23.10.2018
LJ
16° / 4°
Žalostna partnerja Vsaka bolezen vpliva na odnose, ki jih imamo izdelki Dermaluxe
Njena zgodba: najbolj me je prizadela izguba trepalnic
PMS, glavobol Ko udari PMS Lasje Poznate blagodejne učinke arganovega olja?
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Tablete za hujšanje

Ključne besede: tablete, hujšanje, motnje, hranjenja, šport

Simptomi: Motnje hranjenja

Deli telesa: DUŠEVNOST

Vprašanje: Že vrsto let se bojujem z bulimijo in anoreksijo-nisem bila pri psihologu in psihiatru,ker nočem da kdo ve! Po izgledu sem normalne postave-vsaj tako pravijo vsi prijatelji,vendar je problem v meni!Rada bi prenehala s temi stvarmi,ker vem da uničuje telo-sem medicinka!zanima me pa,če je kakšna lažja pot do mojega uspeha-kakšne tablete za hitro shujšanje(ki jih dobiš brez recepta,ker zdravnik mi tbl z receptom ne bo dal,ker meni,da nimam potrebe hujšati)-čajev sem se že naveličala.Kar se pa tiče športa-treniram vsak dan po 2uri!LP
Odgovor: Spoštovana, ne vem čemu ne zaupate svojih osebnih težav, če je seveda vprašanje v vašem boljšem počutju? Poleg tega potrebujem za vašo obravnavo še nekaj podatkov, da bi lahko govorili o hujšanju in receptih zanj. Glede na to, da vaši prijatelji menijo, da ni z vami glede vaše postave nič narobe, potem bi bilo razmisliti najprej tudi v tej smeri. Torej koliko tehtate, koliko ste stari, ... ali ne bi bilo prav, da bi pričeli najprej na samopodobi, občutku lastne vrednosti? Če nočete zaradi svojega poklica komunicirati z vašimi sodelavci, psihiatri, psihologi, oz. ne želite sodelovati v kakšni skupini za samopomoč, kjer se srečujejo ženske s podobnimi težavami, potem se obrnete lahko name za individualno pomoč. Kontaktirajte me po GSM 031 654 213 ali e-mailu:dragica.sternad@guest.arnes.si, pa bova skupaj našli rešitev vašega problema. Tudi kakšnih drastičnih diet, čajev, tablet, vam osebno ne priporočam, pač pa se lotite spremenjenega načina prehranjevanja oz. za takoimenovano uravnoteženo prehrano, o kateri ste zagotovo že veliko brali ali slišali, v nasprotnem primeru, pa sem vam jo pripravljena razložiti. Pozdrav
Mag. Dragica Marta Sternad, 01.01.2003

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave