21.10.2017
LJ
19° / 8°
Možganska kap Bi pravočasno prepoznali možgansko kap? Utrujenost Stres, neprespane noči ... Vse to lahko načne naše zdravje. A tu je rešitev Srce To lahko uniči vaše srce in povzroči infarkt ter kap Sperma Poznate dejavnik, ki močno vpliva na kvaliteto moške sperme?
Miha Debevec

Prof. dr. Miha Debevec, dr. med.

Onkolog, ki opravlja diagnostične postopke za odkrivanje rakavih obolenj, usmerja bolnike v nadaljnje preiskave in jim svetuje najprimernejše metode zdravljenja.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Rak materničnega vratu

Ključne besede: rak, maternični, vrat, okužba, HPV, predrakaste, spremembe

Simptomi: Bris in rak vratu maternice, Rak na materničnem vratu in bris materničnega vratu

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: POzdravljeni,bivša partnerka mojega sedanjega partnerja se zdravi za rakom materničnega vratu. Ker sem slišala, da je ta oblika raka prenosljiva, me zanima koliko časa je partner prenašalec in za koliko se je povečala verjetnost bolezni pri meni? Hvala in lp
Odgovor: Spoštovana! Tega kar sprašujete danes še nihče ne ve. Potrebni so redni ginekološki pregledi, tako kot pri vsaki ženi, da bi se pravočasno našle morebitne predrakaste spremembe, ki jih je mogoče zanesljivo ozdraviti in s tem preprečiti nastanek raka. LP prof. dr. Miha Debevec
Prof. dr. Miha Debevec, dr. med., 11.09.2006

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Izgorelost

Ste veliko pod stresom?

Uporabne povezave