zelo poveča. Rešitev je preprosta: vložki morajo biti iz naravnih materialov.

 • 10.04.2018, 10:30

  Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo. Če temu dodate učinkovino kapsaicin v redečem čiliju in vitamin B6, dobite popoln shujševalni recept, ki vam bo pomagal do sanjske postave še pred poletjem.

 • 06.04.2018, 11:25

  Znova je čas nabiranja čemaža in pomembno je, da so ljudje izjemno previdni pri nabiranju, saj prihaja do zamenjav čemaža s podobnimi strupenimi rastlinami, kot sta jesenski podlesek in čemerika. Z UKC Ljubljana so danes sporočili, da je zastrupitve s podleskom ena oseba na umrla, druga je v kritičnem stanju.

 • 06.04.2018, 11:13

  Sintetični pralni praški so učinkoviti, a vsebujejo številne kemikalije, ki so škodljive tako za vašo kožo kot za okolje. Da bi se temu izognili, lahko namesto sintetičnih pralnih praškov uporabite ročno narejen, naravni pralni prašek Odori. Gre za pralni prašek, ki je izdelan le iz sestavin naravnega izvora, ki niso testirane na živalih.

Iskanje po vsebini

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

Anketa

Cvetni prah

Se spopadate z alergijo na cvetni prah?