19.02.2018
LJ
/ -1°
19.02.2018, 08:06 / K.B.

25-letna Američanka Erika Jennings se je sedem let spopadala z motnjami hranjenja, nato pa se odločila, da sprejme svoje lepo mišičasto telo in da se vzljubi.

Novice

 • 16.02.2018, 07:59

  Britanska manekenka Nia Marshalsay-Thomas se je pričela sramovati svojega telesa, ko so ji v manekenski agenciji dejali, da je predebela in da mora shujšati. Pričela je jemati odvajala, da bi izgubila kilograme in kmalu postala odvisna od njih.

 • 14.02.2018, 08:14

  59-letna socialna delavka trdi, da ji je operacija zmanjšanja želodca uničila življenje. Kot pravi, je po njej skoraj umrla, nato pa razvila hudo motnjo hranjenja, zaradi katere je shujšala za kar 105 kilogramov. Danes ji hrana smrdi in ji je odvratna, a je kljub temu našla način, da poje vsaj nekaj hrane in da ne strada več.

 • 09.02.2018, 11:01

  Danes 21-letna Tess Fitzgerald je pred tremi leti tehtala kar 159 kilogramov. Najbolj jo je zabolelo pri srcu, ko je nekega dne ugotovila, da se v šoli niti več ne more normalno usesti za mizo. Njena preobrazba je osupljiva ter dokaz, kaj je mogoče.

 • 07.02.2018, 08:07

  Morbidno debela Alicia Kirigan, ki je nekoč tehtala že skoraj 300 kilogramov, je v samo letu dni izgubila kar tretjino svoje telesne teže, da bi obdržala svojega fanta.

 • 06.02.2018, 08:10

  Italijanska študentka prava 20-letna Francesca Conti je pred šestimi leti izvedela, da se spopada z redko kožno boleznijo, imenovano vitiligo, zaradi katere ima predele na koži brez pigmenta. Ko se je razširil po vsem njenem telesu, se je odločila, da bo svojo drugačnost sprejela. Danes ponosno pokaže svoje telo in je prepričana, da ima poslanstvo, da tudi drugim z vitiligom pomaga sprejeti drugačnost.

 • 15.02.2018, 08:10

  23-letna Molly Higgins iz Los Angelesa je zaradi komplikacij ob rojstvu izgubila desno roko, njena leva roka pa je bila hudo poškodovana. Zaradi drugačnosti so jo vrstniki vse življenje zaničevali, zato je bila v eni točki tako obupana, da je razmišljala o samomoru. A teh časov je konec, pravi.

 • 13.02.2018, 08:07

  Mati šestih otrok iz Kansasa Jes Hogan je pred kratkim s svetom delila svojo neverjetno porodno zgodbo, ki jo je v fotografski objektiv ujela fotografinja Tammy Karin. Jes je namreč rodila kar na hodniku urgence, fotografije poroda pa jemljejo dih.

 • 09.02.2018, 07:53

  18-letna Angležinja Alice Weekes je prve znake luskavice dobila, ko je bila stara 11 let. Pojavili so se na lasišču ter se počasi razširili na celo telo. V tem občutljivem obdobju najstništva se je bilo s tem težko sprijazniti.

 • 07.02.2018, 08:03

  Iz nosa se nam cedi, grlo nas vedno bolj peče, nadležen dražeč kašelj pa kar ne mine. Se tudi vam to zdi kot slab začetek vsakoletne zimske pravljice? Naše telo je spet postavljeno pred izziv zaradi prehladnih obolenj, pred katerimi v zimskem in zgodnjem spomladanskem obdobju nikakor nismo varni. Statistika pravi, da v življenju prebolimo približno 200 prehladov, v povprečju od 2 do 5 na leto, otroci celo do 10 na leto.

 • 06.02.2018, 08:03

  Če uporabljate očala ali leče, ste pred odhodom na potovanje gotovo  še posebej pozorni a to, da jih ne pozabite doma. Brez jasnega pogleda je namreč užitek v lepotah novih krajev precej okrnjen. Življenje brez leč ali očal je na splošno bolj lagodno, to pa je tudi eden od ključnih dejavnikov, zaradi katerih se ljudje odločajo za lasersko korekcijo vida.

Iskanje po vsebini

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Anketa

Čaj

Kako krepite svojo imunsko odpornost?