31.03.2017
LJ
23° / 7°
Venska tromboza Kaj moramo vedeti, da bi preprečili nevaren krvni strdek? Botoks - 3
NOVO: najugodnejši približek botoksu brez injekcije
Celulit - 2
Estetsko preoblikovanje telesa - življenje brez celulita
Anti age - 4
Razkrivamo glavnega aduta lepotne industrije, v borbi proti gubam
Marko Bitenc

Mag. Marko Bitenc, dr. med.

Kirurg, ki se ukvarja s kirurgijo ščitnice, pljuč, požiralnika in kirurško zdravi refluksno bolezen požiralnika (GERB). Izvaja pa tudi operacije za zdravljenje prekomernega zardevanja obraza, znojenja pazduh in dlani.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

krivi zobje

Ključne besede: ortodont

Simptomi:

Deli telesa:

Opis: Pozdravljeni! Imam še kar velik problem. Krivi zobje. Ne vem če sem se obrnila na pravilnega zdravnika, a ker nism našla oddelka za zobozdravstvo , sem se raje obrnila na vas. Dva zoba, ki se ... več


Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Borovnice

Imate radi borovnice?

Uporabne povezave