23.07.2018
LJ
26° / 16°
Marihuana Lahko konoplja izboljša imunski sistem in zdravi raka? Joga Joga za dobro jutro Zob Zobozdravnik razkril živila, ki uničujejo naše zobe Kevin Ko se zdravnik odloči za spremembo ...
Miha Debevec

Prof. dr. Miha Debevec, dr. med.

Onkolog, ki opravlja diagnostične postopke za odkrivanje rakavih obolenj, usmerja bolnike v nadaljnje preiskave in jim svetuje najprimernejše metode zdravljenja.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Konizacija

Ključne besede:

Simptomi: Bris in rak vratu maternice, Rak na materničnem vratu in bris materničnega vratu

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: Pozdravljeni! Pred 10 tedni sem imela konizacijo.Krvavitev ni bilo,niti jih nimam sedaj.Ker moja ginekologinja ni dosegljiva,se obračam na vas.V prihodnjem tednu zelim na morje,zanima pa me,ali se lahko že kopam in kako je z uporabo tamponov v času menstruacije.Prosim cimprej za vas odgovor.Zanima me,ali je potrebno narediti pregled,preden se odloca o tem ali se lahko kopam ali ne.Nekdo mi je dejal,da se lahko ze po 7 tednih,vendar v to nisem prepričana.Hvala in lep pozdrav.
Odgovor: Spoštovana! Če ni drugih razlogov, 10 tednov po opravljeni konizaciji ni ovire za kopanje v morju in običajni higieni med menstruacijo. LP prof. dr. Miha Debevec
Prof. dr. Miha Debevec, dr. med., 25.08.2008

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Joga

Ste že kdaj vadili jogo?

Uporabne povezave