22.04.2018
LJ
26° / 11°
Šparglji Znanilci pomladi, ki prečistijo naše telo Plank Kako dolgo je dobro držati 'plank'? UV žarki Zaščitite se pravočasno in pravilno! Gorka Berden Bo sploh lahko plesala v nedeljski oddaji Zvezde plešejo?
Nadja Ružić Medvešček

Nadja Ružič Medvešček, dr. med.

Internistka kardiologinja, ki se ukvarja z diagnostiko in zdravljenjem srčnih bolezni.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Visok krvni tlak in rak prostate

Ključne besede: visok krvni tlak rak prostate bolečine v prsih

Simptomi:

Deli telesa: SRCE, KRI, OŽILJE

Vprašanje: Spoštovani, Vprašanje bi rada postavila za mojega očeta, ki ima 63 let in sedaj že 4 leta jemlje Aspirin protect 100 mg proti redčenju krvi in pa Co aprovel 300mg/25mg zaradi pritiska. Zadnje čase se zelo slabo počuti, saj ga večkrat na dan obide slabost in ima močne bolečine v prsih ter glavobole... Malo več kot leto nazaj je prestal zdravljenje (operacijo) raka na prostati... Zanima me, ali je možno, da so slabost, bolečine v prsih in glavoboli lahko stranski učinki zaradi navedenih tablet, ki jih jemlje ali so lahko kakšni drugi vzroki? LP Sandra
Odgovor: Spoštovani, Malo verjetno je, da bi bile težave povezane z zdravili. Menim, da potrebuje pregled tako pri kardiologu kot pri urologu/onkologu. Lep pozdrav
Nadja Ružič Medvešček, dr. med., 16.07.2010

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Hujšanje

Ste se že lotili hujšanja pred poletjem?

Uporabne povezave