25.04.2017
LJ
19° / 11°
Sinusi Se spopadate z vnetjem sinusov? To bo pomagalo Panični napad Tako prepoznate razliko, ali gre za srčni infarkt ali za panični napad Maksim Osipov - 6
Hitro zdravljenje bolečin v hrbtenici in križu
GSK - 1
Zaščitimo malčke pred rotavirusnimi okužbami
25.04.2017, 08:15 / K.B.

Se spopadate z zaprtjem in s slabim počutjem zaradi nezdrave hrane, ki ste jo jedli? Potem vam bo pomagal napitek iz jabolčnega kisa in medu, ki bo pomagal prečistiti prebavni trakt in odplaviti toksine iz telesa.

Novice

 • 21.04.2017, 11:32

  Britanski znanstveniki so s študijo ugotovili, da ostanemo siti dlje časa, če hrano jemo počasneje. Prav tako imamo občutek, da smo pojedli več kot smo v resnici.

 • 21.04.2017, 11:10

  Včasih jemo uravnoteženo prehrano, veliko svežega sadja in zelenjave, a nam kljub trudu primanjkuje določenih vitamonov. Nekateri vitamini se proizvedejo v našem telesu sami po sebi, kot denimo vitamin D, za katerega potrebujemo le izpostavljenost soncu, da se proizvede, spet druge pa moramo vnesti v telo. Eden takih je vitamin B12, ki nam ga pogosto primanjkuje.

 • 20.04.2017, 07:48

  Ste eden tistih, ki pogosto med sedenjem prekriža noge? To je precej pogost položaj sedenja, še posebej pri ženskah. A tu je 5 razlogov, zakaj je bolje sedeti z vzravnanimi nogami.

 • 14.04.2017, 09:53

  Vitamin D je pomemben vitamin za krepitev imunskega sistema, močne in zdrave kosti in boljšo absorpcijo kalcija. Ker ga navadno v sodobni prehrani dobimo premalo, je dobro vedeti, katera živila so bogata z njim. Zadnja raziskava je pokazala, da so dober vir vitamina D gobe, a le pod enim pogojem.

 • 12.04.2017, 08:18

  Zaužiti dovolj magnezija morda ni na vrhu vašega seznama opravil, ki bi jih radi izpolnili, a to so razlogi, zakaj bi to bilo dobro narediti. Okoli 80 odstotkom odraslih primanjkuje magnezija in ko se to zgodi, se vaše telo prične nenavadno obnašati.

 • 11.04.2017, 08:09

  Napihnjen trebuh, vetrovi, zaprtje, driska, bolečine v trebuhu ... To so najpogostejši simptomi sindroma razdražljivega črevesa, s katerim se spopada vsak peti Slovenec. Ker so simptomi tako neprijetni, sindrom močno vpliva na posameznikovo življenje. Preverite, kako si pomagati.

 • 10.04.2017, 07:24

  Starostne pege so rjave in črne pigmentne spremembe, ki se pojavijo na koži. Razlikujejo se po velikosti, najpogosteje pa se pojavijo na obrazu, rokah in ramenih – področjih, ki so najbolj izpostavljena sončnim žarkom. Preverite, kako se jih znebiti na naraven način.

 • 07.04.2017, 15:16

  Aromaterapijo človeštvo pozna že na tisoče in tisoče let, saj so aromatične rastline dolga leta igrale ključno vlogo pri zdravljenju najrazličnejših težav. Številne kulture še danes s pridom uporabljajo pozitivne učinke eterični olj za boljše zdravje in počutje. Tu je 7 eteričnih olj, ki vam lahko pomagajo ob številnih težavah.

 • 07.04.2017, 07:38

  To je vaja, ki vam bo vzela le 4 minute na dan, če jo boste delali redno, pa lahko močno izboljša vašo moč in zmanjša količino maščobe na trebuhu. Poleg tega je seveda pomembno tudi, da prilagodite prehrano, a ta vaja bo v veliko pomoč, če želite bolj čvrst trebuh.

 • 06.04.2017, 08:36

  Ob hudem glavobolu, bolečini v ušesih, bolečini v hrbtu ali menstrualnih krčih navadno hitro posežemo po protibolečinskih tabletah. A te so poznane po tem, da sicer začasno hitro ublažijo bolečino, na dolgi rok pa ne rešijo težave. Tu je naravni zvarek, ki vam lahko pomaga tudi na dolgi rok.

Iskanje po vsebini

Štefan Spudič

Štefan Spudič, dr. med.

OTORINOLARINGOLOGIJA

Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Borut Žgavec, dermatovenerolog

Asist. Borut Žgavec, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

GASTROENTEROLOGIJA

petra dovc - popovi zdravniki

Petra Dovč

FIZIOTERAPIJA

Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

OFTALMOLOGIJA

Petra Štrus

Petra Štrus, dr. med.

TERAPIJA Z ŽIVALMI

Ana Reiter

Maruska Reiter, dr. med.

AROMATERAPIJA

Anamarija Meglič

Doc. dr. Anamarija Meglič, dr.med.

PEDIATRIJA - NEFROLOGIJA

Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

MOTNJE HRANJENJA

Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

ESTETSKA IN PLASTIČNA KIRURGIJA

Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

TRAVMATOLOGIJA

Andrej Sirnik

Andrej Sirnik, dipl.inž.rad.

RENTGENOLOGIJA IN RADIOLOGIJA

dr. Metka Adamič

Mag. Metka Adamič, dr. med.

DERMATOVENEROLOGIJA

Tatjana Mezeg

Tatjana Mezeg

FIZIOTERAPIJA

Jože Lavrinec

Jože Lavrinec

DIETETIKA

Tadeja Hauptman

Tadeja Mantel Hauptman, dr. med.

DRUŽINSKA MEDICINA

Erika Brajnik - 1

Erika Brajnik

NATUROPATIJA

Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

ANESTEZIOLOGIJA

Tanja Križaj

Tanja Križaj

NEVROFIZIOTERAPIJA

ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

GINEKOLOGIJA IN PORODNIŠTVO

Ne prezrite

Anketa

Trebuh

Poznate simptome razdražljivega črevesja?

Uporabne povezave