23.04.2018
LJ
26° / 10°
Cvetni prah Ko težave povzroča cvetni prah ... Akne Kako lahko z dobro prehrano odpravite akne? Trebuh Inovativna metoda za odpravljanje maščob Charlotte Obtožili so jo, da je pijana, a izkazalo se je ...
Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

Oftalmolog, ki zdravi očesne bolezni, se ukvarja z očesno kirurgijo, še posebej z operacijami sive mrene.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Prestrašen pogled

Ključne besede: pogled

Simptomi:

Deli telesa: OČI

Vprašanje: pozdravljeni. sem 23 letni fant in imam problem.imam namrec nemiren ,prestrašen pogled. da Vam opišem. ko pogledam nekoga nevem vec kam naj ga pogledam ali v levo ali desno oko in oci se mi premikajo levo desno kot da jih lovim. prosim za nasvet. lp,grega
Odgovor: Spoštovani, če nimate podobnih težav, ko gledate drugam torej ne v oči človeka, potem menim, da so vaše oči zdrave. Predlagam, da se odločite v katero oko boste gledali, npr. desno, ali pa da o tem sploh ne razmišljate in verjamem, da bodo vaše težave izginile. Lep pozdrav!
Boštjan Meh, dr. med., 15.07.2010

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Hujšanje

Ste se že lotili hujšanja pred poletjem?

Uporabne povezave