17.10.2018
LJ
18° / 11°
11.10.2018, 09:14 / K.B.

Johnny Quinn je bil star le štiri leta, ko se je igral v hlevu in je njegov pes podrl svečo, ki je nenadano povzročila velik požar. Njegova sestra Leah je slišala njegov jok in ga povlekla iz plamen ter mu tako rešila življenje. Kljub temu je Johnny utrpel opekline po 95 odstotkih telesa in njegovo življenje se je spremenilo za vedno.

Novice

 • 10.10.2018, 11:50

  Na dan, ko po vsem svetu obeležujemo pomen duševnega zdravja, se je na to temo oglasila tudi pevka Lady Gaga, ki ji ta tematika že od nekdaj veliko pomeni. Pevka, ki je v ta namen pred leti ustanovila tudi fundacijo Born This Way, je opozorila, da vsako leto samomor naredi kar 800.000 ljudi.

 • 05.10.2018, 09:02

  31-letna vzgojiteljica Jacqueline Adan je v štirih letih izgubila kar 158 kilogramov, zaradi česar ji je ostalo veliko odvečne kože. Trenutno je že prestala pet operacij, s katerimi ji odstranjujejo odvečno kožo, opravili pa so ji tudi liposukcijo. Na svojem Instagramovem profilu je zdaj pokazala, kako so njene noge videti trenutno, poleg tega pa priznala, da je to zanjo veliko korak naprej, saj se jih od nekdaj sramuje.

 • 01.10.2018, 09:14

  25-letna Tjaša Šalamun je na Kmetijo prišla po prepoznavnost, saj jo je, kot je priznala sama, slava vedno mikala. Za Tjašo pa je težko otroštvo, ki ga je preživela ob babici, saj je njena mama zbolela za multiplo sklerozo. O tem je iskreno spregovorila v sinočnji epizodi Kmetije.

 • 14.09.2018, 11:07

  Rak na jetrih je tihi ubijalec, na katerega opozarjajo zgolj nekateri simptomi, med katere sodijo hujšanje, izguba apetita, zvišana telesna temperatura in bolečine v zgornjem delu trebuha.

 • 06.09.2018, 14:33

  Medicinska sestra iz Kalifornije je odkrila, da je njen novi sodelavec v resnici deček, za katerega je pred 28 leti skrbela v pediatrični bolnišnici, saj se je rodil prezgodaj.

 • 05.10.2018, 11:12

  Avstralska manekenka La’Tecia Thomas je ena tistih žensk, ki se je odločila sprejeti svoje telo in ponosno pokazati svoje obline. Sedaj pravi, da je s svojim telesom zadovoljna bolj kot kdaj koli in da njena ljubezen do telesa danes ni več odvisna od številke na tehtnici.

 • 03.10.2018, 11:56

  Ste med tistimi, ki vsak dan spremljajo številko na tehtnici in so zaradi nje nesrečni? Ta ni vedno najboljši pokazatelj tega, kako zdravo je vaše telo. Da bi bilo zdravo, namreč potrebujete mišice. Tudi te pa nekaj pridodajo številu kilogramov.

 • 19.09.2018, 08:47

  Odlična balerina, mlada mamica in ljubiteljica športa. Vse to je Ana Klašnja, ki bo ob vsem naštetem tudi letos našla čas za žirantski stolček v šovu Slovenija ima talent. Kakšna je njena skrivnost?

 • 06.09.2018, 14:48

  Poškodbe hrbtenjače so pogoste in imajo na posameznikovo življenje velik vpliv. Vendar njihov vzrok ni vedno samo smola, saj bi jih veliko bilo mogoče tudi preprečiti. Predvsem, če bi bolje poznali vzroke poškodb in kako jih preprečiti.

 • 04.09.2018, 14:11

  Voditeljica informativne oddaje na BBC-ju Rachel Bland je v ponedeljek popoldne prek svojega Twitter profila sporočila, da ji je ostalo samo še nekaj dni življenja. Voditeljici so raka dojke diagnosticirali leta 2016.

Iskanje po vsebini

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?