18.10.2018
LJ
20° / 10°
Sir Uživate mleko, sir, jogurt ali maslo? Piškoti Okusni piškoti, ki so dobri za vaše srce Holesterol Kako uspešno znižati holesterol? Ščitnica 8 znakov, da vam ščitnica deluje premalo
Miha Debevec

Prof. dr. Miha Debevec, dr. med.

Onkolog, ki opravlja diagnostične postopke za odkrivanje rakavih obolenj, usmerja bolnike v nadaljnje preiskave in jim svetuje najprimernejše metode zdravljenja.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

motnje srčnega ritma

Ključne besede: srce

Simptomi: Atrijska fibrilacija

Deli telesa: SRCE, KRI, OŽILJE

Vprašanje: Pozdravljeni! pred parimi dnevi sem imela celostno masažo in sve ugotovili z maserko polno napak predvsem pa srce. predlagala mi je naj obiščem zdravnika za aritmijo srca ker mi dostikrat srce močneje bije. imam tudi problem z tresenjem rok že kar nekaj časa in me to zelo obremenjuje ker me včasih ljudje čudno gledajo ima to kaj veze iz srcem? moj utrip ko sem umirjena je 89/min! res me zelo zanima ker ko mi je na tiste točke meridiative ali nekaj takega (za srce) pritiskala me je zelo bolelo! zelo lepo bi vas prosila za odgovor! hvala v naprej:)
Odgovor: Spoštovana! Le pojdite k zdravniku, da vam bo poslušal srce in naredil tudi EKG! LP prof. dr. Miha Debevec
Prof. dr. Miha Debevec, dr. med., 28.04.2009

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave