16.11.2018
LJ
11° / 6°

Podrobnejša navodila

POPovi zdravniki je brezplačna svetovalna rubrika. Bralci lahko vprašanja zastavijo zdravnikom, ki pokrivajo različna medicinska področja, zdravnikom, ki se ukvarjajo z komplementarnimi oblikami zdravljenja in drugim zdravstvenim delavcem.

Odgovori so brezplačni. Če želite ostati anonimni, se ne podpišite. Da boste lažje izbrali želenega strokovnjaka, smo vsakega predstavili s kratkim življenjepisom in opisom dela. Preden zastavite vprašanje, se morate registrirati.

Vprašanje zastavite tako, da kliknete na ime izbranega strokovnjaka. Ko to storite, se odpre nova stran z njegovo predstavitvijo, z že odgovorjenimi vprašanji in obrazcem, v katerega vpišete svoje vprašanje. Če obrazca za vnos vprašanja ne vidite, to pomeni, da strokovnjak ne sprejema novih vprašanj ali pa v spletni svetovalnici ne sodeluje več.

Svetujemo vam, da preden zastavite vprašanje, pregledate že odgovorjena vprašanja, morda boste med njimi našli odgovor tudi na svoje.

Ko bo strokovnjak odgovoril na vaše vprašanje, boste po elektronski pošti prejeli obvestilo.

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo. Za vse dodatne informacije in predloge smo dosegljivi izključno po elektronski pošti na posebnem naslovu: vizita@pop-tv.si.

Iskanje po vsebini