20.07.2018
LJ
30° / 17°
Trebuh S hrano proti napihnjenosti pa tudi depresiji, alergijam … Ura Jejte večerjo pred to uro in zmanjšajte tveganje za raka Detektiv Detektiv razkriva znake, da vas partner vara Katie Še pred letom dni na kemoterapiji, sedaj pa ...
Nataša Požar

Nataša Požar, dr. med.

Anesteziologinja in reanimatologinja, ki opravlja splošno in regionalno anestezijo pri kirurških posegih, epiduralno analgezijo pri porodih in intenzivno zdravljenje poškodovancev in kirurških bolnikov.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Reduktil tabletke pred op

Ključne besede: reduktil

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: POZDRAVLJENI Zanima me če lahko 10 dni pred sterilizacijo jem reductil 15 mg,pozabila sem vprašati ginekologa.Hvala in lp Brigita
Odgovor: Reduktil so tabletke za hujšanje, če ste prebrala navodila, lahko vidite, da se odsvetuje jemanje teh tabletk pri določenih bolezenskih stanjih in ob jemanju določenih zdravil. Prav tako se svetuje previdnost pri hkratnem jemanju številnih zdravil, med njimi so tudi nekateri antibiotiki in nekatera zdravila, ki bi bila lahko potrebna pred med in po operaciji. Zato svetujem, da do operativnega posega prenehate z jemanjem teh tabletk. Lep pozdrav!
Nataša Požar, dr. med., 01.05.2010

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Opeklina

Vam je letos že opeklo kožo?

Uporabne povezave