16.11.2018
LJ
11° / 6°
Sok Če hujšate, ne bi smeli piti sokov Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Barack in Michelle Obama Michelle Obama razkrila podrobnost iz njunega zakona
Tatjana Puc Kous

Tatjana Puc Kous, dr. med.

Gastroenterologinja, ki se že več kot 20 let ukvarja z zdravljenjem bolezni prebavil in jeter odraslih. Trenutno je edina v Sloveniji, ki opravlja 24-urno meritev kislosti v želodcu pri odraslih in vstavlja silikonske želodčne balone za hujšanje.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

postholecitektemičen sindrom

Ključne besede: po operaciji motnje odvajanja

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: prebavne motnje živijo imam eno vprašanje pred enim letom sem bila operirana zaradi polipa,tako da so mi odstranili žolč. od operacije mam pa problem pri odvajanju blata,učasih imam normalno učasih pa ne.( večrat pa imam tekoče blato,včasih pa drisko) pa me zanima ali je to zaradi nepravilnega prehranjevanja ali kaj drugega? zanima me tudi če se dobi kako zeliščno zdravilo? ,čeprav mi je zdravnica rekla da bom mogla iti na pregled črevesja sm jaz lih nočem,ker sem slišala da ni tako prijetno. hvala za odgovor! lep dan!
Odgovor: Ker ni več žolčnika, kjer bi se skladiščil žolč, ta odteka in stalno draži črevesje zato so ti ljudje bolj nagnjeni k driskam in je potrebno paziti nahrnao ter se izogibati trdemu sadju in zelenjvi preberite dieto, ki je pri moji predstavitivi. Beležite hrano kiv am dela težave in tudi bolj mastni oboroki. kaj dosti ni pomagati lahko vzamete občasno ob krčih Spazmex in ob večjih driskah Selldiar
Tatjana Puc Kous, dr. med., 05.09.2010

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave